NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:03

NRK - 07 mar 22 kl. 08:30

Sivile skal være drept i israelsk angrep

Minst to sivile er drept i et israelsk rakettangrep nær Syrias hovedstad Damaskus, melder statlige medier i landet. Angrepet fant sted før daggry og var rettet mot mål sør for den syriske hovedstaden. – Luftvernet vårt skjøt ned de fleste av rakettene. To sivile ble drept og angrepet forårsaket noen materielle skader, melder nyhetsbyrået Sana. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Syrias, Damaskus, Sana, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sivile, skal, være, drepti , israelsk, angrep
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 04 apr 22 kl. 09:21

Bilder fra Butsja sjokkerer en hel verden

Russland angrep Ukraina for over en måned siden. Mye av den tiden har de hatt kontroll på områder rundt byen Kyiv. Byen er også hovedstaden i landet.

NRK - 19 mar 22 kl. 23:13

FN: 874 sivile drept i Ukraina

847 sivile er drept i Ukraina siden Russland invaderte landet 24. februar, ifølge FNs høykommissær for menneskerettigheter. I tillegg er 1399 sivile såret.

NRK - 19 mar 22 kl. 23:13

FN: 847 sivile drept i Ukraina

847 sivile er drept i Ukraina siden Russland invaderte landet 24. februar, ifølge FNs høykommissær for menneskerettigheter (OHCHR). I tillegg er 1399 sivile såret.

NRK - 04 maj 22 kl. 03:23

Flere døde i russiske angrep tirsdag

En person skal ha mistet livet og fire andre ble såret etter et russisk rakettangrep i landsbyen Kochubeyivsky i Kherson regionen i Ukraina tirsdag kveld, melder The Kyiv Independent. Det er ikke bekreftet av uavhengige kilder. Tidligere ble det meldt at 21 sivile ble drept i russiske angrep i Donetsk-regionen tirsdag, ifølge ukrainske myndigheter, melder NTB.

NRK - 13 apr 22 kl. 23:22

Guvernør: Fire drept i russiske rakettangrep mot Kharkiv

Russiske angrep mot Ukrainas nest største by Kharkiv skal ha tatt livet av fire sivile onsdag, ifølge guvernøren i regionen. – Dessverre ble fire sivile drept og ti såret i rakettangrep i løpet av dagen, sier guvernør Oleh Synegubov i sosiale medier. Tidligere onsdag meldte guvernøren at sju sivile hadde blitt drept i russiske angrep mot byen.

NRK - 19 apr 22 kl. 17:25

Politisjef: Over 1000 sivile funnet drept i Kyiv-regionen

Over 1.000 sivile er funnet døde i Kyiv-regionen etter at russiske styrker trakk seg tilbake, ifølge politimesteren i regionen, Andriyj Nebytov. 15.

NRK - 01 maj 22 kl. 13:15

40 sivile evakuert fra Azovstal stålverk

En gruppe på rundt 40 sivile ankom søndag et midlertidig overnattingssted etter å ha forlatt området rundt Azovstal stålverk i Ukrainas Mariupol, melder Reuters. Byen er beleiret av russiske tropper. Anslagsvis 100.

NRK - 30 aug 21 kl. 03:23

USA undersøker om sivile ble drept

Kilder opplyser til CNN at så mange som ni sivile ble drept da USA utførte et droneangrep mot en bil med eksplosiver i Kabul. USA mener et angrep ble avverget. USA har bekreftet at de utførte et droneangrep og sier det avverget en umiddelbar trussel.

NRK - 19 mar 22 kl. 12:58

FN: 816 sivile drept i Ukraina

816 sivile er drept i Ukraina siden Russland invaderte landet 24. februar. Det melder FNs høykommissær for menneskerettigheter lørdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 15 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 30 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 45 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 45 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com