VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 05:42

VG - 24 jul 21 kl. 21:43

Seriemorder Rodney Alcala er død

«Dating Game Killer», som han ble kalt etter TV-deltagelsen i 1978, er død – 77 år gammel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Game Killer, TV, Rodney Alcala

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seriemorder, Rodney, Alcalaer , død
Aftenposten - 25 jul 21 kl. 08:04

Amerikansk seriedrapsmann død i fengsel

Rodney Alcala, som var dømt til døden for drap på fem unge kvinner og jenter i California på 1970-tallet, har dødd i….

NRK - 03 sep 21 kl. 02:38

Reddet mer enn 800 passasjerer

Politiet i New York reddet mer enn 800 passasjerer fra T-banesystemet da styrtregnet traff byen natt til torsdag. Det opplyser byens politimester, Rodney Harrison. Han fortalte også at 25 familier må flytte på grunn uværet.

NRK - I førrgår: 04:37

George Holliday er død

George Holliday, rørleggeren fra Los Angeles som i 1991 filmet fire politibetjentene som banket opp afroamerikaneren Rodney King, er død. Holliday ble 61 år gammel og døde på et sykehus i Los Angeles med komplikasjoner knyttet til covid-19. Han var ikke vaksinert og hadde vært innlagt i mer enn en måned.

Dagbladet - 16 jun 21 kl. 15:41

Slående vakker roman om norsk seriemorder

Victoria Kiellands nye roman tar utgangspunkt i historien om den norskfødte seriemorderen Belle Gunness. Den er både vakker og grusom..

NRK - 17 jul 21 kl. 07:40

Seriemorder får dødsstraff

Michael Thomas Gargiulo, også kjent som «The Boy Next Door Killer», ble dømt til dødsstraff for å ha drept to kvinner. I tillegg til et mordforsøk på en tredje kvinne, skriver AP. I 2001 drepte Gargiulo Ashley Ellerin, en 22 år gammel student.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Guldvog om gjenåpning: – Tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg

Helsedirektør Bjørn Guldvog tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg i gjenåpningen av Norge - men varsler at kommunene vil få en stor jobb fremover..

VG - 1 time siden

Svendsens superform skyldes endret tankegang: – Det er vanvittig

INTILITY ARENA (VG) Sander Svendsen (24) var vidunderbarnet som debuterte i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær allerede som 15-åring. Nå har moldenseren fått en ny livsgnist – og pøser inn mål for Odd..

VG - 5 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 7 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 8 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 9 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 9 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 12 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 12 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 14 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt