NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 22:01

NRK - 15 jul 21 kl. 13:04

Sier mistenkte vil melde seg

Den mistenkte etter skyteepisoden på åpen gate i Lørenskog tirsdag kveld er fortsatt på frifot. Politiinspektør Ove Furseth i Øst politidistrikt sier til Romerikes Blad at jakten på den siktede mannen i 30-årene fortsetter med full styrke, og at de vurderer å gå ut med navn og bilde. Samtidig sier mannens forsvarer, Øyvind Bratlien, at hans klient kommer til å melde seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Ove Furseth, Romerikes Blad, Bratlien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sier, mistenkte, vil, melde, seg
NRK - 20 okt 21 kl. 11:49

Elevar kjenner seg utrygge

230 elevar melde i 2019 og 2020 frå til Statsforvaltaren om at dei ikkje kjende seg trygge på skulen fordi ein vaksen plaga dei, skriv Utdanningsnytt. Dei fleste elevane melde frå om meir enn ei type krenking. Gutane melde oftast om vald og fysiske krenkingar, medan jentene oftare melde om uthenging i klassa eller at dei kjenner seg mislikt av læraren..

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 25 okt 21 kl. 16:07

Ikke styrket norsk mål på COP26

Regjeringen vil foreløpig ikke melde inn klimamålet i regjeringsplattformen som et forsterket norsk mål under klimatoppmøtet i Glasgow (COP26). Det kom fram under et pressemøte med klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) i formiddag. I den såkalte Hurdalsplattformen varsler regjeringen at den vil kutte norske utslipp av klimagasser med 55 prosent i hele økonomien innen 2030, uten bruk av klimakvoter.

NRK - 28 jul 21 kl. 16:20

Ingen mistenkte etter hærverk

Oslo-politiet har fortsatt ingen mistenkte etter hærverket mot Benjamin Hermansens minnesmerke på Holmlia. Tirsdag i forrige uke ble det oppdaget at det var tagget en støtteerklæring til Anders Behring Breivik på minnesmerket. Politiet har gått gjennom videoovervåking fra området og jobber videre med å hente inn informasjon, opplyser de til NRK.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

NRK - 30 maj 21 kl. 17:00

Mistenkte løslatt fra fengsel

De tre mennene som ble arrestert etter taubaneulykken i Italia er nå løslatt fra fengsel, skriver nyhetsbyrået AFP. Dommeren i saken ikke fant noen bevis mot to av dem. To av de mistenkte ble sluppet helt fri, en av dem ble satt i husarrest.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:30

Tyskland: Togangriper psykisk syk

Motivet for knivangrepet på et tog sør i Tyskland lørdag er fremdeles uklart, men politiet forteller at den mistenkte gjerningsmannen er psykisk syk. Totalt fire personer ble skadd av den mistenkte gjerningspersonen da han gikk til angrep med kniv på et passasjertog mellom byene Regensburg og Nürnberg lørdag morgen. To av de skadde får fremdeles behandling på sykehus.

E24 - 08 nov 21 kl. 11:43

Støre vil melde seg inhabil hvis Jens Stoltenberg søker jobben som sentralbanksjef

Jonas Gahr Støre vil melde seg inhabil hvis Jens Stoltenberg søker jobben som sentralbanksjef, melder Dagens Næringsliv..

NRK - 18 aug 21 kl. 10:03

UD ber nordmenn melde seg

Utenriksdepartementet har ikke oversikt over hvor mange nordmenn som fortsatt befinner seg i Afghanistan. De ber folk melde ifra. – Situasjonen i Afghanistan er uoversiktlig og utvikler seg raskt.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt