NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:40

NRK - 18 mar 23 kl. 22:31

Sikta for grov kroppsskade etter knivstikking

En mann ble stukket flere ganger med en skarp gjenstand på Skøyen i Oslo lørdag ettermiddag. En annen mann er siktet i saken, opplyser politiet. – En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade, sier krimleder Jørn Espen Nilsen ved krimvakta i Oslo til VG. Mannen ble kjørt til arresten etter en sjekk på legevakta. Fornærmede ble brakt til sykehus, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er, ifølge operasjonsleder Marita Aune i Oslo.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skøyen, Oslo, Jørn Espen Nilsen, VG, Marita Aune, Nilsen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikta, for, grov, kroppsskade, etter, knivstikking
NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

Mann siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Alta

Politiet i Finnmark har siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge. Natt til tirsdag ble en mann funnet død på en adresse i Alta. Tirsdag pågrep og siktet politiet en mann i 30-årene for grov vold mot fornærmede, skader som han senere døde av.

NRK - 21 feb 23 kl. 12:06

18-åring dømt for grov kroppsskade etter knivstikking i Oslo

En 18 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt for å ha knivstukket en jevnaldrende mann på Stovner i Oslo i august i fjor. Fornærmede ble påført en seks centimeter lang skjæreskade i ryggen og et stikk som gikk to centimeter inn i brystet. Vedkommende hadde ikke overlevd dersom han ikke hadde blitt behandlet raskt på sykehus, skriver Avisa Oslo.

NRK - 15 feb 23 kl. 20:35

Sikta for grov kroppsskade etter vold i Risør

En mann i 30-årene er siktet for grov kroppsskade etter at en mann i 20-årene ble skadet med en gjenstand på en privat adresse i Risør. Det opplyser operasjonsleder John Repstad ovenfor NRK. Den skadde er sendt til sykehuset med alvorlige skader men er stabil.

NRK - 21 nov 22 kl. 14:43

Mishandlingssikta far blir innlagd

Mannen i 30-åra som er sikta for grov mishandling av sin sju år gamle son i Bergen, blir tvangsinnlagd. Det er tingretten som har bestemt at mannen kan leggast inn til observasjon på psykiatrisk sjukehus i inntil åtte veker. – Rettsavgjerda er forkynt for den sikta og han har to veker ankefrist, skriv politiadvokat Svein Arne Dahl-Michelsen (bilete) i ein tekstmelding til NRK.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

Mann siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at mann døde i Alta, melder TV 2

Politiet i Finnmark har siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge. Natt til tirsdag ble en mann funnet død på en adresse i Alta. Tirsdag pågrep og siktet politiet en mann i 30-årene for grov vold mot fornærmede, skader som han senere døde av.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:19

Mann siktet for grov kroppsskade etter brann i vogntog i Spydeberg

En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg natt til lørdag. En mann ble alvorlig skadd. Den siktede er en utenlandsk statsborger med arbeidsmessig tilknytning til Norge, men var søndag ettermiddag ennå ikke pågrepet av politiet, skriver Smaalenenes Avis.

NRK - 14 dec 22 kl. 16:50

Politiet har tatt beslag i et skytevåpen etter voldshendelse i Bergen

Fire er siktet etter en voldshendelse i Hollendergaten i Bergen. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.22 natt til onsdag.

NRK - 20 dec 22 kl. 10:36

Flere pågrepet for knivstikking

Fire personer er pågrepet av politiet i forbindelse med en knivstikking på et utested i Lillestrøm 3. desember. Politiet forteller Romerikes Blad at pågripelsene skjedde i en koordinert politiaksjon på Romerike og i Oslo på mandag.

NRK - 16 jan 23 kl. 18:01

Tre menn tiltalt for grov kroppsskade

Tre menn fra Troms er tiltalt for grovt ran og grov kroppsskade, etter et ran som fant sted i Tromsø i november 2021. I tiltalen fra Nord-Troms og Senja tingrett kommer det frem at mennene var ikledd finlandshette, og utstyrt med balltre og andre slagvåpen da ranet fant sted. Saken vil gå for retten i slutten av februar..

NRK - 17 jan 23 kl. 20:35

To siktet for grov kroppsskade etter knivstikking i Lørenskog, melder VG

To personer er siktet for grov kroppsskade etter knivstikkingen i Lørenskog mandag, opplyser politiet til VG. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 17.44 mandag ettermiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 45 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com