VG > Nyheter

Friday, 17 September, 18:06

VG - 24 jul 21 kl. 11:57

Siste mulighet for å takke ja til studieplass

24. juli kl. 23.59 går fristen ut for studenter som har fått tilbud om studieplass på universiteter og høgskoler..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siste mulighet, forå , takkeja , til, studieplass
NRK - 30 apr 21 kl. 14:00

Høy oppslutning om vaksinasjon

Oppslutningen om koronavaksinasjon er høy, samtidig som type koronavaksine har betydning. Det viser befolkningsundersøkelsen med mer enn 65 000 deltakere fra Den norske mor, far og barn undersøkelsen og Den norske influensaundersøkelsen. – Vi ser at sannsynligheten for å takke ja er avhengig av hvilken vaksine de blir tilbudt.

NRK - 13 aug 21 kl. 09:48

Storbritannia: Mulighet for retur

Storbritannia sier at det er en mulighet for at de kan returnere til Afghanistan dersom terrorgruppen Al Qaida får grobunn i landet. Det sier storbritannias forsvarsminister Ben Wallace fredag, ifølge Reuters. – Gir Taliban vertskap til Al Qaida, og begynner å angripe vesten, er det en mulighet for at vi kommer tilbake, sier han..

Dagbladet - 26 jun 21 kl. 21:13

Intern misnøye i NRK

NRK-ansatte rammes av ulik praksis. Det fører til store forskjeller. Mens mange kan takke ja til innbringende eksterne oppdrag, må ansatte i Sporten og Nyhetene takke nei til flere tilbud..

VG - 19 jul 21 kl. 06:11

Forbrukerrådet advarer studenter mot å takke ja til usett hybel

20. juli er hovedopptaket i Samordna opptak klart, og mange begynner da jakten på studentbolig. Forbrukerrådet advarer mot å takke ja til en hybel usett..

Aftenposten - 27 apr 21 kl. 18:00

Arkitekturopprørerne river og sliter i livsløgnene. Det burde arkitektene takke dem for.

Arkitektene burde takke Arkitekturopprøret for muligheten til å ta en skikkelig diskusjon..

NRK - 04 aug 21 kl. 20:54

UD: Vanskelig å hjelpe nordmenn ut

Utenriksdepartementet opplyser at ambassaden i Afghanistan har svært begrenset mulighet til å hjelpe nordmenn ut av landet. – Hvis det skulle være noen som trenger assistanse, har ambassaden allerede svært begrenset mulighet til å bistå. En ytterligere forverring av sikkerhetssituasjonen vil gjøre dette enda vanskeligere, sier UD i en uttalelse til NTB..

NRK - 6 timer siden

Valget i Tyskland

Sosialdemokratene leder fortsatt over de konservative før valget i Tyskland. Nå ser venstrepartiet Die Linke en mulighet for politisk makt i en koalisjon. Tre partnere i koalisjonen vil trolig være den eneste muligheten til å sikre flertall i Forbundsdagen etter valget 26.

NRK - 25 maj 21 kl. 18:01

Vaksine-nei også fra Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har bestemt seg for å si nei til sin egen regjerings tilbud om prioritert vaksinering. – Jeg har vært usikker, men landet på å takke nei til vaksine da jeg så helseministerens begrunnelse. Min situasjon er ikke ulik hans.

NRK - 06 maj 21 kl. 20:39

Heller mot å si nei til LO-vaksiner

Sverige kommer trolig til å takke nei til IOC-tilbudet om koronavaksiner til OL-deltakere og andre involverte. Det sier landets OL-direktør Peter Reinebo..

NRK - 24 jun 21 kl. 06:39

Nesten alle takker ja til vaksine

Over 90 prosent takker ja til tilbudet om koronavaksine, noe som kan gi Norge verdens beste vaksinedekning. Men det betyr også forsinkelser i vaksineringen. – Det er så mange som ønsker å vaksinere seg.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Ropstad om skattegrepet: – En feil av meg

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner: – Jeg har stor forståelse for at det jeg har gjort skuffet mange, sier Ropstad..

VG - 13 timer siden

Tusenvis av migranter har trengt seg sammen under bro i Texas

Det er krise i Del Rio på grensa mellom USA og Mexico, der mer enn 9.000 migranter sitter samlet i en midlertidig leir, skriver New York Times..

VG - 13 timer siden

Navalnyj fra fengselet: Prøver å stoppe Putins parti ved hjelp av kommunistene

Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (45) sitter i en straffeleir – men prøver likevel å stikke kjepper i hjulene for president Vladimir Putin (68) og hans parti i helgens parlamentsvalg i Russland..

VG - 14 timer siden

Australia får tilgang på atomdrevne ubåter – Kina fordømmer avtalen

Australia, USA og Storbritannia begrunner avtalen med «økte regionale sikkerhetsbekymringer». Det kinesiske utenriksdepartementet kaller avtalen «høyst uansvarlig»..

VG - 15 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet..

VG - 17 timer siden

Tiltaler advokat for å ha løyet til FBI om Clinton-kobling

Den amerikanske advokaten Michael Sussmann skal ha sagt han ikke jobbet for en klient, da han i 2016 snakket med FBI. Nå hevder spesialetterforsker John Durham at han jobbet for Hillary Clinton..

VG - Igår: 09:29

Lysbakken hos Støre: – Trivelig og konstruktivt møte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

VG - Igår: 11:25

Mann pågrepet for skytingen på Trosterud

En mann er pågrepet etter at to personer ble skutt i et boligområde på Trosterud i slutten av august..

VG - Igår: 09:29

Lysbakken hos Støre: Vi går i opposisjon hvis det blir for slapt

SV-leder Audun Lysbakken er nå hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler..

VG - Igår: 00:49

Første amatørbesetning til verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som tok av natt til torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt