NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:03

NRK - 24 feb. 21 kl. 09:54

Siktet fotballtrener blir løslatt

Fotballtreneren som er siktet for overgrep mot mindreårige gutter i Lyngdal, blir løslatt. Treneren får besøksforbud, og siktelsen opprettholdes. – Saken har fortsatt høy prioritet, sier politiadvokat Henrik Hegdahl i Agder politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Henrik Hegdahl, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, fotballtrenerblir , løslatt
NRK - 28 mai 21 kl. 14:01

Fotballtrener dømt for overgrep

En fotballtrener fra Telemark er dømt til fengsel i to år og to måneder for overgrep mot ei jente som han var trener for. Agder lagmannsrett kom dermed til samme resultat som tingretten, melder NTB. Retten fant det bevist at mannen hadde seksuell omgang med jenta før hun fylte 16 år, samt at han misbrukte trenerstillingen sin til å ha seksuell omgang med henne etter at hun fylte 16 år..

NRK - 26 mars 21 kl. 12:16

Over 300 løslatt i Myanmar

I Myanmar skal 322 mennesker som ble pågrepet under demonstrasjonene mot militærjuntaen være løslatt. Det opplyser kilder i ledelsen ved Insein-fengselet til AFP fredag. Dagen før ble mer enn 600 andre demosntranter løslatt..

NRK - 23 april 21 kl. 02:34

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 29 april 21 kl. 15:43

Kristiansen blir ikke løslatt

Viggo Kristiansen blir ikke prøveløslatt, sier kilder til NRK. Han er dømt til 21 års forvaring for Baneheia-drapene, men har fått saken sin gjenåpnet. 41-åringen begjærte seg prøveløslatt etter at han fikk straffesaken sin gjenåpnet 18.

NRK - 29 juni 21 kl. 14:34

Redaktør løslatt

Tidligere redaktør hos Apple Daily i Hongkong har blitt løslatt mot kausjon. Fung Wai-kong ble tvunget til å avvikle den kritiske avisen etter ny sikkerhetslov i Hongkong. Deretter ble han pågrepet på flyplassen idet han forsøkte å forlate landet.

NRK - 13 april 21 kl. 15:24

Nok en siktet løslatt i Arendal

Politiet har tirsdag valgt å løslate enda en mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Ørjan Solum (24) som ble funnet død i en gruve i Arendal i mai i fjor. Mandag ble en mann i 30-årene løslatt. Siktelsen mot dem opprettholdes..

NRK - 14 mai 21 kl. 11:21

Journalist løslatt i Myanmar

Den japanske journalisten Yuki Kitazumi er løslatt fra fengsel i Myanmar og sendt ut av landet. Japans utenriksminister Toshimitsu Motegi bekreftet fredag at journalisten var på vei hjem, skriver NTB. Kitazumi har vært siktet for spredning av falske nyheter og anklaget for å ha støttet demonstrantene i Myanmar.

NRK - 16 juli 21 kl. 08:37

Drapssiktet mann løslatt

Lagmannsretten har løslatt en 26 år gammel mann som er siktet i forbindelse med et drap i Sandefjord i juni. Han er fortsatt siktet i saken, sammen med en annen mann som fortsatt sitter i varetekt. Politiet anket avgjørelsen da tingretten ville løslate 26-åringen forrige uke, men nå har lagmannsretten kommet til samme konklusjon..

NRK - 28 jan. 21 kl. 09:37

Drapssiktet kvinne løslatt

Kvinnen i 40-årene som er siktet for å ha drept samboeren sin på Jæren 2. juledag, er løslatt fra varetekt. – Mistanken er uendret, men det foreligger ikke lenger bevisforspillelsesfare, sier politiadvokat Sondre J.

E24 - 19 feb. 21 kl. 14:41

Fire siktede i konkurssak løslatt: – Har gjort en lang rekke avhør

De fire mennene som forrige uke ble pågrepet og siktet for grov økonomisk utroskap i forbindelse med en konkurssak, er nå løslatt fra varetekt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sint kunde knuste rute med vedkubbe

En person har knust en vindusrute på Kiwi på Kvam. Personen var forbannet og lot det gå ut over bygget med en vedkubbe. Politipatruljen som rykket ut til stedet, har en formening om hvem de tror det kan være som har forårsaket skadene, skriver GD..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 30 minutter siden

Nå er Trolltunga nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har torsdag gitt Trolltunga i Ullensvang status som nasjonal turiststi. – Vi er glade for at vi nå kan autorisere Trolltunga som nasjonal turiststi, et verdenskjent ikon der naturens eget verk utgjør attraksjonskraften, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet, i en presesmelding..

NRK - 45 minutter siden

Sju personer i kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 30 minutter siden

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 1 time siden

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres. Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres.

NRK - 45 minutter siden

Selger bit av Dianas bryllupskake

Et 40 år gammelt kakestykke fra det eventyraktige bryllupet til britiske prins Charles og lady Diana skal selges på auksjon 11. august. Den omtalte biten stammer fra en av de 23 offisielle bryllupskakene som ble bakt til bryllupet for 40 år siden, i 29.

NRK - 45 minutter siden

Én av ti drikker mer enn før korona

I overkant av én av ti nordmenn drikker mer alkohol enn før pandemien. To av ti drikker mindre, mens juli ligger an til å bli måneden i år med høyest alkoholkonsum, viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt