NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:36

NRK - 22 jun 21 kl. 21:25

Siktet for voldtekt av fire kvinner

Politiet i Oslo har siktet en somalisk mann i 20-årene for flere overgrep mot kvinner i alderen 15 år til slutten av 30-årene. Mannen ble pågrepet natt til mandag, siktet for en fullbyrdet voldtekt, to voldtektsforsøk og ett tilfelle av seksuell omgang med en mindreårig jente på 15 år, skriver Nettavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Nettavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, voldtektav , fire, kvinner
NRK - 28 maj 21 kl. 14:33

Siktet for grov voldtekt av barn

En mann i 40-årene fra Oslo er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett fredag ettermiddag. Det skriver TV 2.

NRK - 13 maj 21 kl. 05:40

Mann siktet for voldtekt i Oslo

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge. Ifølge Avisa Oslo ble mannen i 20-årene pågrepet tirsdag denne uka.

NRK - 04 aug 21 kl. 13:54

Etterforsker voldtekt-anmeldelse

Politiet har mottatt en anmeldelse for voldtekt på Fotballpuben i Bergen sentrum. Den angivelige voldtekten har funnet sted på et toalett ved stengetid natt til 31. juli, melder Bergens Tidene.

NRK - 10 maj 21 kl. 14:00

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 30-årene er dømt til fire års fengsel for en voldtekt i Finnmark. Straffen er i samsvar med aktors påstand og normalstraffen for voldtekt til samleie. Mannen erkjente seg ikke skyldig.

NRK - 27 maj 21 kl. 10:43

Mann dømt for voldtekt i Bergen

En mann i 30-årene er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Bergen i august. Retten fant det bevist at de hadde frivillig samleie som utviklet seg til en voldtekt. Straffen er i samsvar med aktors påstand, og normalstraffen for voldtekt til samleie.

NRK - I førrgår: 12:35

Dømt for voldtekt

En 19 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fengsel i fire og et halv år for voldtekt, frihetsberøvelse, vold, trusler og brudd på kontaktforbud mot en 16 år gammel tidligere kjæreste. Det skriver Avisa Oslo. Ifølge dommen ble jenta voldtatt i sitt eget hjem og nektet å forlate soverommet før neste morgen.

NRK - 21 aug 21 kl. 11:44

Tilstår grov voldtekt på Romerike

En mann i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker etter å ha blitt pågrepet og siktet søndag for en grov voldtekt på Romerike. Mannen er tidligere voldtektsdømt. – Han erkjenner straffskyld, sier mannens forsvarer, André Berven, til TV 2.

NRK - 17 mar 21 kl. 12:11

Mann siktet for voldtekt

Ann Kristin Grosberghaugen ved Oslo politidistrikt bekrefter at en person har meldt seg etter etterlysning via Åsted Norge mandag. Mannen i 20-årene ble pågrepet og siktet for forsøk voldtekt. Etter avhør og taktiske undersøkelser er mannen nå løslatt da det ikke lenger er fare for bevisforspillelse.

Dagbladet - 13 maj 21 kl. 09:58

Siktet for voldtekt etter TV-program

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge..

NRK - 02 jun 21 kl. 12:06

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Han fremstilles nå for varetektsfengsling i Hordaland tingrett, skriver BT. Han erkjenner ikke straffskyld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 30 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 30 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 30 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 30 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 30 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 45 minutter siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt