VG > Økonomi

Friday, 17 September, 02:55

VG - 27 jul 21 kl. 18:04

Senterpartiet går mot uansvarlig pengebruk og for et nedskalert regjeringskvartal

I VG 26. juli sås det i lederkommentaren tvil om Senterpartiets klare standpunkt mot et overdimensjonert regjeringskvartal. Jeg kan avvise all tvil. Et regjeringskvartal til om lag 40 milliarder kroner lar seg ikke på noen måte forsvare. Kostnadene må reduseres..
Les mer på VG


Les mer om:
VG, Senterpartiets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senterpartiet, gårmot , uansvarlig, pengebrukog , foret , nedskalert, regjeringskvartal
NRK - 17 jun 21 kl. 16:04

Stefan Löfven: – Uansvarlig

Den svenske statsministeren Stefan Löfven sa i en pressekonferanse torsdag ettermiddag det er uansvarlig å kaste Sverige inn i det han kaller en politisk krise når landet står midt i en pandemi. – Det er en farlig vei de fire opposisjonspartiene er på vei ned, sa statsministeren. Han sier Sverige trenger mer samarbeid, ikke det motsatte.

NRK - 17 jun 21 kl. 16:04

Löfven: – De har ingen plan

Den svenske statsministeren Stefan Löfven sa i en pressekonferanse torsdag ettermiddag det er uansvarlig å kaste Sverige inn i det han kaller en politisk krise når landet står midt i en pandemi. – Folk forventer at vi politikere klarer å samarbeide, klarer å styre landet. Særlig når vi står i en så vanskelig situasjon som vi gjør.

VG - 07 aug 21 kl. 23:47

Partiet De Kristne-politikere deler konspirasjonsteorier: – Uansvarlig

Flere politikere i Partiet De Kristne har delt konspirasjonsteorier om coronapandemien og vaksiner på sine private Facebook-profiler. – Uansvarlig, mener religionshistoriker..

Aftenposten - 03 jul 21 kl. 09:23

Mener regjeringens pengebruk under pandemien bør granskes på nytt:– All grunn til å være bekymret

En kommisjon bør granske statens pengebruk under pandemien, mener professor Magne Mogstad..

NRK - 03 jul 21 kl. 09:49

Vil granske norsk pengebruk

En kommisjon bør granske statens pengebruk under pandemien, mener professor Magne Mogstad. Han peker på krisepengene som gikk til bedrifter med overskudd og bonusene til Norwegian-toppene. – I realiteten er slik politikk overføringer fra fellesskapet til kapitaleiere, sier Magne Mogstad, som er professor ved Chicago University til E24.

NRK - 19 jul 21 kl. 10:05

Stor pengebruk på ferie

DNBs kunder har til nå i sommer brukt 3 prosent mindre utenfor eget fylke enn i samme periode i fjor, men bruken er likevel langt større enn i siste normalår, skriver NTB. I løpet av ukene 25, 26 og 27 er nordmenn nordmenns pengebruk opp 29 prosent sammenlignet med de samme ukene i 2019, viser tall fra DNB..

NRK - 04 jun 21 kl. 15:54

Senterpartiet vil oppløse Viken

Hvis Senterpartiet får regjeringsmakt blir gigantfylker som Viken og Troms og Finnmark oppløst. Det slo nestleder i Senterpartiet, Anne Beathe Tvinnereim, fast under sin tale til landsmøtet fredag. Hun mener Høyre-regjeringens regionreform har ført til et ribbet lokaldemokrati og stordriftsulemper..

NRK - 16 jun 21 kl. 06:52

Vil vente med EØS-utmelding

Senterpartiet vil vente med å melde Norge ut av EØS-avtalen til et alternativ er på plass. På landsmøtet tidligere i juni vedtok Senterpartiet sitt nye partiprogram for 2021 til 2025. Senterpartiet vil fortsatt ha Norge ut av avtalen og erstatte den med nye handels- og samarbeidsavtaler med EU.

VG - 13 apr 21 kl. 14:02

Ny VG-måling: Senterpartiet stuper

I desember var de jevnstore. Nå er gapet mellom Arbeiderpartiet og Senterpartiet på over ti prosentpoeng..

NRK - 08 maj 21 kl. 02:52

Ap landets største parti

Senterpartiet faller hele 4 prosentpoeng i maimålingen til Klassekampen og Nationen. Samtidig suser Ap forbi Høyre og er igjen landets største parti. Ap går fram 1,9 til 24,4 prosent.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Brasils hjemløse: Kjemper mot sult, kulde og arbeidsledighet

Pandemien har ført til en kraftig økning av fattige i Brasil. I millionbyen São Paulo kjemper de hjemløse mot sulten, og mot kulden. Antallet nye ansikter på gaten bare øker..

VG - 2 timer siden

Frykter vulkanutbrudd etter «jordskjelvsverm» på en av Kanariøyene

Myndighetene advarer om et mulig vulkanutbrudd på den spanske kanariøya La Palma etter kraftig seismisk aktivitet. Men om det faktisk vil skje, er fortsatt usikkert..

VG - 4 timer siden

Bodø/Glimt herjet i Europa-debuten – valset over Zorya Luhansk

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Zorya Luhansk 3–1) I sin første kamp i et europeisk gruppespill gjorde Bodø/Glimt som Bodø/Glimt kan best: De rundspilte motstanderen på Aspmyra..

VG - 5 timer siden

Vålerenga avgjorde thriller tre minutter før slutt

JORDAL AMFI (VG) (Vålerenga-Frisk Asker 3–2) Axel Sundberg ble tilkjent det matchvinnende målet snaut tre minutter før slutt - bare 14 sekunder etter at lagkamerat Mika Partanen hadde utlignet til 2–2..

VG - 5 timer siden

Nederlands utenriksminister går av etter evakueringskaos

Sigrid Kaag trekker seg som utenriksminister i Nederland etter et mistillitsforslag om den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan..

VG - 5 timer siden

Trekker seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..

VG - 6 timer siden

Jannecke Weeden på «Ikke lov å le på hytta»-premiere: – Jeg har med et hyggelig menneske

VULKAN ARENA (VG) TV-profil Jannecke Weeden (45) dukket opp med en mystisk mann på premierefesten til andre sesong av «Ikke lov å le på hytta»..

VG - 6 timer siden

«Kobraen» holdt tale etter overtidstap: – La oss kjempe som tigre og slanger, så går det bra

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Tromsø 3–2) Zdenek Ondrasek startet kampen mot Rosenborg på benken, men etter 27 minutter fant Tromsø-trener Gaute Helstrup ut at noe måtte gjøres..

VG - 6 timer siden

Jannicke Weeden på «Ikke lov å le på hytta»-premiere: – Jeg har med et hyggelig menneske

VULKAN ARENA (VG) TV-profil Jannecke Weeden (45) dukket opp med en mystisk mann på premierefesten til andre sesong av «Ikke lov å le på hytta»..

VG - 7 timer siden

Bergsvand-mål i debuten da Norge lekte seg

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Armenia 10–0) Så glad blir du når du har scoret ditt aller første landslagsmål i din aller første A-landskamp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt