VG > Utenriks

Mandag, 10 Mai, 06:14

VG - 03 april 21 kl. 02:52

Sexkjøp og nakenbilder: Anklagestorm mot kongressrepresentant

Nyheten om etterforskningen av Matt Gaetz (38) slo ned som en bombe i USA denne uken. Nå strammer nettet seg ytterligere rundt den republikanske kongressrepresentanten som skal være mistenkt for menneskehandel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Matt Gaetz, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sexkjøpog , nakenbilder, Anklagestormmot , kongressrepresentant
NRK - 11 jan. 21 kl. 15:47

– Truet til å stemme mot Biden

Minst ett medlem av Representantenes Hus i USA følte seg truet til å stemme mot godkjenningen av Joe Biden etter stormen på Kongressen forrige uke. Kollegaen fryktet for familiens trygghet, skriver kongressrepresentant Peter Meijer i Detroit News..

NRK - 11 jan. 21 kl. 19:21

Kongressmedlem smittet etter angrep

Kongressrepresentant Bonnie Watson Coleman er koronasmittet. Demokraten skriver på Twitter at hun testet seg etter angrepet på Kongressen, der hun måtte skjule seg sammen med flere folkevalgte som nekter å bruke munnbind under pandemien..

NRK - 12 jan. 21 kl. 09:19

Smitta etter storming

I USA har ein kongressrepresentant fått påvist koronaviruset etter at Trump-tilhengarar storma kongressen førre veke. Demokraten Pramila Jayapal seier dei blei evakuerte til eit trygt rom. Fleire republikanarar nekta å nytta munnbind der, hevdar ho..

NRK - 12 jan. 21 kl. 16:37

Harvard fjerner politiker fra råd

En av skolene ved det prestisjetunge Harvard-universitetet i USA har fjernet kongressrepresentant Elise Stefanik som rådsmedlem for instituttet for politiske studier. Republikaneren stemte mot valgresultatet, og rektor sier hun har løyet om valgfusk..

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:26

Ville drepe Ocasio-Cortez

En av mennene som er siktet etter angrepet på Kongressen 6. januar skrev at han ville drepe kongressrepresentant Alexandra Ocasio-Cortez. Mannen brukte sosiale medier både før og under angrepet, og truet også en politimann på livet, melder CNN..

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:26

Mann ville drepe Ocasio-Cortez

En av mennene som er siktet etter angrepet på Kongressen 6. januar, skrev at han ville drepe kongressrepresentant Alexandria Ocasio-Cortez. Mannen brukte sosiale medier både før og under angrepet, og truet også en politimann på livet, melder CNN..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:46

– En forferdelig standard

Hvis Senatet ikke finner Donald Trump skyldig, settes en forferdelig, ny standard for hvordan en president kan oppføre seg, sa kongressrepresentant Jamie Raskin under riksrettssaken. Bevisframleggelsen til anklagerne er ferdig i natt, norsk tid..

NRK - 11 feb. 21 kl. 21:46

– Setter en forferdelig standard

Hvis Senatet ikke finner Donald Trump skyldig, settes en forferdelig, ny standard for hvordan en president kan oppføre seg, sa kongressrepresentant Jamie Raskin under riksrettssaken. Bevisframleggelsen til anklagerne er ferdig i kveld, norsk tid..

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:22

Bekrefter vitnesbyrd om Trump

Kongressrepresentant Jaime Herrera Beutler bekrefter på nytt at president Donald Trump overfor republikanernes gruppeleder nektet å oppfordre til stans av stormingen av Kongressen mens den pågikk. Republikaneren ber flere partifeller om å stå fram..

VG - 02 mars 21 kl. 04:25

Kongressrepresentant ber Cuomo om å gå av etter anklager

New Yorks justisminister satte mandag i gang etterforskningen av anklagene om seksuell trakassering mot Andrew Cuomo (63). Samtidig har en tredje kvinne kommet med anklager mot guvernøren..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Slik så vaksineklinikken ut da dørene åpnet

CASPER/KINNEAR (VG) Her kunne du spasert inn og fått deg en dose uten avtale. Men i Wyoming bor skarer av USAs seigeste vaksinevegrere..

VG - 10 timer siden

Indias coronahåndtering får stryk: – Utilgivelig

Kveling av kritikk, selvtilfredshet og manglende transparens. Tidsskriftet The Lancet er ikke nådig i sin dom over den indiske regjeringens coronahåndtering..

VG - 12 timer siden

Ferdigvaksinert i samarbeid med Norge - må likevel i karantene

Det hjelper ikke om helseforsikringen deres samarbeider med norske helsemyndigheter. Ferdigvaksinerte USA-studenter må på karantenehotell okke som..

VG - 15 timer siden

Storbritannia: – Det går mot slutten

Skotsk uavhengighet og irsk gjenforening. Det blir utfallet av nasjonalismen som nå river den britiske unionen i stykker, tror Norges fremste Storbritannia-ekspert..

VG - Igår: 03:20

90 palestinere skadet etter nye sammenstøt i Jerusalem

Sammenstøtene fant sted i gamlebyen og i Sheikh Jarrah-nabolaget der flere palestinske familier risikerer å bli kastet ut av boligene sine..

VG - Igår: 23:49

Rakettdeler treffer trolig jorden i natt

Deler av en kinesisk romrakett er ventet å falle på jorda natt til søndag. Selv det er ventet at deler av den vil brenne opp, kan metallbiter opp mot 7200 kilo treffe bakken. Foreløpig er det usikkert akkurat hvor..

VG - Igår: 16:25

Minst 25 drept i eksplosjon nær skole i Kabul

Lørdag har minst en eksplosjon gått av i nærheten av det som skal være en pikeskole i Kabul..

VG - Igår: 07:56

Exit Afghanistan

Dette er norske soldaters ukjente historier, fra en krig som aldri blir vunnet..

VG - I førrgår: 13:18

Hun vokter barrikadene i «George Floyds frie stat»

MINNEAPOLIS (VG) Det pågår et eksperiment i veikrysset der George Floyd ble drept av en politimann..

VG - 07 mai 21 kl. 05:23

Frykter Nepal vil bli «det neste India»: – Situasjonen blir verre dag for dag

Antallet smittetilfeller har skutt i taket. Nå jobber Nepal for å prøve å unngå nabolandet Indias skjebne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt