NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 02:52

NRK - 03 mai 21 kl. 02:39

Sender flere respiratorer til India

Storbritannia vil sende 1000 nye respiratorer for å hjelpe India med koronakrisen som fører til tusenvis av koronadødsfall hver dag. Storbritannia har allerede sendt 200 respiratorer og oksygenbeholdere til det hardt rammede landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, flere, respiratorer, til, India
Dagbladet - 26 mars 21 kl. 05:44

- Vi kveles

Onsdag slo Brasil dyster rekord med 300 000 coronadødsfall. I flere delstater rapporteres det nå om sprengte sykehus og mangel på respiratorer. Samtidig blir stadig flere unge syke i landet..

NRK - 22 mars 21 kl. 06:27

Vil gi nødrespiratorer til utlandet

De 1000 nødrespiratorene regjeringen bestilte i fjor, er fortsatt ikke tatt i bruk. Helseminister Bent Høie tror ikke de noen gang vil bli tatt i bruk her, og vil tilby dem til utlandet. – Nei, vi er nå i en situasjon der vi har anskaffet så mange ordinære respiratorer at det ikke er behov for nødrespiratorer, slik jeg ser det, sier Høie til VG.

VG - 28 mars 21 kl. 16:49

Den tredje bølgen i Serbia: – Det er verre enn det noen gang har vært

BEOGRAD (VG) Rad på rad med kritisk syke coronapasienter koblet til respiratorer. Bli med på innsiden av et av de største covid-sykehusene i Europa..

E24 - 13 april 21 kl. 21:50

Norge donerer 300 respiratorer til europeiske land

Det var tvil om hvorvidt Laerdals nødrespiratorer noen gang ville bli brukt, men nå sendes 300 av dem sørover i Europa..

NRK - 30 mai 21 kl. 07:39

Arrestert for respiratortyveri

En mann fra Florida har blitt arrestert i Texas for å ha stjålet 192 respiratorer som skulle sendes til El Salvador for å hjelpe med å behandle covid-19-pasienter. Det skriver ABC News. Ifølge myndighetene skal utstyret mannen stjal være verdt rundt tre milioner dollar..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:30

Sender 1200 soldater mot islamister

Tsjad sender 1200 soldater inn i kampen mot ekstreme islamister i Sahel-regionen sør for Sahara. Islamistene har terrorisert sivilbefolkning og myndigheter i flere land i området..

NRK - 19 april 21 kl. 12:59

Sender vaksineturister til Russland

Et norsk reiseselskap sender hovedsaklig tyske vaksineturister til Russland hvor de får koronavaksinen til Sputnik. – Fram til slutten av mai har vi mer enn 600 passasjerer som er booket for å fly til Moskva, sier medeier Albert Sigl i World Visitor til VG..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:46

Alta sender båt til Storekorsnes

Alta kommune sender et fartøy til Storekorsnes der 200 personer, hovedsakelig hyttebeboere, er isolert etter et ras lørdag kveld. Det er kun plass til 97 om bord, og kommunen ber folk som ikke må innover nå, stille seg bakerst i køen..

NRK - 29 april 21 kl. 05:58

USA sender hjelp til India

USA sender medisinsk utstyr til en verdi av nærmere 830 millioner kroner til India for å hjelpe det kriserammede landet med å bekjempe koronapandemien. Den første forsendelsen med utstyr ankommer Indias hovedstad New Delhi torsdag, opplyser Det hvite hus..

NRK - 05 mai 21 kl. 23:10

Sender krigsskip til Jersey

Den britiske marinen sender to skip til kanaløya Jersey etter at Frankrike har truet med å blokkere havna i Saint Helier, melder Sky News. Frankrike har også truet me då kutte strømforsyningen til øya. Striden bunner i uenighet om fiskeriregler etter brexit..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 1 time siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 1 time siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 1 time siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt