E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 02:07

E24 - I førrgår: 13:36

Ser milliardmulighet etter funn av NOD-brikke i Airpods

Nordic Semiconductor-aksjen bykser på børsen etter funn av selskapets databrikke i Airpods Pro..
Les mer på E24


Les mer om:
Semiconductor, Airpods Pro, NOD, Airpods

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ser, milliardmulighet, etter, funnav , NOD-brikkei , Airpods
Klartale - 10 jun 22 kl. 06:30

WHO trenger mer tid for å finne ut hvor korona kom fra

En gruppe på 27 eksperter har jobbet med å finne svar på hvordan smitte fra virus sprer seg. De er også bedt om å se på hvor smitten med korona kom fra. De jobber for Verdens helse-organisasjon (WHO).

Klartale - 10 jun 22 kl. 06:30

WHO sliter med å finne ut hvor korona kom fra

En gruppe på 27 eksperter har jobbet med å finne svar på hvordan smitte fra virus sprer seg. De er også bedt om å se på hvor smitten med korona kom fra. De jobber for Verdens helse-organisasjon (WHO).

NRK - 10 aug 22 kl. 20:52

FHI følger med polio-utvikling etter funn i Storbritannia

Etter funn av poliosmitte i kloakken i London, blir alle barn mellom åtte og ni år i byen no tilbydd ein boosterdose av poliovaksinen, skriv Guardian. Også i New York har det vore funn av polio. I Noreg har det ikkje vore poliosmitte sidan 1969, med unntak av enkelte importerte tilfelle.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 10 maj 22 kl. 22:12

Deler av Stockholm sperret av etter mistenkelig funn

Svensk politi har sperret av et område i sentrum av Stockholm etter funn av en mistenkelig gjenstand. Ifølge svenske medier ble den mistenkelige gjenstanden funnet nær sentralbanestasjonen i Stockholm, og politiets bombegruppe er på vei til stedet. – Det er en gjenstand som må undersøkes og av den grunn er det den del trafikkproblemer.

VG - 10 jun 22 kl. 14:38

Snøskredet i Loen: Ikke gjort funn etter dronesøk

Politi og redningsmannskap avsluttet i natt søk med drone etter snøskredet i Loen. Det er ikke gjort funn i skredområdet, opplyser politiet..

NRK - 06 jul 22 kl. 13:12

Trekker tilbake jasminris etter funn av plantevernmidler

Scanesia trekker tilbake jasminris fra Vietnam i to og fem kilos poser, samt Emmys Jasmin ris to kilos pose etter funn av plantevernmidler over grenseverdi. Funnet av plantevernmidlene Hexaconazole og Tricyclazole over grenseverdiene kan utgjøre en akutt helsefare, skriver Mattilsynet via sin varslingstjeneste Matportalen.no.

NRK - 13 jul 22 kl. 11:17

En person pågrepet etter funn av bombelignende gjenstand i Trondheim

Politiets bombegruppe bistår politiet i Trøndelag etter funn av en bombelignende gjenstand i et hus i Trondheim. En person som bor i huset, er pågrepet. Politiet skriver på Twitter at de har bedt bistand av bombegruppen i forbindelse med en ransaking som skal gjennomføres.

NRK - 29 jul 22 kl. 21:16

Funn av død person på Hardangervidden

Politiet har gjort funn av en død person i området Låghellerhøgdene på Hardangervidden, skriver de i en pressemelding. Søket ble satt i gang etter at det kom inn meldinger om en død person i området. Vest politidistrikt har hatt bistand av politihelikopteret fra Oslo som sammen med en hundepatrulje fra Bergen gjorde funnet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 6 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 8 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 8 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 9 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 10 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 11 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 12 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 12 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 13 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com