NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 05:14

NRK - 20 sep 21 kl. 20:33

Serveringsnekt for Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro har støtt på utfordringer som uvaksinert statsleder under ukens FN-møte i New York. Bolsonaro har gjort et poeng ut av at han ikke vil la seg vaksinere mot korona. Men siden alle restaurantene i New York krever at man er vaksinert for å slippe inn, må Brasils president se langt etter middag med bordservering. Løsningen for Bolsonaro og hans medarbeidere ble å kjøpe med seg en pizza som de fortærte gatelangs i storbyen. Samtidig kommer det meldinger om at en av diplomatene i Bolsonaros delegasjon skal ha testet positivt på viruset.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jair Bolsonaro, FN, New York, Brasils, Bolsonaro, Bolsonaros, FNs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Serveringsnekt, for, Bolsonaro
NRK - 04 aug 21 kl. 23:42

Vil ha etterforskning av Bolsonaro

En dommer i Brasils høyesterett beordrer etterforskning av president Jair Bolsonaro for angrep mot landets valgsystem. Kjennelsen kommer etter at Bolsonaro har trappet opp sitt langvarige angrep mot landets valgsystem, uten å vise til bevis hevdet at det er svært utsatt for valgfusk. Bolsonaro har tatt til orde for at man gjennomgår hele det elektriske valgsystemet og at det lages papirkopier av hver eneste stemme.

NRK - 10 jul 21 kl. 01:46

Økt misnøye med Bolsonaro

For første gang sier over halvparten av brasilianerne at de er misfornøyd med president Jair Bolsonaro, ifølge meningsmålingsinstituttet Datafolha. 51 prosent uttrykker nå misnøye, mot 45 prosent i mai. Bare 24 prosent er fornøyd med Bolsonaros styre.

NRK - 04 aug 21 kl. 06:53

Bolsonaro etterforskes

Brasils president Jair Bolsonaro skal etterforskes for å ha gått ut med grunnløse anklager om valgfusk i forkant av neste års valg. Det melder The Guardian. Bolsonaro har slitt med oppslutningen den siste tiden, og meningsmålinger viser at det brasilianske arbeiderpartiets kandidat, tidligere president Luiz Inácio Lula da Silva, ser ut til å være i ledelsen.

NRK - 12 jun 21 kl. 21:34

Bolsonaro fikk bot

Brasils koronakritiske president Jair Bolsonaro ledet lørdag en parade med hundrevis av motorsykler. For det ble han bøtelagt om lag 900 kroner for brudd på lokale smittevernregler. Bolsonaro møtte opp på sin egen motorsykkel i tet av i paraden i São Paulo.

NRK - 20 jun 21 kl. 02:05

Tusenvis i protester i Brasil

Tusenvis av brasilianere demonsterte lørdag mot landets president Jair Bolsonaro i gatene i Sao Paulo, Rio de Janeiro og en rekke andre storbyer. Kritikken går blant annet på håndteringen av koronapandemien som har krevd 500.000 liv i Brasil.

NRK - 29 jun 21 kl. 01:34

Senatorer anmelder Bolsonaro

Tre brasilianske senatorer ber om at det opprettes straffesak mot Brasils president Jair Bolsonaro etter anklager om korrupsjon i forbindelse med vaksinekjøp. Senatorene har anmeldt Bolsonaro til landets høyesterett, og dersom det opprettes straffesak mot ham, kan presidenten bli kastet..

NRK - 02 jul 21 kl. 16:55

Vil etterforske Bolsonaro

Riksadvokatens kontor i Brasil, som ledes av en alliert av Bolsonaro, ber høyesterett åpne en etterforskning som kan ende med at presidenten blir kastet, skriver Correio Braziliense. Bolsonaro er anklaget for ikke å ha tatt et varsel om mulig millionkorrupsjon i innkjøp av den indiske koronavaksinen Covaxin, alvorlig..

NRK - 03 jul 21 kl. 21:17

Demonstrerer mot Bolsonaro

Demonstranter uttrykte sin misnøye med president Jair Bolsonaros håndtering av koronapandemien i 315 brasilianske byer i dag. Det melder Reuters. Demonstrantene ber om at Bolsonaro skal avsettes, og vil ha flere vaksiner til landet for å bekjempe koronaviruset.

NRK - 09 jul 21 kl. 09:47

Hinter om avlyst valg

President i Brasil, Jair Bolsonaro, antyder at presidentvalget neste år kan bli avlyst om ikke valgsystemet blir reformert. – Enten har vi rene valg, eller så har vi ikke valg i det hele tatt, sa Bolsonaro til sine tilhengere i hovedstaden Brasilia. I flere uker har presidenten sådd tvil om det elektroniske stemmegivingssystemet i landet.

NRK - 18 jul 21 kl. 16:51

Bolsonaro utskrevet fra sykehus

Brasils president Jair Bolsonaro har blitt utskrevet fra sykehuset etter en tarmobstruksjon og hikke. Bolsonaro ble onsdag lagt inn på et sykehus i São Paulo på grunn av magesmerter og vedvarende hikke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt