NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:54

NRK - 23 april 21 kl. 20:47

Set «reiseboble» på pause

New Zealand har vedteke å stanse karantenefrie reiser frå Western Australia p.g.a. eit smitteutbrot. New Zealand ventar på meir informasjon frå styresmaktene i den australske delstaten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Zealand, Western Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Set, reiseboble, pause
VG - 19 april 21 kl. 05:38

Reiseboble mellom Australia og New Zealand åpnet: – Helt overveldende

SYDNEY (VG) Claire (6) har fått øye på morfar Jeff og mormor Laurel. De står trippende i ankomsthallen på flyplassen i Sydney, og kaster seg mot barnebarnet..

NRK - 02 mars 21 kl. 21:06

Johansen: – Set pris på orsaking

Byrådsleiar Raymond Johansen seier til NRK at han set pris på at statsminister Erna Solberg har tatt kontakt og beklaga at Statsministeren sitt kontor har vore involvert i eit utspel som går imot regjeringa sitt arbeid. Bakgrunnen er avsløringane om at Solberg sin eigen statssekretær Peder Egseth hjelpte Molde-ordførar Torgeir Dahl kome i kontakt med VG, der han retta krass kritikk mot Oslo si koronahandtering..

NRK - 04 juni 21 kl. 20:09

Set inn ekstra brannhelikopter

DSB set inn ekstraordinær helikopterberedskap som følger av brannen på Sotra. Frå fredag til sundag blir beredskapen styrka til 12 helikopter frå Narvik til Stavanger. Fem av maskinene vil stå i ekstra beredskap til og med måndag 7.

NRK - 17 mars 21 kl. 14:48

FHI: AstraZeneca-pause var riktig

– Det var en svært vanskelig å sette vaksineprogrammet på pause, men beslutningen var riktig og har stått seg i ettertid, sier direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg på onsdagens pressekonferanse. Vaksineringen med AstraZeneca-vaksinen er satt på pause i Norge og flere andre land etter meldinger om blodpropp. FHI og Legemiddelverket går nå gjennom meldingene, men vet per nå ikke om det er en sammenheng.

NRK - 13 feb. 21 kl. 06:46

Svensk pause i AstraZeneca-vaksiner

To svenske regioner stanser vaksineringen med koronavaksinen fra AstraZeneca etter at over 100 vaksinerte helseansatte har fått bivirkninger som feber, melder SVT. Begge regionene tar pause til bivirkningene er nærmere undersøkt..

VG - 14 feb. 21 kl. 02:12

«Ungkaren»-programleder tar pause etter rasismeanklager

Mangeårig «Ungkaren»-programleder Chris Harrison legger seg langflat etter å ha forsvart en deltager mot rasisme-anklager, og sier han tar pause fra å lede programmet..

VG - 14 feb. 21 kl. 10:26

«Ungkaren»-programleder tar pause

TV-stjernen Chris Harrison tar pause fra datingprogrammet «Ungkaren» i USA på ubestemt tid. Årsaken er at han unnskyldte en deltager som skal ha gitt uttrykk for rasisme..

VG - 11 mars 21 kl. 13:00

Sverige stanser ikke AstraZeneca-vaksinering

Flere norske byer og land i Europa setter nå vaksineringen med AstraZeneca på pause etter dødsfall og vaksineringsstans i Danmark. Sverige vil foreløpig ikke pause vaksineringen..

VG - 11 mars 21 kl. 13:00

Her stanses vaksineringen midlertidig

Flere norske kommuner og land i Europa setter nå vaksineringen med AstraZeneca på pause etter dødsfall og vaksineringsstans i Danmark. Sverige vil foreløpig ikke pause vaksineringen..

VG - 11 mars 21 kl. 13:00

Her stanses AstraZeneca-vaksineringen midlertidig

Flere norske kommuner og land i Europa setter nå vaksineringen med AstraZeneca på pause etter dødsfall og vaksineringsstans i Danmark. Sverige vil foreløpig ikke pause vaksineringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 45 minutter siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 2 timer siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt