VG > Innenriks

Wednesday, 20 October, 03:08

VG - 20 sep 21 kl. 16:38

Senterpartiet åpner for SV-samtaler - sonderinger begynner torsdag

Torsdag møtes etter planen Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV på Hurdalssjøen hotell for å finne ut om det er grunnlag for regjeringsforhandlinger..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arbeiderpartiet, SV, Hurdalssjøen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senterpartiet, åpner, for, SV-samtaler, sonderinger, begynner, torsdag
E24 - 20 sep 21 kl. 16:43

Senterpartiet åpner for SV-samtaler - sonderinger begynner torsdag

Torsdag møtes etter planen Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV på Hurdalssjøen hotell for å finne ut om det er grunnlag for regjeringsforhandlinger..

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 16:33

Senterpartiet snur: åpner for sonderinger med SV om regjering

Senterpartiet har i hele valgkampen sagt at de vil ha en regjering kun med Ap. Nå åpner de for å snu..

NRK - 04 jun 21 kl. 15:54

Senterpartiet vil oppløse Viken

Hvis Senterpartiet får regjeringsmakt blir gigantfylker som Viken og Troms og Finnmark oppløst. Det slo nestleder i Senterpartiet, Anne Beathe Tvinnereim, fast under sin tale til landsmøtet fredag. Hun mener Høyre-regjeringens regionreform har ført til et ribbet lokaldemokrati og stordriftsulemper..

NRK - 16 jun 21 kl. 06:52

Vil vente med EØS-utmelding

Senterpartiet vil vente med å melde Norge ut av EØS-avtalen til et alternativ er på plass. På landsmøtet tidligere i juni vedtok Senterpartiet sitt nye partiprogram for 2021 til 2025. Senterpartiet vil fortsatt ha Norge ut av avtalen og erstatte den med nye handels- og samarbeidsavtaler med EU.

NRK - 13 sep 21 kl. 23:55

Ap, SV og Sp har flertall

NRK kan slå fast at de tre partiene Ap, Sp og SV har flertal på Stortinget. Nå er over 90 prosent av stemmene opptalt og prognosen rett før midnatt viser at Ap-leder Jonas Gahr Støre får sin drømmeregjering med Senterpartiet og SV. Støre sier på Aps valgvake at han vil invitere alle partiledere som ønsker regjeringsskifte, til samtaler de nærmeste dagene.

NRK - 18 aug 21 kl. 12:13

Taliban i president-samtaler

Ifølge Taliban har en av deres ledere, Anas Haqqani, vært i samtaler med Afghanistans tidligere president Hamid Karzai onsdag. Det melder Guardian. Ifølge Reuters skal Taliban ha samtaler med flere tidligere afghanske regjeringsmedlemmer de neste dagene..

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 16:33

Senterpartiet åpner for sonderinger med SV om regjering

Senterpartiet har i hele valgkampen sagt at de vil ha en regjering kun med Ap. Nå skal også SV med i sonderingene..

NRK - 11 aug 21 kl. 21:31

Norge bekrefter Venezuela-samtaler

Utenriksdepartementet bekrefter for første gang på Twitter at Norge tilrettelegger for nye forhandlinger mellom partene i konflikten i Venezuela. Sju runder med møter i Oslo og Barbados, under norsk oppsyn sommeren 2019, dempet ikke den politiske konflikten. Norske diplomater har bedt Mexico være vertsland denne gangen.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:11

Enighet under IAEA-besøk i Iran

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) og iranske myndigheter er blitt enige om videre kameraovervåking på iranske atomanlegg. IAEAs leder Rafael Grossi sa til pressen etter sin reise til Teheran søndag at avtalen åpner opp for videre diplomatiske samtaler. Han sa at de ikke har kommet fram til en permanent løsning, men at det mest presserende problemet iallfall var løst, siden iranerne tillater IAEA å beholde sine kameraer i atomanleggene.

Klartale - 14 okt 21 kl. 16:00

Flere land åpner for norske turister

I halvannet år har det nærmest vært umulig å reise ut av landet for en deilig ferie i by eller på strand. Men nå åpner verden igjen. Torsdag kunne turister kjenne sand under føttene og sol i fjeset på øya Bali.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Kongsberg-drapene: Her glipper Bråthen for politiet

Mens politibetjentene venter på støtte, klarer Espen Andersen Bråthen å komme seg ut av Coop-butikken og vekk fra politiet. I løpet av den neste halvtimen dreper han fem personer..

VG - 6 timer siden

Her sørger kommunen for billig strøm til innbyggerne

Mens spotprisen tirsdag lå på rekordhøye 1,43 kroner kilowattimen i Sør-Norge, kan folk i Tokke sove godt om natten. De betaler aldri mer enn 37 øre for strømmen..

VG - 6 timer siden

Her kan det bli snøfokk: Advarer om kraftige vindkast

Snøfokk, kansellerte avganger og stengte veier er noen mulige konsekvenser av kraftige vindkast som ventes nord i landet. Vestlandet og Midt-Norge slipper vinden – men regner bort i stedet..

VG - 6 timer siden

Medisinstudenten Josefine (22) går viralt på TikTok

22-åringen Josefine Holum bruker TikTok-kontoen sin med over 720.000 følgere til å motvirke falsk informasjon om kroppen..

VG - 10 timer siden

Studentene i Kristiansand bruker ikke panelovnene: – Vi fryser i leiligheten ganske ofte

I et kollektiv i sørlandsbyen sitter fire venninner og kaster lengselsfulle blikk mot varmekildene, mens strømprisen er rekordhøy i landsdelen..

VG - 11 timer siden

Helsetilsynet-direktør ville ikke svare VG - inviterte kritiske kilder på lunsj

Direktøren for Helsetilsynet har avvist å stille til intervju om VGs avsløringer. Kilder som har uttalt seg i sakene, er kort tid etterpå blitt invitert til personlig lunsj eller møter med direktøren..

VG - 13 timer siden

SV setter hard frist: Vil ha tiltak før neste strømregning

SV krever at Støre-regjeringen innen 12 dager legger sine første strømpris-tiltak på bordet. Det haster med å få på plass en forsterket bostøtteordning, ifølge nestleder Kirsti Bergstø..

VG - 17 timer siden

Embetsverket advarte mot Sanners innblanding før valget

Få dager før stortingsvalget advarte en ekspedisjonssjef mot at tidligere finansminister Jan Tore Sanner (H) ville holde igjen dokumenter om et omstridt utvalg. Han fryktet at det ville skade Finansdepartementet..

VG - 20 timer siden

Snøfall på Østlandet: – Vi oppfordrer om å bruke vinterdekk.

Snøen har dalt i store deler av Viken og Innladet i morgentimene. Vegtrafikksentralen oppfordrer til vinterdekk..

VG - 22 timer siden

Leder for politiutdanning om verneutstyr: – Tar sekunder å ta på

Likevel droppet den første patruljen som kom til åstedet i Kongsberg å ta det på. Lederen ved Politihøgskolen understreker at det er lett å være etterpåklok..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt