NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:17

NRK - 04 mai 21 kl. 14:00

Sigaretter og sprit ombord

I februar ble en polsk sjåfør pågrepet av politiet. Vogntoget han kjørte skal ha vært fylt med millioner av sigaretter og over 10.000 liter sprit og øl. Hendelsen fant sted i slutten av februar, men det er først nå Tolletaten kan gå ut med mer informasjon, av hensyn til etterforskningen. Mannen skal ha fraktet til sammen 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tolletaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sigaretterog , sprit, ombord
NRK - 1 time siden

Vil innføre avgift på e-sigaretter

Regjeringen foreslår å innføre en avgift på nye nikotinvarer. Avgiften på e-sigaretter vil ligge på rundt 30 prosent av avgiften for vanlige sigaretter, tilsvarende 4,50 kroner per mililiter. E-sigaretter er i dag forbudt i Norge i påvente av regelendringer i EU.

VG - 11 mars 21 kl. 20:16

Nå kan det komme helseadvarsler på øl, vin og sprit

Myndighetene vil ha advarsler om alkoholbruk under graviditet og kjøring på øl, sprit og vin. – Vil kunne øke kunnskap om risikoen, sier Bent Høie..

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 07:42

Ble presset til å drikke ei flaske sprit

En førsteårsstudent ved et universitet i Ohio døde etter han ble presset til å drikke ei flaske med sprit som del av et opptakelsesritual til en mannlig studentorganisasjon..

NRK - 07 april 21 kl. 21:56

Bergingsmannskaper ombord

Bergingsmannskaper er ombord i det nederlandske lasteskipet Eemslift Hendrika utenfor Stad. De skal prøve å feste slep på havaristen for å hindre at den driver på land. Samtidig er det igangsatt mobilisering av oljevernressurser i området..

NRK - 01 mai 21 kl. 08:49

Aksjon mot tråler avsluttet

Politiet har avsluttet aksjonen og stoppet forfølgelsen av en tråler i Øst-Finnmark som nektet å gjøre som politiet sa. Aksjonen startet da tråleren gikk på grunn i havneområdet i Vadsø, og stod i fare for å kantre. De to ombord i tråleren nektet å samarbeide med nødetatane.

E24 - 13 feb. 21 kl. 17:37

Avinor mener nordmenn bør spare minst 50 prosent på taxfree-sprit

Et anbud verdt 30 milliarder kroner på norsk taxfree er i gang. I anbudsdokumentene skriver Avinor at den som vinner bør selge tobakksvarer og brennevin minimum 50 prosent billigere enn i butikk..

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 17:37

Mener nordmenn bør spare minst 50 prosent på røyk og sprit

Et anbud verdt 30 milliarder kroner på norsk taxfree er i gang. I anbudsdokumentene skriver Avinor at den som vinner bør….

Aftenposten - 12 april 21 kl. 09:25

Forskere mener det er lagt for stor vekt på sprit og for lite på dårlig lufting

En søppelbøtte på et karantenehotell var lenge hovedmistenkt i et smittemysterium på New Zealand..

Aftenposten - 10 mars 21 kl. 19:15

De er blant de siste som snakker kalamang. Den samme språkdøden kan ramme Norge.

«Kan du ta med mine sigaretter mot innlandet?» På norsk høres det rart ut, men heldigvis er ikke alle språk like..

NRK - 29 mars 21 kl. 12:15

Beslagla 2,5 ganger mer marihuana

Tolletaten beslagla over 2,5 ganger mer marihuana i 2020 enn året før. Mengden sigaretter og kjøtt som ble beslaglagt økte også selv med streng grensekontroll under pandemien, skriver NTB. Samtidig ble det gjort færre beslag av kokain og ecstasy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 10 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 15 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 30 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 30 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 45 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 45 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 45 minutter siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt