NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:09

NRK - 22 okt 21 kl. 17:16

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag. Kathleen Durst var 29 år gammal då ho forsvann i januar 1982. Liket vart aldri funne.
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Durst, HBO, Jinx, Lewisboro, New York, Durst, Susan Berman

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikta, for, drap, kona
NRK - 24 sep 21 kl. 14:31

Sikta for drap på kona

Politimannen som vart funnen død på Kolbotn på onsdag er sikta for drapet på kona si, melder Øst-politidistrikt i ei pressemelding..

NRK - 15 okt 21 kl. 10:22

Skjerpa sikting etter skyting

Dei to som er sikta etter at ein mann vart skoten og skadd i Trondheim i september, er sikta for drapsforsøk eller medverknad til drap. Ein mann og ei kvinner i 50-åra vart 1. oktober varetektsfengsla i fire veker etter hendinga.

NRK - 21 okt 21 kl. 13:48

Sikta for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 06 aug 21 kl. 11:36

Varetekt etter brannstifting

Mannen som er sikta for å ha tent på tre ulike stader i Namsos, er varetektsfengsla i fire veker. Sikta i slutten av tjue-åra nektar for å ha noko med brannene å gjere. Politiet har video av det dei meiner er sikta i området der ein av brannane starta, går det fram av avgjerda frå tingretten..

NRK - 03 sep 21 kl. 12:04

Sikta på bakgrunn av DNA-resultat

Mannen i 50-åra som er sikta for drapet på Birgitte Tengs og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen, er sikta på grunnlag av DNA-resultat. Det seier Sør-Aust politidistrikt på ein pressekonferanse – Den noverande siktinga bygger på resultat av DNA-analyser, men støttast også av andre opplysningar i saka. – Pågripelsen gjekk roleg for seg.

NRK - 15 sep 21 kl. 18:07

Valdshending i Stavanger

Politiet leitar etter to menn som er sikta etter ei valdshending i Stavanger tysdag kveld. Ein mann i 20-åra ligg skadd på sjukehus. – Det er to menn, og dei er sikta i saka.

NRK - 21 sep 21 kl. 12:20

Tredje russar sikta i nervegift-sak

Britisk politi stadfesta tysdag at ein tredje russar har blitt sikta for drapsforsøket på den tidlegare russiske dobbeltagenten Sergej Skripal og hans dotter Julia. Dei blei funne bevisstlause på ein benk i mars 2018, begge eksponert for nervegifta Novitsjok. Dei overlevde, men ei britisk kvinne som kom borti gifta, døydde.

NRK - 24 sep 21 kl. 15:15

Sikta for å ha underslått 4 million

Ein tilsett i Norsk musikkråd vart i desember i fjor teken med 20.000 dollar i kontantar på Gardermoen. No er han sikta for underslag av 4,6 millionar kroner.

NRK - 16 okt 21 kl. 10:42

Sikta for drapsforsøk i Rygge

Ein mann i 30-åra er sikta for drapsforsøk etter at ein mann blei stukken med kniv på eit hotell i Rygge i Østfold i går kveld. Mannen som blei stukken er alvorleg skadd, men tilstanden er stabil, ifølge Ullevål sykehus. Ifølge politiet kjente den skadde og den sikta kvarandre frå før..

NRK - 17 okt 21 kl. 14:27

Sikta hadde avtale med Amess

Den 25 år gamle mannen som er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, hadde ein avtale med politikaren, melder Reuters. Amess blei stukken med kniv fleire gongar under eit veljarmøte i ei kyrkje fredag. Han døydde seinare av skadane.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt