NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:23

NRK - I førrgår: 13:51

Sikta for organtjuveri i Storbritannia

Britisk politi har sikta to nigerianske statsborgarar for å ha planlagt å fjerne organ frå eit barn, for å selje dei vidare, melder NTB. Dei er sikta for å ha arrangert eller lagt til rette for ei reise for ein person som skulle bli utnytta, opplyser Metropolitan Police i London. Barnet er teken hand om, opplyser politiet. Torsdag skal dei framstillast for ein domstol i Uxbridge vest for London..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Metropolitan Police, London, Uxbridge, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikta, for, organtjuverii , Storbritannia
NRK - 23 mar 22 kl. 05:53

Sikta for flere branner tidligere

Mannen som tidligere i uka ble begjært varetektsfengsla etter brannen i Grønnegata i Hamar i januar, er nå også sikta for flere brannstiftelser som ligger noe tilbake i tid. Det får HA bekrefta av politiet. Politiet begrunner varetektsfengslingen med at det er fare for bevisforspillelse og gjentakelse av liknende forhold.

NRK - 26 maj 22 kl. 16:25

Spacey sikta for overgrep

Skodespelaren Kevin Spacey er sikta av britisk politi for fire seksuelle overgrep mot tre ulike menn. – Han er også sikta for å ha fått ein person til å delta i seksuell aktivitet utan samtykke, seier Rosemarie Ainslie. Ho er sjef for politieininga som har sikta den kjende skodespelaren.

Klartale - 08 jun 22 kl. 10:06

Mer enn 10.000 migranter har reist over Den engelske kanal i år

Så langt i år skal over 10.000 migranter ha reist over Den engelske kanal. Det melder nyhetsbyrået Press Association.

NRK - 02 apr 22 kl. 09:08

Sikta for valdtekt av ukrainsk flyktning i Tromsø

Ein mann i 20-åra er sikta for valdtekt og utnytting av ein person under 18 år i ein sårbar livssituasjon, melder politiet i ei pressemelding. Den fornærma i saka er under 18 år og har nyleg komme til Noreg frå Ukraina. Grunnlaget for siktinga er hendingar torsdag 31.

NRK - 02 apr 22 kl. 12:41

Mannen som er sikta for valdtekt av ukrainsk flyltning er varetektsfengsla

Den 20 år gamle mannen som er sikta for å ha valdtatt ein flyktning frå ukraina, er varetektsfenglsa i fire veker. Han er sikta for valdtekt og utnytting av ein person under 18 år i ein sårbar livssituasjon..

NRK - 02 apr 22 kl. 12:41

Mannen som er sikta for valdtekt av ukrainsk flyktning er varetektsfengsla

Mannen i 20-åra som er sikta for å ha valdtatt ein flyktning frå Ukraina, er varetektsfengsla i fire veker. Han er sikta for valdtekt og utnytting av ein person under 18 år i ein sårbar livssituasjon..

NRK - 03 apr 22 kl. 21:59

Mann sikta for drapsforsøk

Politiet har i løpet av helga endra siktinga mot ein mann i 30-åra som blei pågripen etter ei valdshending på Vestre platå i Stavanger fredag ettermiddag. Det melder Aftenbladet. Mannen var først sikta for grov kroppsskade, men er nå sikta for drapsforsøk.

NRK - 07 jun 22 kl. 12:00

Sikta for fem valdtekter

Ein mann i Trondheim er no sikta for å ha valdteke fem kvinner, opplyser politiadvokat Ole Andreas Aftret til NRK. Sikta i 40-åra har sete i varetekt sidan april. Han nektar straffskuld og blir framstilt for forlenga varetekt i ettermiddag.

NRK - 20 jun 22 kl. 10:26

To personer sikta etter båtulykke

En mann i 20-åra fra Skien er sikta for promillekjøring og uaktsom kjøring etter en båtkollisjon i Kragerø natt til søndag. Føreren av den andre båten, en mann i 20-åra fra Buskerud, er sikta for uaktsom kjøring. To personer ble skadd i ulykka..

Klartale - 05 maj 22 kl. 06:00

Vil velgerne straffe Boris Johnson?

Britene skal torsdag velge hvem som skal få styre sine byer og kommuner. Men det er også mer enn et vanlig lokalvalg. Det vil også gi svar på hvor mange som støtter Boris Johnson etter to år med Brexit, korona og det som blir kalt «party gate» .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 45 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 45 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 2 timer siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com