NRK > Nyheter

Thursday, 18 August, 06:45

NRK - 01 sep 21 kl. 12:01

Siktet blir fremstilt for fengsling

Personene som er siktet i forbindelse med hendelsen mandag kveld, hvor en mann i 20-årene ble skutt ved Brynseng T-banestasjon, blir i dag fremstilt for fengsling. Siktede har samtykket til kontorforretning, skriver politiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brynseng

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Siktetblir , fremstilt, for, fengsling
NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for fengsling fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Kongsberg fredag klokken 09:00.

NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for varetekt fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for fengsling i Drammen Tingrett fredag klokken 09:00.

NRK - 05 mar 22 kl. 10:00

Fremstiller drapssiktet sønn for fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept sin far på et kjøpesenter i Bergen i går, blir fremstilt for fengsling lørdag. Mannens forsvarer sier til Bergens Tidende at han hadde en kort samtale med han i går. – Spørsmål om straffskyld eller selve siktelsen var ikke et tema.

NRK - 10 feb 22 kl. 14:13

To nye pågrepet i Tolga-saken

Politiet har pågrepet to nye menn i forbindelse med at en mann ble bortført på Tolga 2. januar. De to mennene er i 20-årene og er bosatt i Oslo.

NRK - 28 maj 21 kl. 14:33

Siktet for grov voldtekt av barn

En mann i 40-årene fra Oslo er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett fredag ettermiddag. Det skriver TV 2.

NRK - 22 mar 22 kl. 09:26

Siktet i Manglerud-drapssak fremstilles for fengsling

Mannen som er siktet for drapet på sin ektefelle på Manglerud i Oslo, fremstilles for fengsling tirsdag. Det forteller mannens forsvarer, advokat Aase Karine Sigmond, til NTB tirsdag morgen. – Jeg skal prate med ham i dag i 11-tiden.

NRK - 19 aug 21 kl. 11:30

Varetektsfengslet etter ran

En 59 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll etter det grove ranet av Etterstad postkontor i Oslo i mai. Mannen ble tirsdag fremstilt for fengsling i Oslo tingrett, etter at han via en nordisk arrestordre ble utlevert fra Sverige til Norge, skriver Avisa Oslo. 59-åringen er én av tre menn som er siktet etter ranet,.

NRK - 30 mar 22 kl. 12:05

Fire personer pågrepet i narkoaksjon i Oslo

De fire er siktet for ulike straffbare forhold knyttet til narkotikavirksomhet, ifølge Kripos. Alle de siktede blir fremstilt for fengsling onsdag ettermiddag. Aksjonen inngår i en Kripos-operasjon kalt «Hubris» som starta våren 2018.

NRK - 21 jul 21 kl. 11:18

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept kameraten sin ved Oslo rådhus, samtykker til å bli varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede i 41-åringen blir i dag framstilt for fengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, samt to uker medieforbud..

NRK - 21 sep 21 kl. 11:38

Fremstilles for fengsling 12.45

Mannen som er siktet for drap på en kvinne og grov kroppsskade på en annen på Nav Årstad mandag, fremstilels for fengsling i Hordaland tingrett klokken 12.45..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Kjedekollisjon på E18

Det har vært en kjedekollisjon på E18 i Drammen. Tre biler er involvert, det skriver politiet på Twitter. Skadeomfang er foreløpig ukjent, og nødetatene er på vei..

NRK - 15 minutter siden

Krever at justisministeren griper inn

Oslo-politiker og leder for Arbeiderpartiets homonettverk Jon Reidar Øyan reagerer kraftig på at evalueringen av politiets innsats i masseskytingen i juni er utsatt, og krever nå at justisministeren griper inn. Utvalget som skal gjøre jobben er fortsatt ikke besatt, og mandatet deres er heller ikke klart. Både Øyan og Senterpartiets gruppeleder i bystyret Morten Edvardsen sier til VG at de forventer at justisminister Emilie Enger Mehl griper inn og sørger for at arbeidet settes i gang..

NRK - 30 minutter siden

Flere drept og mange savnet etter flom nordvest i Kina

Fire mennesker er bekreftet omkommet og 27 andre er meldt savnet etter styrtflod nordvest i Kina, opplyser lokale myndigheter. Det er igangsatt en søk- og redningsaksjon, het det i en uttalelse torsdag. Styrtfloden fant sted i en fjellregion i Datong fylke i Qinghai-provinsen.

NRK - 45 minutter siden

Mange tåler ikke en rente på 4 prosent

Mange nordmenn med lån tåler ikke en rente på 4 prosent En ny undersøkelse YouGov har utført på oppdrag for Danske Bank viser at en av ti ikke vil ha råd til å betale renter og avdrag på lånet sitt dersom renten øker til 4 prosent, skriver Nettavisen som har fått tallene fra undersøkelsen. Torsdag er det nytt rentemøte i Norges Bank. Der det er ventet at styringsrenten vil bli satt videre opp i forsøk på å stagge den økende inflasjonen.

NRK - 45 minutter siden

Angrep mot ukrainske byer før Guterres-besøk

Dødstallet har ifølge lokale myndigheter steget til sju etter et angrep i Kharkiv onsdag. I flere ukrainske byer skal være angrepet kvelden og natten før FNs generalsekretær António Guterres og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan besøker Ukraina. De skal møte president Volodymyr Zelenskyj til samtaler i Lviv vest i landet.

NRK - 45 minutter siden

Sjeldan skjelpadde dukka opp i Vesterålen

Verdas største skjelpadde, ei havlærskjelpadde, dukka opp utanfor Stø i Vesterålen. Ifølgje Dag Dolmen ved NTNU blir ikkje skjelpadda sett i Noreg oftare enn ein gong i tiåret. Havlærskjelpadde er den største skjelpaddearten i verda og er ein trua art.

NRK - 1 time siden

Vil granske Statnett for å ha «villeia» folket

Krefter på Stortinget vil granske Statnett for å ha servert norske politikarar «dritdårleg» informasjon. Bystyremedlem i Bergen, Thomas Flesland (Sp), meiner Stortinget «snarast bør vedta ei ekstern gransking» av Statnett for å ha levert «villeiande informasjon om utanlandskablar». Det skriv han i ein kronikk i Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Fotballdommere trakasseres oftere

Trusler, hets og trakassering av dommere øker på norske fotballbaner, ifølge Norges fotballforbund. I en undersøkelse fra 2020 fortalte 11 prosent av dommerne at de opplevde trusler, hets, mobbing eller trakassering. I fjor var tallet steget til 13 prosent, og tilbakemeldingene fra kretsene tyder på ytterligere økning i 2022..

NRK - 1 time siden

Tolga-brødre møter kommunen i retten 10. januar

Erstatningssaken som brødrene Magnus og Lars Peder Holøyen har reist mot Tolga kommune, starter i Østre Innlandet tingrett på Tynset 10. januar. I oktober 2020 krevde brødrene til sammen 3 millioner kroner i erstatning fra Tolga kommune og staten.

NRK - 2 timer siden

Apoteker må betale for pillemisbruk

En føderal dommer har bestemt at USAs tre største legemiddelkjeder må betale 650 millioner dollar (6,3 milliarder kroner) for å ha bidratt til opioid-krisen i landet, melder BBC. Pengene skal gå til to fylker i delstaten Ohio som har saksøkt kjedene for kostnader som helsevesenet har fått. Ifølge dommen har kjedene Walgreens Boots, CVS og Walmart bidratt til overforbruk av avhengighetsskapende smertestillende piller som fentanyl og OxyContin.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com