NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:34

NRK - 29 jul 21 kl. 02:53

Seks ommkom i flystyrt i USA

Seks personer døde da et lite jetfly av typen Bombardier CL 600 styrtet nær en golfbane i Lake Tahoe-området i California. Sheriffen i Nevada County opplyser at alle om bord døde i styrten som skjedde like før flyet skulle gå inn for landing..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bombardier CL, Lake Tahoe, California, Nevada County, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, ommkomi , flystyrti , USA
NRK - 03 jul 21 kl. 19:35

Seks omkom i flystyrt i Haiti

Seks personer mistet livet da et privatfly styrtet sør for Haitis hovedstad Port-au-Prince lørdag. Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent, men det er svært sterk vind og mye nedbør i området ettersom den tropiske stormen Elsa lørdag nærmer seg Haiti. Redningsarbeidet er krevende også fordi flyvraket ligger på et sted som er vanskelig å nå, opplyser landets havarikommisjon..

NRK - 17 maj 21 kl. 18:44

USA deler ut vaksinar

USA vil dela 20 millionar ekstra vaksinedosar med verda dei neste seks vekene, opplyser Det kvite hus. Til saman vil USA eksportera 80 millionar vaksinedosar dei neste seks vekene. Frå før har USA lova å dela 60 millionar AstraZeneca-dosar.

NRK - 30 aug 21 kl. 03:23

USA undersøker om sivile ble drept

Kilder opplyser til CNN at så mange som ni sivile ble drept da USA utførte et droneangrep mot en bil med eksplosiver i Kabul. USA mener et angrep ble avverget. USA har bekreftet at de utførte et droneangrep og sier det avverget en umiddelbar trussel.

NRK - 10 jun 21 kl. 10:03

Tolv omkom i flystyrt

Et militærfly styrtet torsdag i nærheten av Mandalay i Myanmar. Bare to av de 14 om bord overlevde. Flyet hadde åtte passasjerer om bord og et mannskap på seks da det styrtet ved byen Pyin Oo Lwin, som ligger øst for storbyen Mandalay..

NRK - 06 jul 21 kl. 11:44

Ingen overlevende etter flystyrt

Det er funnet rester etter det russiske flyet som er savnet i det østlige Russland. Det opplyser Det russiske luftfartsverket Myndighetene opplyser at det ikke er noen overlevende etter flystyrten. Det var 23 personer og seks besetningsmedlemmer om bord i flyet.

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

NRK - 08 jul 21 kl. 09:16

USA lover Assange lettelser

USA lover å ikke holde Julian Assange innesperret under strenge sikkerhetsregler om han blir utlevert fra Storbritannia. USA lover også at Wikileaks-gründeren skal få sone en eventuell fengselsstraff i hjemlandet Australia om han blir dømt i USA, skriver New York Times. Løftene til Storbritannia er blitt kjent etter at det onsdag ble klart at britisk høyesterett skal behandle om Assange kan utleveres til USA.

NRK - 31 maj 21 kl. 05:42

Sju antas døde i flystyrt i USA

Alle sju om bord i et småfly som styrtet i en innsjø nær Nashville i Tennessee lørdag, er antatt døde, opplyser myndighetene. Det vesle jetflyet styrtet kort tid etter at det hadde tatt av fra Smyrna flyplass i Tennessee og skulle til Palm Beach i Florida, opplyser brannvesenet i Rutherford County. Blant de antatt omkomne er Tarzan-skuespiller Joe Lara og hans kone, diettguruen Gwen Shamblin Lara.

NRK - 18 jul 21 kl. 20:52

Egypt løslater seks aktivister

Seks fengslede aktivister i Egypt settes fri fra fengsel, bare noen dager etter at landet ble kritisert av USA for behandlingen av rettighetsforkjempere. En av de seks er journalisten Esraa Abdel-Fattah, som ble et symbol på revolusjonen i 2011..

NRK - 01 sep 21 kl. 07:28

Kontroversiell abortlov innføres

Det CNN omtaler som en kontroversiell abortlov i Texas trer i kraft onsdag, melder nyhetskanalen. Loven forbyr abort etter seks uker, og tillater borgere av den amerikanske delstaten å gå til sivilt søksmål mot alle som hjelper en gravid person som forsøker å ta abort etter seks uker. Abort-nekt etter seks uker har aldri kunnet tre i kraft i USA tidligere, men høyesterett har ikke grepet inn for å stanse lovendringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt