NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:27

NRK - 31 aug 21 kl. 09:45

Siktet for mordbrann

En mann i 60-årene er siktet etter boligbrannen på Skedsmokorset 3. august, der en person døde. Mannen er varetektsfengslet i en uke, skriver Romerikes Blad. Kjennelsen er unntatt offentligheten. Verken politiet eller mannens forsvarer vil kommentere saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skedsmokorset, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, mordbrann
NRK - 31 aug 21 kl. 16:37

Siktet for mordbrann løslatt

Mannen som er siktet for mordbrann på Skedsmokorset, er løslatt. Mannen ble pågrepet og siktet i forrige uke, og deretter fengslet i én uke av Romerike og Glåmdal tingrett. Tirsdag ble han løslatt, opplyser hans forsvarer Ole-Christian Ringnes til NTB.

NRK - 31 aug 21 kl. 16:37

Mannen siktet for mordbrann løslatt

Mannen som er siktet for mordbrann på Skedsmokorset, er løslatt. Mannen ble pågrepet og siktet i forrige uke, og deretter fengslet i én uke av Romerike og Glåmdal tingrett. Tirsdag ble han løslatt, opplyser hans forsvarer Ole-Christian Ringnes til NTB.

NRK - 03 okt 21 kl. 03:32

Etterforsker mordbrann i Gävle

Politiet i den svenske byen Gävle etterforsker brannen i en boligblokk i byen som mordbrann, melder SVT. Brannvesenet fikk lørdag kveld kontroll på brannen som startet i en loftsbod. Rundt 200 beboere ble evakuert i god behold.

NRK - 03 okt 21 kl. 17:28

Arrestert for blokkbrann i Sverige

Svensk politi har pågrepet en mann som er mistenkt for mordbrann etter den voldsomme brannen i et høyhus i Gävle i helgen, melder SVT. Ingen personer ble skadd. I Sverige kalles det mordbrann så lenge det var fare for at noen kunne omkomme i en påsatt brann..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:38

Mordbrannsiktet nekter straffskyld

Mannen i 60-årene som er siktet for mordbrann etter boligbrannen i et rekkehus på Skedsmokorset 3. august, nekter straffskyld. En person mistet livet i brannen og funn på branntomta er årsaken til at politiet tror boligbrannen var påsatt.

VG - 28 sep 21 kl. 23:36

Alexandra (30) skulle koke vann – nå er hun siktet for mordbrann

Kvinnen på fottur i California ville koke drikkevannet fra bekken fordi hun var redd for at det inneholdt bjørneurin. Nå kan hun risikere ni års fengsel..

VG - 28 sep 21 kl. 23:36

Kvinne (30) skulle koke vann – nå er hun siktet for mordbrann

Kvinnen på fottur i California ville koke drikkevannet fra bekken fordi hun var redd for at det inneholdt bjørneurin. Nå kan Alexandra Souverneva (30) risikere ni års fengsel..

NRK - 25 okt 21 kl. 13:27

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

Klartale - 26 apr 22 kl. 08:47

Arrangøren og sjåføren er siktet etter ulykken på Bjerke

På søndag var det en bilulykke på Bjerkebanen. En bil kjørte inn i tribunen. Flere ble skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

18 migranter døde i Marokko

I Marokko mistet 18 migranter livet under et forsøk på å ta seg inn i den spanske enklaven Mellia fredag, opplyser marokkanske myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Store protester i Georgia

Titusener av georgiere demonstrerte fredag i Tbilisi mot landets statsminister fordi han ikke klarte å sikre at Georgia ble kandidatland til EU. Demonstrantene spilte EU-hymnen og viftet med EU-flagg og georgiske flagg utenfor nasjonalforsamlingen fredag kveld, der de krevde at statsministeren går av. (NTB).

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 2 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 2 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com