NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:46

NRK - 13 okt 21 kl. 01:35

Senatet hever USAs gjeldstak

Representantenes hus i USA har godkjent en midlertidig økning av USAs gjeldstak med 480 milliarder dollar. Avtalen mellom demokratene og republikanerne sikrer skal at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til desember..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, USAs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Senatet, hever, USAs, gjeldstak
NRK - 13 okt 21 kl. 01:35

Godkjenner avtale om gjeldstak

Representantenes hus har godkjent den midlertidige avtalen om å heve gjeldstaket i USA. Å heve gjeldstaket betyr at det vil være mulig for staten å oppta ny gjeld og betale gjeldsforpliktelser. Avtalen mellom demokratene og republikanerne sikrer skal at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til starten av desember.

NRK - 13 okt 21 kl. 01:35

Senatet forlenger gjeldstaket

Representantenes hus i USA har godkjent en midlertidig økning av USAs gjeldstak med 480 milliarder dollar..

NRK - 06 okt 21 kl. 20:39

Åpner for å heve gjeldstaket

Republikanerne i Kongressen i Washington foreslår en midlertidig løsning som skal sikre at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til desember. Det sier republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, ifølge Reuters. Å heve gjeldstaket betyr at det vil være mulig for staten å oppta ny gjeld og betale gjeldsforpliktelser fram til desember..

NRK - 06 okt 21 kl. 20:39

Opnar for å heve gjeldstaket

Republikanarane i Kongressen i Washington støttar no ei mellombels løysing som skal sikre at statsapparatet sitt gjeldstak blir heva fram til desember. Det seier republikanarane sin leiar i Senatet, Mitch McConnell, ifølge Reuters. Å heve gjeldstaket tyder at det vil vere mogleg for staten å ta opp ny gjeld og betale gjeldsplikter fram til desember..

NRK - 29 sep 21 kl. 08:07

Biden avlyser tur

USAs president Joe Biden avlyser ein tur til Chicago for å få gjennom viktige saker i Kongressen. I Chicago skulle han etter planen ha snakka om vaksineplanen sin. I staden blir han verande i Washington for å blant anna få godkjent eit budsjett som sikrar framleis finansiering av statsapparatet og ei heving av USAs gjeldstak..

NRK - 08 okt 21 kl. 06:53

Japan-børsen i pluss

Stemningen blant investorene i Asia ser ut til å vært god i løpet av natten. En drøy time før stengetid er Nikkei-indeksen i Tokyo opp rundt 1,8 prosent. En faktor som antas å bidra til optimisme er at demokratene og republikanerne i går ble enige om en midlertidig heving av USAs gjeldstak.

NRK - 02 aug 21 kl. 04:40

Lovforslag på 2700 sider i Senatet

I USA har en gruppe senatorer lagt fram en infrastrukturpakke på nær 1000 milliarder dollar etter flere dager med forhandlinger. Dermed kan debatten om en av president Joe Bidens fremste prioriteringer begynne i Senatet. Hvis pakken blir vedtatt, vil det bety enorme pengesummer til nye motoreier, broer, vann og avløp, bredbånd og annen infrastruktur.

E24 - 11 aug 21 kl. 10:50

Senatet har godkjent USAs langtidsbudsjett

Senatet har godkjent Demokratenes forslag til langtidsbudsjett, som blant annet skal finansiere klimatiltak og helsevesen ved å heve skattene for USAs rikeste..

E24 - 06 okt 21 kl. 20:43

Reuters: Republikanerne åpner for å heve gjeldstaket i USA

Republikanerne i Kongressen i Washington foreslår en midlertidig løsning som skal sikre at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til desember..

NRK - 30 sep 21 kl. 03:51

USAs departementer stenger ikke

I USA skal Senatet torsdag stemme over et forslag som vil forlenge bevilgningene til statsapparatet, samme dag som pengene tar slutt. det opplyser Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sent onsdag. Forslaget har støtte i begge partiene og betyr at en nedstengning av statsapparatet kan unngås..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt