NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 23:31

NRK - 12 mars 21 kl. 20:08

Siktet for gruppevoldtekt

To menn i begynnelsen av 20-årene som er siktet for å ha gruppevoldtatt to kvinner, er i Bergen tingrett varetektsfengslet i fire uker. Ifølge Bergensavisen er de to kamerater, og siktet for å ha voldtatt to unge kvinner ved to ulike anledninger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergensavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, gruppevoldtekt
NRK - 18 juli 21 kl. 21:39

Fire menn siktet for gruppevoldtekt

Fire menn i 20-årene ble denne helgen pågrepet for å ha voldtatt en kvinne i bergensområdet, skriver Bergens Tidende. Ifølge politiet fant voldtekten sted i forbindelse med en fest søndag 11. juli.

Dagbladet - 16 jan. 21 kl. 21:28

Gnistrende om gruppevoldtekt

Fjorårets vinner av Nordisk Råds litteraturpris er en mørk og morsom voldtektsroman, der overgriperne er i fokus..

NRK - 19 feb. 21 kl. 12:14

Tiltalt for voldtekt av tre kvinner

En mann i 50-åra fra Halden er tiltalt for å ha dopet ned og voldtatt tre kvinner. Den ene saken dreier seg om en gruppevoldtekt der han sammen med tre andre står tiltalt for å ha dopet ned og grovt voldtatt en kvinne høsten 2018..

NRK - 22 juni 21 kl. 13:08

To menn tiltalt for gruppevoldtekt

To menn er tiltalt for å ha voldtatt en mann i Oslo i juni i fjor. Ifølge tiltalen sov fornærmede og var ute av stand til å motsette seg handlingene. De tiltalte er samboere, skriver Avisa Oslo.

NRK - 16 feb. 21 kl. 10:22

Suu Kyi siktet for enda et lovbrudd

Aung San Suu Kyi er siktet for et nytt lovbrudd av militærjuntaen som tok makten i Myanmar. Først ble hun siktet for brudd på importlover fordi hun hadde walkie-talkier hjemme, men nå er hun siktet for brudd på beredskapsloven om naturkatastrofer..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:42

OL-svømmer siktet etter storming

OL-svømmeren Klete Keller ble siktet onsdag etter å ha deltatt i stormingen av den amerikanske Kongressen. Han ble identifisert av tidligere lagkamerater og trengere i en video fra stormingen, og er siktet for blant annet sivil ulydighet..

NRK - 11 mars 21 kl. 22:53

Siktet for korrupsjon

En dommer i hovedstaden Nouakchott i Mauritania har siktet den tidligere presidenten Mohamed Ould Abdel Aziz for korrupsjon. Ti andre personer ble også siktet for korrupsjon torsdag, melder nyhetsbyrået AFP..

Klartale - 13 april 21 kl. 15:19

Sønnen er siktet for drapet på Tor Kjærvik

Politiet bekrefter at det er sønnen som er siktet for drapet på Tor Kjærvik. Han er også siktet for forsøk på drap..

NRK - 14 april 21 kl. 02:57

Far og sønn drapssiktet i USA

En far og hans sønn er arrestert i Los Angeles, siktet for å stå bak forsvinningen til den 25 år gamle studenten Kristin Smart i 1996. Sønnen (44) er siktet for drap, mens faren (80) er siktet for medvirkning, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 14 april 21 kl. 16:00

Siktet etter Navalnyj-omtale

Russiske myndigheter har siktet fire redaktører i en studentavis som dekket protestene etter fengslingen av regimekritikeren Aleksej Navalnyj. De er siktet for å ha oppfordret mindreårige til å delta i ulovlig aktivitet, ifølge studentavisen Doxa og en menneskerettighetsgruppe..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 1 time siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 1 time siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 2 timer siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt