NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:20

NRK - 27 jul 23 kl. 21:53

Seks drept i bombeeksplosjon i Syria

Minst seks mennesker ble drept da en bombe eksploderte nær en sjiamuslimsk helligdom i Syria torsdag. Bomben skal ha vært plassert i en drosje eller en motorsykkel i nærheten av helligdommen i utkanten av hovedstaden Damaskus. Seks mennesker ble drept og over 20 såret, ifølge det syriske innenriksdepartementet. Terroraksjonen fant sted dagen før den muslimske høytiden Ashura. Så langt har ingen tatt på seg skylden for bombeaksjonen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Damaskus, Ashura, IS, Irak, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seks, drepti , bombeeksplosjoni , Syria
NRK - 23 maj 23 kl. 06:29

Israel hevder å ha doblet antallet angrep mot iranske mål i Syria

Israels forsvarsminister Yoav Gallant sier landets nye regjering har doblet antallet angrep mot iranske mål i Syria siden de overtok makten i fjor. Gallant oppga ikke det nøyaktige antallet luftangrep mot mål i Syria under talen han holdt på en sikkerhetskonferanse mandag. Men talen utgjorde en sjelden offentlig kommentar om israelsk militær aktivitet i Syria.

NRK - 09 apr 23 kl. 22:04

Minst ni drept i mineeksplosjon i Syria

Minst ni personer som samlet trøfler, mistet livet da bilen deres kjørte på en landmine i Syria søndag. I tillegg ble tre personer såret i eksplosjonen i Deir al-Zor i det østlige Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Til sammen er 139 mennesker drept av landminer i Syria siden nyttår, inkludert 30 barn.

NRK - 25 jun 23 kl. 12:13

SOHR: Minst ni drept i flyangrep mot markedsplass i Syria

Ni mennesker er drept i et russisk flyangrep mot et travelt grønnsakmarked nordvest i Syria, nær grensa til Tyrkia, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Ifølge sivilforsvarsgruppen De hvite hjelmene, som opererer i opprørskontrollerte områder i Syria, ble over 30 mennesker såret i angrepet. Tallet på døde kan derfor komme til å stige, advarer de.

NRK - 06 okt 23 kl. 22:56

Tyrkia hevder å ha angrepet 15 kurdiske mål i nordlige Syria

Tyrkias forsvarsdepartement hevder å ha ødelagt 15 militante mål i Nord-Syria fredag, etter at en kurdiskledet milits hevdet å ha drept fem tyrkiske soldater. I en uttalelse fredag kveld hevder departementet at flere militante var blitt drept i et tyrkisk luftangrep mot ulike kurdiske militante mål i nabolandet Syria. Det er ikke kjent hvilken region i Nord-Syria som er rammet.

NRK - 25 jul 23 kl. 19:16

Brussel: Seks funnet skyldig etter terrorangrepet i 2016

Seks av de ti tiltalte etter terrorangrepet i Belgias hovedstad i 2016 er funnet skyldig i drap, opplyser dommeren i saken. Dommeren begynte tirsdag kveld å lese opp dommen mot de ti tiltalte mennene. .

Klartale - 27 okt 23 kl. 08:12

USA har angrepet i Syria

---Ekstra kort og klartUSA sier soldatene deres blir angrepet i Irak og Syria.De skylder på grupper som Iran støtter.Nå har USA svart på angrepene.

Klartale - 29 jun 23 kl. 06:00

Mer i barnetrygd fra 1. juli

Foreldre får mer i barnetrygd. Det gjelder fra 1. juli.

Klartale - 30 mar 23 kl. 11:53

Dette er Syria-søstrene

Søstrene var 16 år gammel og 19 år gammel da de dro til Syria. De var norske jenter med somalisk bakgrunn. De rømte fra hjemmet sitt i Bærum i Akershus.

NRK - 03 nov 23 kl. 09:30

Flere drept av bombe i Pakistan

Minst fem mennesker er drept i en bombeeksplosjon ved en politistasjon i Pakistan, opplyser lokale myndigheter. Eksplosjonen skjedde like ved en politistasjon i byen Dera Ismail Khan i den nordvestre delen av landet. Ifølge politiet og den lokale redningstjenesten ble minst fem mennesker drept og 21 såret.

NRK - 13 jul 23 kl. 23:42

Syria åpner for levering av nødhjelp fra Tyrkia

Syria gir FN godkjenning til å bruke en grenseovergang fra Tyrkia for å fortsette å levere nødhjelp i seks måneder. Syria kommer med tilbudet etter at FNs sikkerhetskomité nylig ikke klarte å bli enig om å godkjenne operasjonen fordi Russland la ned veto. FN-leveransene av nødhjelp til opprørskontrollerte områder i Syria må være i fullt samarbeid og samordning med syriske myndigheter, sier Syrias FN-ambassadør Bassam Sabbagh i et brev til Sikkerhetsrådet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 30 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com