NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:22

NRK - 31 aug 21 kl. 09:45

Siktet for mordbrann

En mann i 60-årene er siktet etter boligbrannen på Skedsmokorset 3. august, der en person døde. Mannen er varetektsfengslet i en uke, skriver Romerikes Blad. Kjennelsen er unntatt offentligheten. Verken politiet eller mannens forsvarer vil kommentere saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skedsmokorset, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, mordbrann
NRK - 31 aug 21 kl. 16:37

Siktet for mordbrann løslatt

Mannen som er siktet for mordbrann på Skedsmokorset, er løslatt. Mannen ble pågrepet og siktet i forrige uke, og deretter fengslet i én uke av Romerike og Glåmdal tingrett. Tirsdag ble han løslatt, opplyser hans forsvarer Ole-Christian Ringnes til NTB.

NRK - 31 aug 21 kl. 16:37

Mannen siktet for mordbrann løslatt

Mannen som er siktet for mordbrann på Skedsmokorset, er løslatt. Mannen ble pågrepet og siktet i forrige uke, og deretter fengslet i én uke av Romerike og Glåmdal tingrett. Tirsdag ble han løslatt, opplyser hans forsvarer Ole-Christian Ringnes til NTB.

NRK - 03 okt 21 kl. 03:32

Etterforsker mordbrann i Gävle

Politiet i den svenske byen Gävle etterforsker brannen i en boligblokk i byen som mordbrann, melder SVT. Brannvesenet fikk lørdag kveld kontroll på brannen som startet i en loftsbod. Rundt 200 beboere ble evakuert i god behold.

NRK - 03 okt 21 kl. 17:28

Arrestert for blokkbrann i Sverige

Svensk politi har pågrepet en mann som er mistenkt for mordbrann etter den voldsomme brannen i et høyhus i Gävle i helgen, melder SVT. Ingen personer ble skadd. I Sverige kalles det mordbrann så lenge det var fare for at noen kunne omkomme i en påsatt brann..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:38

Mordbrannsiktet nekter straffskyld

Mannen i 60-årene som er siktet for mordbrann etter boligbrannen i et rekkehus på Skedsmokorset 3. august, nekter straffskyld. En person mistet livet i brannen og funn på branntomta er årsaken til at politiet tror boligbrannen var påsatt.

VG - 28 sep 21 kl. 23:36

Alexandra (30) skulle koke vann – nå er hun siktet for mordbrann

Kvinnen på fottur i California ville koke drikkevannet fra bekken fordi hun var redd for at det inneholdt bjørneurin. Nå kan hun risikere ni års fengsel..

VG - 28 sep 21 kl. 23:36

Kvinne (30) skulle koke vann – nå er hun siktet for mordbrann

Kvinnen på fottur i California ville koke drikkevannet fra bekken fordi hun var redd for at det inneholdt bjørneurin. Nå kan Alexandra Souverneva (30) risikere ni års fengsel..

NRK - 25 okt 21 kl. 13:27

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

NRK - 09 jul 21 kl. 11:58

17-åring dømt for mordbrann

En 17 år gammel gutt er dømt for å ha drept en kvinne i 70-årene, ved å tenne på huset der hun bodde. Han må sone fire år for drap og brannstiftelse, i en lukket ungdomsanstalt, melder P4 Jönköping. 17-åringen har innrømmet at det var han som startet brannen i huset der kvinnen bodde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt