NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:39

NRK - 28 sep 22 kl. 15:14

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på. Politiet har iverksatt flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Tiltakene forsterkes etter hendelser med eksplosjoner på gassledninger i Østersjøen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nyhamna, Aukra, Kitty Eide

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Shell, skjerper, sikringen, Nyhamna
NRK - 28 sep 22 kl. 15:14

Shell skjerper sikkerheten på Nyhamna

Shell skjerper sikkerheten på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.

Klartale - 13 okt 22 kl. 09:47

Politiet rykker ut til situasjon på Ormen Lange-anlegget

Saken oppdateres. Politiet skriver på Twitter klokken 09.16 at de er på vei til Nyhamna.

Klartale - 13 okt 22 kl. 15:02

Politiet skal ha pågrepet mannen som kom med trussel

Politiet skrev på Twitter klokken 09.16 at de var på vei til Nyhamna. De var nødt til å rykke ut.

NRK - 29 jun 22 kl. 20:15

Equinor selger deler av oljefelt i Mexicogolfen til Shell

Equinor har inngått en avtale om salg av 51 prosent av eierandelene i et oljefelt i Mexicogolfen til Shell. Equinor beholder 49 porsent eierandel i prosjektet, og Shell blir ny operatør for feltet, skriver Equinor i en pressemelding. Det dreier seg om North Platte-prosjektet.

NRK - 02 okt 22 kl. 17:59

Heimevernet på plass på Nyhamna

Frå måndag skal heimevernet ha vakthald på gassanlegget på Nyhamna i Aukra. Søndag ettermiddag var militære køyretøy allereie på plass ved hovudbygget, kan rbnett melde..

NRK - 13 okt 22 kl. 10:35

Bombetrussel førte til evakuering

Aukra-ordførar Odd Jørgen Nilssen bekreftar til NRK at det var ein bombetrussel som førte til evakueringa av gassanlegget på Nyhamna. – Eg har fått vite at det var ein trussel som hadde blitt ringt inn til Nyhamna, og på det grunnlaget blei det starta full evakuering, seier Nilssen..

E24 - 29 jun 22 kl. 19:18

Equinor selger andel i North Platte til Shell

Shell overtar 51 prosent av North Platte-feltet i USA fra Equinor, som beholder resten. Feltet skifter nå navn til Sparta, og Shell blir operatør..

NRK - 13 okt 22 kl. 10:41

Shell: Produksjonen gjenopptas på Ormen Lange

Arbeiderne som ble evakuert fra Ormen Lange, vender tilbake etter at situasjonen er avklart. Produksjonen gjenopptas som normalt, opplyser Shell. – Som følge av politiets avklaring og vår egen vurdering, normaliserer vi driften og sender de evakuerte tilbake på jobb, sier direktør Jan Soppeland for kommunikasjon og myndighetskontakt i Shell til NTB..

Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 19:21

Putin sparker general og skjerper straffene for desertører

Russland skjerper straffen for soldater som overgir seg frivillig, og for dem som nekter å krige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 5 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 15 minutter siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 30 minutter siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 1 time siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Tre menn fengsla i fire veker

Dei tre mennene som laurdag vart framstilt for fengsling i Hordaland tingrett, er alle varetektsfengsla i fire veker. Alle er sikta for grovt narkotikalovbrot, etter at politiet arresterte dei i ein aksjon torsdag..

NRK - 1 time siden

Sier Ramaphosa ikke går av som president

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa har ikke planer om å gå av, sier en talsperson lørdag. Det er rettet alvorlige anklager mot den sørafrikanske presidenten i en korrupsjonsrapport, og han kjemper for sitt politiske liv. Rapporten konkluderte med at presidenten kan ha brutt korrupsjonslover og grunnloven.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com