NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:34

NRK - 30 mar 22 kl. 10:35

Sier angrepene fortsetter mot Tsjernihiv

Tross russiske løfter om å lette på angrepstrykket mot Kyiv og Tsjernihiv, fortsatte angrepene mot sistnevnte som før over natta, sier den lokale guvernøren. Vjatsjeslav Tsjaus uttaler i en video i sosiale medier at hus, bibliotek og kjøpesentre er blant byggene som er blitt rammet av russiske angrep i Tsjernihiv og Nizjyn. Foreløpig har det ikke kommet informasjon om døde eller skadde. – Tror vi på det? Selvfølgelig ikke, sier Tsjaus om Russlands uttalelse tirsdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyiv, Tsjernihiv, Tsjaus, Nizjyn, Russlands, Aleksandr Fomin, Russland, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sier, angrepene, fortsettermot , Tsjernihiv
NRK - 19 aug 23 kl. 11:48

Sentrum av ukrainsk by truffet av russisk rakett

Sentrum i den ukrainske byen Tsjernihiv, 15 mil nord for Kyiv, ble lørdag truffet av en russisk rakett. Guvernøren i Tsjernihiv-regionen, Vjatsjeslav Tsjaus, sier det var en ballistisk rakett som rammet sentrum, og han ber folk holde seg i tilfluktsrommene. President Volodymyr Zelenskyj opplyser at et teater og et universitet ble rammet da raketten slo ned på hovedtorget i byen.

NRK - 26 mar 22 kl. 17:51

Ordfører: Tsjernihiv er fullstendig ødelagt

Ordføreren i den ukrianske byen Tsjernihiv sier at byen er fullstendig ødelagt av russiske styrker, og at 200 mennesker er drept de siste ukene. Tsjernihiv, som ligger ved grensen til Russland og Hviterussland, har nå under halvparten av sine opprinnelig 285.000 innbyggere.

NRK - 30 mar 22 kl. 13:37

Tsjernihiv under voldsomt angrep sier ordfører

Den nord-ukrainske byens Tsjernihiv er under et voldsomt angrep, det sier ordføreren Vladyslav Atrosjenko til CNN. Det skjer til tross for de russiske løftene på tirsdag om å trappe ned angrepene. – Dette er bare nok et eksempel på at Russland alltid lyver, sa Atrosjenko.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 30 mar 22 kl. 14:28

Færre angrep mot Kyiv – flere angrep andre steder

De russiske angrepene mot Kyiv har stilnet, men fortsetter med uforminsket styrke flere andre steder i Ukraina. Etter tirsdagens forhandlingsmøte i Istanbul lovet Russland å trappe ned angrepene mot den ukrainske hovedstaden og byen Tsjernihiv. – Natten var relativt rolig, men lyden av sirener og skuddveksling kunne høres fra kamphandlinger rundt byen, opplyste Kyivs varaordfører Mykola Povoroznyk onsdag formiddag.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:16

Ukraina: Flere drept og såret i angrep mot Tsjernihiv

Et russisk rakettangrep mot Tsjernihiv nord i Ukraina har ført til at flere er drept og såret, sier områdets guvernør. – Fienden rettet tre rakettangrep mot sentrumsområdet. Sivile er blitt drept, og mange er såret.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:16

Ukraina: Minst ti personer drept i angrep mot Tsjernihiv

Et russisk rakettangrep mot Tsjernihiv nord i Ukraina har ført til at flere er drept og såret, sier områdets guvernør. – Fienden rettet tre rakettangrep mot sentrumsområdet. Sivile er blitt drept, og mange er såret.

NRK - 04 apr 22 kl. 02:47

Ukraina har gjenerobret flere byer i Tsjernihiv

Det ukrainske forsvaret sier deres styrker har gjenerobret flere byer i Tsjernihiv-regionen og at nødhjelp er på vei. Nyhetsbyrået RBK Ukraina melder at veien mellom Tsjernihiv og hovedstaden Kyiv delvis åpner for trafikk på mandag, skriver NTB..

Klartale - 23 dec 22 kl. 06:00

Det kan bli en jul med frykt for ukrainerne

Mandag var dagen som markerer starten på jula til folk fra Ukraina. Den kalles St. Nikolas-dagen.

NRK - 01 apr 22 kl. 08:02

Britisk etterretning: Ukraina har teke tilbake landsbyar nær Tsjernihiv

Ukrainske styrkar skal ifølge britisk etterretning ha teke tilbake landsbyane Sloboda og Lukashivka sør for byen Tsjernihiv i Ukraina. Det melder Reuters. Landsbyane ligg langs ei av hovudforsyningsrutene mellom byen Tsjernihiv og hovudstaden Kyiv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 45 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com