NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:46

NRK - 14 jul 21 kl. 11:20

Seks nye koronabøter

Vest politidistrikt har bøtelagt seks personar for brot på smittevernreglane. Dei har fått 20.000 kroner i bot kvar for å nekta å ta inn på pliktig karantenehotell i mai og juni. Totalt har politidistriktet gitt 31 bøter til personar som har nekta karantenehotell..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, nye, koronabøter
NRK - 22 jun 21 kl. 06:56

Tar koronabøter til retten

To kvinner, som deltok på ein fest i Bergen i november, nektar å godta bøtene på 10.000 kroner og 5000 kroner. Dei blir dermed dei første som prøver ei sak om koronabøter i Hordaland tingrett.

NRK - 07 maj 21 kl. 09:31

Frykter ny koronabølge i Afrika

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om en ny koronabølge i Afrika som følge av forsinket vaksinelevering, treg igangsettelse og nye virusvarianter, mekder NTB. – Forsinkelsene i leveringen av vaksinedoser fra Serum Institute i India, øremerket for Afrika, forsinkelsen i igangsettelse av vaksinering og fremvekst av nye varianter betyr at risikoen er svært høy for en ny smittebølge i Afrika, sier WHOs Afrika-leder Matshidiso Moeti. Nye varianter, blant annet fra India og Sør-Afrika, kan utløse en tredje smittebølge på kontinentet, advarer han..

NRK - 18 sep 21 kl. 01:49

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 05 aug 21 kl. 16:36

320.000 kroner i koronabøter

Sørvest politidistrikt har gitt forelegg for 320.000 kroner for brudd på koronabestemmelser så langt i år. Foreleggene er gitt for brudd på enten nasjonale eller kommunale smittevernregler, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 07 aug 21 kl. 18:54

Store forskjeller i koronabøter

NRK har kartlagd korleis politiet straffar folk som bryt plikta om karantenehotell. Tala for første halvår av 2021 viser stor forskjell i kva straff folk kan vente seg om dei droppar karantene på hotell. Vår gjennomgang viser at over halvparten av alle førelegg i heile landet vart skrive ut av politiet i Vest politidistrikt..

NRK - 09 apr 21 kl. 18:23

Vil fortsette med digitale møter

En midlertidig lov som gjør at foretak kan holde elektroniske møter opphører 1. juni 2021. Nå ønsker næringsminister Iselin Nybø en permanent ordning der foretak selv kan velge om de ønsker å holde fysiske eller digitale styremøter, generalforsamlinger, årsmøter og selskapsmøter.

Aftenposten - 12 apr 21 kl. 11:36

Sverige inne i ny hard koronabølge. Men det er ett lyspunkt.

Smittespredningen i Sverige er blant de høyeste i Europa akkurat nå..

Aftenposten - 15 apr 21 kl. 11:21

Japansk toppolitiker: OL-avlysning fortsatt på bordet

Japan er inne i sin fjerde koronabølge under 100 dager før OL. Generalsekretæren i landets regjeringsparti avfeier ikke….

NRK - 23 apr 21 kl. 06:57

Japan venter ny smittebølge

Japan forbereder seg på en ny koronabølge. Det er ventet at statsminister Yoshide Suga vil innføre to ukers kriseberedskap i Tokyo og tre andre regioner. Tiltakene vil blant annet innebære at steder med alkoholservering må stenge, ifølge Reuters..

NRK - 05 maj 21 kl. 07:33

Gir koronalån for å håndtere krisen

Indias sentralbank utsteder billige lån på 56 milliarder kroner til vaksineprodusenter, sykehus og andre deler av helsesektoren for å slå tilbake koronabølgen. Lånene skal være tilgjengelig til 31. mars 2022, opplyser sentralbanksjef Shaktikanta Das..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Haaland scoret dobbel

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz. Nordmannens to mål gjør at han står med ni scoringer i ligaen, to mål mer enn Bayern Münchens storscorer Robert Lewandowski, melder NTB ..

NRK - 15 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 45 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt