NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 19:24

NRK - 21 april 21 kl. 03:22

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..
Les mer på NRK


Les mer om:
AstraZeneca, Schleswig-Holstein, Astra, Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sender, Astra-vaksinen, til, Tyskland
NRK - 31 mars 21 kl. 03:38

Diskuterte Sputnik-vaksinen

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel, Frankrikes president Emmanuel Macron og Russlands president Vladimir Putin har diskutert Sputnik-vaksinen. De tre lederne diskuterte den russiske vaksinen i et videomøte tirsdag, opplyser Merkels talsmann Steffen Seibert. I en uttalelse fra Moskva heter det at trioen diskuterte muligheten for felles produksjon og distribusjon av Sputnik V-vaksinen i EU-land.

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 22:34

Astra Zeneca-vaksinen skal bare gis til dem under 65 år. Her er det vi vet om den.

Astra Zeneca-vaksinen er den tredje vaksinen mot covid 19 i Norge. Den skal gis til de under 65 år..

Aftenposten - 08 feb. 21 kl. 09:55

Nå er den britiske vaksinen her. Men er Astra Zeneca-vaksinen like god?

Spania er blant flere land som ikke vil gi Astra Zeneca-vaksinen til innbyggere over 55 år..

NRK - 04 mars 21 kl. 14:33

Sverige vil gi eldre Astra-vaksinen

Svenske folkehelsemyndigheter anbefaler nå AstraZenecas koronavaksine til alle over 18 år. Tidligere anbefalte de ikke vaksinen for personer over 65 år. Beskjeden kommer etter at nye studier viser at både AstraZeneca-vaksinen og Pfizer-vaksinen er svært effektive i å redusere koronainfeksjoner hos eldre over 70 år.

NRK - 21 mars 21 kl. 21:07

To pasienter døde av blodpropp

To pasienter ved Oslo universitetssykehus er døde av blodpropp , melder NTB. Pasientene skal ha mottatt AstraZeneca-vaksinen. – Vi kan ikke utelukke at disse tilfellene kan ha en sammenheng med AstraZeneca-vaksinen, skriver Legemiddelverket i en pressemelding.

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 22:26

Høie mener Astra Zeneca-stansen vil øke tilliten til vaksinen

Høie mener Astra Zeneca-stansen vil øke tilliten til vaksinen.

Aftenposten - 23 mars 21 kl. 15:22

Astra Zeneca-vaksinen blir trolig gitt til alle eller ingen

Denne uken gir Folkehelseinstituttet tommel opp eller ned til Astra Zeneca-vaksinen..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 17:48

Regjeringen åpner for å gi Astra Zeneca-vaksinen til frivillige

Folkehelseinstituttet vil stoppe bruk av Astra Zeneca-vaksinen. Bent Høie åpner for å gi den til dem som vil ha den..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 12:26

Forskere mener Astra Zeneca-vaksine var årsak til dødelig blodpropp. Vil ikke si om de mener vaksinen bør stoppes.

En gruppe på Rikshospitalet mener å ha påvist at det var en kraftig immunrespons etter Astra Zeneca-vaksinen som førte….

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 11:49

Hvor skal aldersgrensen settes for Astra Zeneca-vaksinen? En uttalelse som kommer i dag, kan være avgjørende for svaret.

Budskapet vil være med på å avgjøre hva land kommer til å gjøre med Astra Zeneca-vaksinen fremover..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Legionella på sjukehus

Det er oppdaga legionellasmitte i vatnet på sjukehuset i Kristiansund. Det betyr at pasientane og tilsette på den eine fløya ikkje får dusje eller drikke vatnet frå kranen. Sjukehuset har sett krisestab for å handtere smitten.

NRK - 15 minutter siden

Fallskjermhoppar til sjukehus

Klokka 18.04 varsla fallskjermklubben på Voss politiet om at ein av hopparane hadde hatt ei hard landing. Vedkomande var vaken og blei sendt til Voss sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Skredfare flere steder

Det er meldt om betydelig snøskredfare i Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Jotunheimen lørdag. Søndag er listen enda lenger. I tillegg til nevnte steder er det også meldt om snøskredfare, faregrad 3, i Indre Sogn, Hallingdal og Vest-Telemark, opplyser varslingstjenesten Varsom.

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon i Indre Østfold

Politiet har rykket ut til Hobøl i Indre Østfold etter en voldshendelse. En person har blitt slått i hånden med en ukjent gjenstand. Bevæpnet politiet prøver å få kontakt med en person som har forskanset seg i et hus..

NRK - 30 minutter siden

Vil samarbeide om migrasjon

USAs visepresident Kamala Harris og Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador lovet fredag ​​å samarbeide om å løse problemet med ulovlig migrasjon til USA. Under det virtuelle møtet fra kontoret sitt i Washington sa Harris blant annet at de to landene burde samarbeide om å hjelpe El Salvador, Guatemala og Honduras med å forbedre leveforholdene i landene, og overtale flere migranter til å bli hjemme, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sto for saueklipping

Sauenæringa i Innlandet får ros av Statsforvalteren for å ha gjennomført vårklippinga uten utenlandske saueklippere. Normalt trengs det utenlandske klippere for å ta vårklippen på 140 000 sauer i Innlandet, men nå er det innreiserestriksjoner..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd i Risør

Rundt 200 personer må i karantene etter at en Risør-mann testet positivt fredag ettermiddag. Kommunen er i gang med smittesporing, som er den mest omfattende gjennomført i Risør så langt, ifølge en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

NRK - 1 time siden

Mange russ har testet seg

1351 blå- og rødruss har testet seg i Stavanger de siste dagene. Stavanger kommune skryter av russen som har gjort det de kan for å hjelpe smittesporerne. På Nord-Jæren er nå 97 russ smittet av covid-19..

NRK - 45 minutter siden

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt