NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 18:42

NRK - 01 jun 23 kl. 07:37

Signalfeil på Oslo S skapte forsinkelser

Det var forsinkelser på Follobanen og Østfoldbanen i rushtida på grunn av en signalfeil på Oslo S. Bane Nor varslet om feilen like etter klokka 7.30. Den er rettet, men det kan fortsatt bli forsinkelser. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Follobanen, Oslo, Nor, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Signalfeil, OsloS , skapte, forsinkelser
NRK - 27 jun 23 kl. 10:35

Signalfeil fører til forsinkelser på Østfoldbanen

En signalfeil på Ski stasjon fører til forsinkelser i togtrafikken på Østfoldbanen. Ved 10.15-tida onsdag formiddag melder Bane Nor om forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen.

NRK - 27 jun 23 kl. 10:35

Signalfeil ved Ski rettet – fortsatt forsinkelser

En signalfeil på Ski stasjon fører tirsdag morgen til forsinkelser på Østfoldbanen. Signalfeilen ved Ski stasjon er rettet, melder Bane Nor klokka 10.34.

NRK - 28 jun 23 kl. 17:21

Signalfeil på Gardermobanen – forsinkelser mellom Oslo S og Lillestrøm

Flere linjer er rammet av signalfeil på Gardermobanen. Det er forsinkelser mellom Oslo S og Lillestrøm, melder Bane Nor. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

NRK - 09 mar 23 kl. 17:33

Follobanen: Signalfeil rettet ved Oslo S

En signalfeil som skapte forsinkelser på Follobanen ved Oslo S torsdag ettermiddag, er rettet. Reisende må fortsatt belage seg på forsinkelser. Det skriver Bane Nor på sine nettsider.

NRK - 10 mar 23 kl. 05:44

Fortsatt forsinkelser i Oslo etter signalfeil

Bane Nor varsler fortsatt forsinkelser i togtrafikken på grunn av en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret natt til fredag. Bane Nor meldte om feilen ved 4.30-tiden, og rundt tre kvarter senere var den utbedret.

NRK - 24 jun 23 kl. 22:24

Signalfeil fører til forsinkelser på Gardermobanen

En signalfeil fører lørdag kveld til forsinkelser mellom Oslo S og Lillestrøm på Gardermobanen. Det er ikke kjent hvor lang tid det vil ta å rette feilen. Signalfeilen gjør at det er færre spor i bruk i Romeriksporten mellom Oslo S og Lillestrøm, skrev Bane Nor på sine nettsider like før klokken 22.

NRK - 28 jun 23 kl. 20:50

Signalfeil på Gardermobanen rettet – reisende må fortsatt regne med forsinkelser

Signalfeilen på Gardermobanen ble rettet opp onsdag kveld. Bane Nor opplyser at reisende fortsatt må regne med noen forsinkelser utover kvelden. Feilen oppsto onsdag ettermiddag, og ble rettet opp etter noen timer.

Klartale - 27 apr 23 kl. 08:39

Problemer for togtrafikken i Sør-Norge

Det er problemer med strømmen i Blixtunnelen på Follobanen. Det opplyser Bane Nor torsdag morgen. Problemene skaper forsinkelser og innstillinger for reisende mellom Oslo og Ski.

NRK - 05 jun 23 kl. 05:47

Signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm

Togreisende i hovedstadsområdet blir mandag morgen rammet av forsinkelser og innstillinger på grunn av signalfeil. Bane Nor opplyser at det er signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm, og at det jobbes med å rette opp feilen, men at man foreløpig ikke vet hvor lang tid dette vil ta. Feilen fører til at det er færre spor i bruk og at togene vil kjøre i kø, melder Vy.

NRK - 13 mar 23 kl. 17:26

Signalfeil ved Oslo S fører til forsinkelser

En signalfeil ved Oslo S fører mandag ettermiddag til forsinkelser i togtrafikken rundt hovedstaden. Bane Nor la ut meldingen om problemene klokken 16.47.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 1 time siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 2 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 1 time siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 1 time siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 1 time siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.

NRK - 2 timer siden

13 drept og 20 såret av selvmordsbombe i Somalia

13 mennesker er drept og 20 er såret etter en selvmordsbombe gikk av i Somalia, ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Frogn

En motorsykkel har kjørt av veien ved Tusse i Frogn kommune, melder både politiet og Vegtrafikksentralen. Det er ukjent skadegrad på sjåføren, som blir frakta til Ullevål sykehus med luftambulanse. Ulykkesstedet er inntil videre sperra for all trafikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com