Klartale > Nyheter

Friday, 30 September, 22:11

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:23

Sian-lederen påkjørt etter koranbrenning

Påkjørselsen skjedde på E6 ved Mortensrud i Oslo lørdag. Før det hadde Sian tent på en koran i et veikryss på Mortensrud. En video viser at flere folk kom til stedet. Det var to kvinner i bilen som kjørte inn i Sian-lederen Lars Thorsen. De var der da koranen ble brent.
Les mer på Klartale


Les mer om:
E6, Mortensrud, Oslo, Sian, Lars Thorsen,  sian, Aase Schartum-Hansen, NTB, Petter Drevland, Drevland, John Christian Elden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sian-lederen, påkjørt, etter, koranbrenning
NRK - 24 aug 22 kl. 14:22

Politiet: Det går mot tiltale etter Sian-påkjørsel

De to kvinnene som er siktet etter at bilen til Sian-lederen ble påkjørt slik at den veltet på E6 i juli, blir trolig tiltalt i saken, opplyser politiet. Politiadvokat Maria Hauglund Johnsen i Oslo politidistrikt opplyser til Dagbladet at det gjenstår noen få etterforskningsskritt. Blant annet venter politiet på dokumentasjon på de fornærmedes skadeomfang.

NRK - 25 aug 22 kl. 07:10

Foreldre tør ikke sende barna til moskeen på grunn av Sian

Flere muslimske trossamfunn sier de opplever at foreldre vegrer seg for å sende barn til moskeen i frykt for å møte Sian-aktivister. – Muslimske barn blir vitne til at religionen deres utsettes for angrep, sier Tahir Mahmood Salam, daglig leder i Søndre Nordstrand Muslimske Senter, til Vårt Land. Han har selv kontaktet politiet etter at en koran ble påtent utenfor moskeen deres i mars i år.

NRK - 14 maj 22 kl. 04:58

Bruker Sians koranbrenning i innsamlingsaksjon

Islam Net har fått inn flere millioner kroner fra støttespillere, etter å ha brukt Sians koranbrenning som argument for å få støtte. Islam Nets leder Fahad Qureshi sier til Klassekampen, at de kan takke Sian-leder Lars Thorsen for at de kan kjøpe nye bønnetepper, og oppgradere sitt islamske senter. Gruppen har samlet inn i underkant av 1,2 millioner kroner etter koran-brenningene i april, og nå er summen økt til over 2,7 millioner kroner.

NRK - 25 jul 22 kl. 14:22

Siktet kvinne etter Sian-påkjørsel fremdeles ikke avhørt

Kvinnen som satt i bilen som kjørte på Sian-leder Lars Thorsens bil i Oslo 2. juli, er ennå ikke avhørt av politiet. – Hun har følt seg sliten, og vi har ikke hørt noe fra politiet siden ferien startet, sier kvinnens forsvarer, advokat Ole Petter Drevland, til Dagbladet.

NRK - 06 jul 22 kl. 11:44

Sian-påkjørsel: De siktede vil fortsatt ikke forklare seg

De to kvinnene som er siktet for å ha kjørt inn i Sian-lederens bil lørdag, ønsker fortsatt ikke å forklare seg. – Sjåføren ønsker ikke å forklare seg, mens passasjeren foreløpig ikke er i stand til det, skriver politiadvokat Henrik Nicolaisen Kveine i en tekstmelding til Dagbladet. Etter det Kveine er kjent med, er ikke passasjeren i stand til å forklare seg fordi hun ikke er i form.

NRK - 20 apr 22 kl. 13:24

Politiet nekter Sian å brenne Koranen utenfor politistasjon

Politiet nekter Sian å brenne Koranen utenfor Stovner politistasjon, skriver NTB. Den anti-islamske gruppa Sian, som står for Stopp islamiseringen av Norge, hadde planlagt koranbrenning på Stovner på fredag..

NRK - 20 apr 22 kl. 13:24

Politiet nekter Sian å brenne Koranen ved moské

Politiet nekter Sian å brenne Koranen i nærheten av en moské på Stovner i Oslo, melder NTB og Aftenposten. Den anti-islamske gruppa Sian, som står for Stopp islamiseringen av Norge, hadde planlagt koranbrenning på Stovner på fredag. – Begrunnelsen for at politiet ikke tillater markeringen gjennomført på stedet og tidsrommet som er beskrevet i meldingen er frykt for alvorlige forstyrrelser av offentlig ro og orden.

NRK - 02 jul 22 kl. 16:45

Bilist involvert i Sian-ulykke pågripen og køyrd til arrest

Det opplyser politiet. Politiet informerer om at dei har all grunn til å tru at bilen til Sian blei påkøyrd med vilje. Førar av den andre bilen er pågripen og køyrd til arresten.

NRK - 02 jul 22 kl. 16:45

Politiet meiner bil til Sian-leiar blei påkøyrd med vilje – bilførar pågripen

Politiet i Oslo informerer om at dei har all grunn til å tru at bilen til Sian blei påkøyrd med vilje. Førar av den andre bilen er pågripen og køyrd til arresten. I bilen til Thorsen var det fem personar.

NRK - 01 jul 22 kl. 18:08

Sian-leiar tiltalt

Politimeisteren i Oslo har tiltalt leiar i Sian, Lars Thorsen. Det melder Dagbladet. Thorsen må møte i retten for å ha skada tre menneske ved å spraye forsvarsspray på dei i tillegg til å spraye raud måling på kleda til ein mann.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 4 timer siden

Kong Charles er nå på engelske mynter

Britiske Royal Mint viste fram de første myntene. På de er selveste kong Charles.Fra rundt desember vil britene kunne se bildet på vekslepengene sine.

Klartale - 5 timer siden

Se Støre snakke om Ukraina og Østersjøen

Fredag tok Russland over deler av Ukraina. Det skjer til store protester fra mye av verden. Norge har også fordømt valget.

Klartale - 7 timer siden

Her sier Putin at Russland tar deler av Ukraina

– Kjære statsborgere av Russland, sa president Putin fredag. Han hilste så til folk i fylkene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja i Ukraina. Han sa så at disse fire fra fredag blir en del av Russland.

Klartale - 8 timer siden

Asiatiske byer synker

Flere årsaker skyldes at byene synker.Blant annet blir det flere folk. Og flere samler seg rundt de samme stedene.

Klartale - 9 timer siden

Politiet ferdig med etterforskningen

Tina Jørgensen ble funnet drept for 22 år siden. Nå sier politier at de er ferdig med å etterforske saken. Personen som var siktet er samme person som var siktet for drapet mot Birgitte Tengs.

Klartale - 9 timer siden

Tre livvakter fra politiet stanset med våpen på flyplass

Torsdag var tre livvakter fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) på vei til Kongo. På N’djili-flyplassen ble de stanset for kontroll.De var der for å gjøre klart for å være livvakt for Espen Barth Eide.

Klartale - 10 timer siden

Norge gir tre milliarder kroner til Ukraina

Bjørn Arild Gram er forsvarsminister. Fredag snakket han med kanalen NRK.– Invasjonen av Ukraina har skapt den største krisen Europa har hatt siden andre verdenskrig, sier Gram.

Klartale - 10 timer siden

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig. Og endringer kan komme på kort varsler. Det sier Emilie Enger Mehl i en pressemelding.

Klartale - 10 timer siden

Dette er rekordene Haaland kan ta

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er fra Norge og spiller på engelske Manchester City. Både laget og Haaland har startet denne sesongen veldig bra.

Klartale - 13 timer siden

23 drept i angrep på bilkolonne i Ukraina

En rekke med biler var på vei ut av Zaporizjzja by. I bilene satt vanlige folk. De var på vei til den delen av fylket som er styrt og okkupert av russerne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com