NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:46

NRK - 12 jul 21 kl. 16:57

Siktet for brannstifting - løslates

En mann ble siktet for brannstifting i Randaberg/Kvernevik-området på fredag. Nå er han løslatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
RandabergKvernevik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktet, for, brannstifting, løslates
VG - 31 maj 21 kl. 11:37

Påtalemyndigheten ber om at Viggo Kristiansen løslates

Oslo statsadvokatembeter har bestemt seg for ikke å møte i Høyesterett for å avklare spørsmålet om Viggo Kristiansen kan løslates eller ikke. Det betyr at Kristiansen løslates etter 21 år i fengsel..

NRK - 12 jul 21 kl. 10:21

Mann pågrepet etter brannstifting

En mann i 30-årene ble fredag pågrepet av politiet, mistenkt og siktet for minst én av brannene i Randaberg og Kvernevik den siste tiden, skriver Aftenbladet. Mannen skal være siktet for å ha tent på en innbytterboks ved Randaberghallen den 26. juni..

VG - 01 aug 21 kl. 17:56

Lørenskog: Fem av de siktede løslates

LØRENSKOG/LILLESTRØM (VG) Fem av de seks personene som tidligere var siktet for drapet i Lørenskog, løslates. Den drapssiktede erkjenner ikke straffeskyld etter siktelsen..

NRK - 02 sep 21 kl. 14:44

Siktet etter skyting løslates

Den siktede etter skytingen på Trosterud løslates, melder politiet. – Etter grundige vurderinger anser vi mistanken mot mannen som svekket, politiet anser derfor at det ikke er tilstrekkelig grunnlag for å begjære han varetekstfengslet, skriver politiet i en pressemelding. De fornærmede og pårørende i saken er orientert om løslatelsen, opplyser politiet.

NRK - 29 mar 21 kl. 18:51

Fengslet- mistanke om brannstifting

En mann i 20-årene er i Vesterålen tingrett varetektsfengslet i fire uker, mistenkt for å stå bak flere branner på Sortland og Storkmarknes i helgen. To personer ble natt til lørdag pågrepet av politiet. En av de to ble kort tid etter løslatt.

NRK - 06 aug 21 kl. 11:36

Varetekt etter brannstifting

Mannen som er sikta for å ha tent på tre ulike stader i Namsos, er varetektsfengsla i fire veker. Sikta i slutten av tjue-åra nektar for å ha noko med brannene å gjere. Politiet har video av det dei meiner er sikta i området der ein av brannane starta, går det fram av avgjerda frå tingretten..

NRK - 18 sep 21 kl. 16:41

17-åring mistenkt for brannstifting

Ei 17 år gammal jente er mistenkt for å ha starta brannen i ein søppeldunk i Krambugata i Trondheim. – Vi har kontroll på ho, og undersøker om denne brannen har samanheng med brannen i parkeringskjellaren, seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen, til NRK. Rundt klokka 16 fekk politiet melding om brann i ein søppeldunk i parkeringskjellaren tilknytt Trondheim Torg.

NRK - 17 apr 21 kl. 07:54

Militærjuntaen løslater fanger

Myanmars militære vil løslate over 23.000 fanger i landet, får nyhetsbyrået AFP opplyset. Det er vanlig at tusenvis av fanger løslates, i forbindelse med buddhistisk nyttår.

NRK - 18 maj 21 kl. 10:51

Guantanamos eldste fange løslates

En 73 år gammel pakistaner skal løslates fra Guantanamo etter over 16 år, sier advokaten hans. Mannen er den eldste som sitter i den amerikanske fangeleiren..

NRK - 31 maj 21 kl. 11:58

Kristiansen løslates trolig tirsdag

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen vil trolig bli løslatt i dag eller i morgen. Det opplyser hans forsvarer Arild Sjødin til NRK. Det skjer etter at statsadvokaten har bedt om at Kristiansen løslates.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt