NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:13

NRK - 05 jun 24 kl. 11:39

Sikkerhetsavstand er opphevet

Området rundt bilen som kjørte ut av Lysevegen, er nå sikret av brannvesenet. Det var gassflasker i bilen, og derfor ble det opprettet en sikkerhetssone. Bilføreren er tatt med i ambulanse for sjekk. Det er ennå noe oljesøl i veibanen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lysevegen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sikkerhetsavstander , opphevet
VG - 31 jan 24 kl. 13:02

Ammoniakk-lekkasje på Hitra – setter sikkerhetsavstand på 1000 meter

Ingen skal være skadet, men brannvesenet har opprettet en sikkerhetsavstand på én kilometer..

NRK - 06 feb 24 kl. 09:41

Brann i industribygg: Sikkerhetsavstand på 300 meter

På Oppdal brenner det på taket på i et industribygg. Nødetatene rykker ut, melder politiet. Det er etablert sikkerhetsavstand på 300 meter grunnet gass i lokalet, melder Politet på X..

NRK - 04 maj 24 kl. 03:58

Full fyr i en låve på Ringerike - oppretter sikkerhetsavstand

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i låve i Sigdal på Ringerike. Det skal være full fyr i låven. Det ligger et hus ca.

NRK - 04 maj 24 kl. 03:58

Full fyr i en låve i Sigdal - oppretter sikkerhetsavstand

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i låve i Sigdal i Buskerud. Det skal være full fyr i låven. Det ligger et hus ca.

NRK - 05 jun 24 kl. 10:06

Ulykke i Lysebotn – oppretter sikkerhetsavstand

En firmabil har kjørt av veien i Lysevegen. Stedet skal være i Bjødnisåna i Agder, cirka 2,5 kilometer fra Lysebotn i Rogaland. Fører rapporterer om smerter i bryst og rygg, og det er en del materielle skader på bil.

NRK - 05 jun 24 kl. 10:06

Ulykke ved Lysebotn – oppretter sikkerhetsavstand

En firmabil har kjørt av veien i Lysevegen. Stedet skal være i Bjødnisåna i Agder, cirka 25 kilometer fra Lysebotn i Rogaland. Fører rapporterer om smerter i bryst og rygg, og det er en del materielle skader på bil.

NRK - 27 apr 24 kl. 22:55

Harvey Weinstein innlagt på sykehus

Harvey Weinsteins advokat sier filmprodusenten er innlagt på sykehus etter at han kom tilbake til New York City etter at en voldtektsdom mot ham ble opphevet. Ifølge advokat Arthur Aidala ble Weinstein undersøkt da han ble overført til fengselet i New York, og deretter straks sendt til sykehuset Bellevue på Manhattan. – Det virker som han trenger mye hjelp fysisk.

NRK - 27 maj 24 kl. 11:19

Parlamentarisk komité i Georgia overstyrer veto mot omstridt lov

En komité i Georgias nasjonalforsamling har opphevet vetoet som landets EU-vennlige president har nedlagt mot utenlandsk agent-loven. Forslaget om å oppheve vetoet skal nå behandles i plenum. Loven er tidligere vedtatt av nasjonalforsamlingen, men ble deretter opphevet av landets president.

NRK - 28 maj 24 kl. 17:10

Georgias nasjonalforsamling overstyrer veto mot omstridt lov

Georgias nasjonalforsamling har opphevet vetoet som landets EU-vennlige president har nedlagt mot «utenlandsk agent»-loven. Loven innebærer at alle medier og ikke-statlige organisasjoner som får minst 20 prosent av sin finansiering fra utlandet, må registrere seg som utenlandske agenter. Tirsdagens vedtak kommer dagen etter at en parlamentskomité stemte for at vetoet skulle overstyres.

Aftenposten - 16 jun 24 kl. 21:59

I årevis har de jobbet for å få opphevet dommen. En tapebit kan bli avgjørende.

Per og Veronica Orderud har kjempet en lang kamp for å få opphevet en av Norges mest omtalte drapsdommer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 2 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 2 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com