NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 05:55

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Siktet for drapsforsøk i Oslo

Tidlig i går ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv, siktet for drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den siktede er avhørt og fremstilles for varetektsfengsling lørdag. Den fornærmede ble operert med omfattende skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storgata, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, drapsforsøki , Oslo
Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 19:00

Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo – nekter straffskyld

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på åpen gate i Oslo 29..

VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyting i Oslo

BJØLSEN (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politiet melder at en mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

NRK - 03 mai 21 kl. 14:10

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

Søndag morgen ble en mann alvorlig skadet i Osterhaus' gate i Oslo sentrum. Fornærmede er i dag bekreftet å være utenfor livsfare. Sent søndag kveld ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for drapsforsøk, skriver politiet i en pressemelding..

VG - 03 mai 21 kl. 16:07

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Osterhaus gate i Oslo..

NRK - 31 mars 21 kl. 17:04

Forvaringsdom etter drapsforsøk

En 38 år gammel kvinne er i lagmannsretten dømt til forvaring med en minstetid på tre år og fire måneder for to drapsforsøk med kniv i fjor. Begge drapsforsøkene skal ha skjedd i kvinnens leilighet på Haugenstua i Oslo med rundt åtte ukers mellomrom..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 07:23

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble funnet med skuddskader i en leilighet….

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:57

Dømt til fengsel for drapsforsøk

Mannen som løsnet skudd på kaia i Svolvær i 2018, er i lagmannsretten dømt til åtte års fengsel for drapsforsøk. En av dommerne tok dissens, og mente det var snakk om grov kroppsskade og ikke drapsforsøk. Mannens forsvarer sier de vil anke..

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:18

Siktet for drapsforsøk

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk og kroppsskade etter at en kvinne og en mann i 80-årene ble knivstukket i Bjørnevatn i Sør-Varanger lørdag kveld. Den siktede er foreløpig ikke avhørt, melder NTB..

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 14:24

18-åring siktet for nok et drapsforsøk

I mars ble den unge mannen pågrepet etter et machete-angrep. Lørdag kveld ble han tatt på ny etter en skyteepisode. På under ett år er han siktet for to drapsforsøk..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:34

Siktet for drapsforsøk etter ulykke

Sarpsborg Arbeiderblad skriver at en mann er siktet for drapsforsøk etter en bilulykke på E6..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 1 time siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 1 time siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.

NRK - 2 timer siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 2 timer siden

Nedgang for børsen i Tokyo

Børsen i Tokyo åpnet tirsdag med nedgang i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Nikkei 225-indeksen falt 0,94 prosent da handelen startet i den japanske hovedstaden tirsdag morgen. Den bredere sammensatt Topix-indeksen falt 0,64 prosent..

NRK - 2 timer siden

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

NRK - 2 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.

NRK - 3 timer siden

Karakterer til NTNU-studenter delt

314 studenter i et emne ved NTNU fikk en epost med ei liste over hvem som hadde bestått og ikke bestått en obligatorisk innlevering – i sikkerhet og personvern. Ifølge Khrono skal lenken til lista over studenter være deaktivert, men studentene som lastet den ned, har tilgang til alle navnene med karakter. Innleveringen var i enmet TDT4237 «programvaresikkerhet og personvern» ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

NRK - 3 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger

I Stavanger har brannvesenet rykket ut etter melding om vannlekkasje ved Tasabekken Hafrsfjord. Mannskap fra Kvernevik brannstasjon bistår beboere før vann trenger inn i bolig, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannverket i kommunen er varslet og skal være på vei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt