VG > Økonomi

Sunday, 24 October, 10:24

VG - 20 sep 21 kl. 10:21

Seige saker fra Jørn Lier Horst: Bokanmeldelse: «Grenseløs»

Bare Jørn Lier Horsts overbevisende innsikt i det politifaglige gjør at ikke denne nye Wisting-krimmen ender opp med å miste enda en prikk på terningen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jørn Lier Horsts, Wisting, Jørn Lier Horst

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Seige, sakerfra , Jørn, Lier, Horst, Bokanmeldelse, Grenseløs
Klartale - 11 okt 21 kl. 10:10

Politiet henla to av tre saker om voldtekt i 2020

Politiet henla de fleste voldtekts-anmeldelsene i 2020. Det skjedde i 66 prosent av alle sakene. Politiet etterforsket 2.

NRK - 18 jun 21 kl. 16:51

Mann knivstukket i Lier

En mann i 40-årene er stukket med kniv på Tranby i Lier. Mannen er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med ukjent skadeomfang. Den mistenkte gjerningsmannen er pågrepet.

VG - 30 jun 21 kl. 23:00

Jørn Lier Horst: – Taper over 200.000 kroner i måneden

Jørn Lier Horst anslår at han taper over 200.000 hver eneste måned som følge av lydboktvisten med sitt gamle forlag Gyldendal..

NRK - 14 jul 21 kl. 06:41

Frykter handelskrig med klimatoll

EUs planer om en egen klimatoll kan skape store gnisninger i det globale handelsmarkedet, advarer lederen i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, før EU-kommisjonen legger fram sin store klima-lovpakke «Fit for 55» onsdag. – Det er en X-faktor her, og det er om store økonomier som USA og Kina kommer til å akseptere en klimatoll. I verste fall kan tollen utløse en form for handelskrig, sier administrerende direktør Stein Lier-Hansen i Norsk Industri, ifølge NTB..

NRK - 25 jul 21 kl. 08:31

Meteoritt falt trolig ned i Lier

– Vi vet at det er snakk om en meteoritt på noen titalls kilo. Ut ifra tegningene så langt har den landet et sted i nærheten av Lier, sier Vegard Lundby fra Norsk meteornettverk til NRK søndag morgen..

NRK - 29 jul 21 kl. 06:56

Røde Kors med på meteoritt-jakt

Nå skal Røde Kors på meteorittjakt i Lier, og alle inviteres til å delta i letearbeidet. Natt til søndag føyk meteoren over nattehimmelen, og ifølge ekspertene har er det sannsynligvis meteoritter i Finnemarka i Lier. – Dette er såpass stort at det er gøy å være med på, sier områdeleder for Søndre Buskerud Røde Kors Hjelpekorps, Christian Hollie til NTB..

NRK - 01 aug 21 kl. 14:55

Kritisk til meteorittjakt

Naturvernforbundet i Lier refser fredagens meteorittjakt i Finnemarka og er bekymret for dyrelivet. Røde Kors' søk var ulovlig, påpeker Statsforvalteren. – Vi er bekymret og veldig provosert over det som får pågå og pågår i Finnemarka naturreservat, sier styreleder Erik Jacobsen i Naturvernforbundet i Lier til Drammens Tidende..

VG - 06 aug 21 kl. 20:41

Jørn Lier Horst økte inntektene: Dro inn 16 millioner kroner på krimbøker

Forfatter Jørn Lier Horst (51) tjente over 16 millioner kroner på bøkene sine i fjor – og tok ut utbytte på seks millioner som han brukte på hyttekjøp..

E24 - 06 aug 21 kl. 20:46

Jørn Lier Horst økte inntektene: Dro inn 16 millioner kroner på krimbøker

Forfatter Jørn Lier Horst (51) tjente over 16 millioner kroner på bøkene sine i fjor – og tok ut utbytte på seks millioner som han brukte på hyttekjøp..

NRK - 25 aug 21 kl. 15:49

19 nye smittede i Lier

Lier kommune melder om 19 nye smittede det siste døgnet. Tre av disse har ukjent smittevei. Blant de smittede er tre ansatte ved Bratromveien heldøgns omsorgstilbud for demente..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Brennhet Botheim om ny Glimt-kontrakt: – Foreløpig er det litt stille

Han er toppscorer, kan skyte Bodø/Glimt til nytt seriegull i debutsesongen og filleristet José Mourinhos Roma-forsvar. Og foreløpig er ikke Erik Botheim (21) enig med Glimt om å forlenge avtalen..

VG - 2 timer siden

Da russerne kom til bygda

VG - 4 timer siden

Kontaktet om jobb på Baldwin-filmen rett før skuddet

ALBUQUERQUE (VG) To timer før Halyna Hutchins ble drept, fikk fotograf Rene Vargas henvendelse om jobb på «Rust»-filmen. Det var totalt uaktuelt..

VG - 11 timer siden

To knivstikkinger i Trondheim – to alvorlig skadet

To personer er sendt til sykehus med alvorlige skader etter to knivstikkinger lørdag kveld. Ingenting tyder på sammenheng, sier politiet. Én person er så langt pågrepet etter den ene hendelsen..

VG - 7 timer siden

Pandemien herjer i Russland: - Gir grunn til alvorlig bekymring

På gravplassen Jastrebkovskoje utenfor Moskva har det kommet flere hundre nye graver de siste ukene. Coronadødsfallene i Russland fortsetter å stige..

VG - 11 timer siden

Les dagens VG her!

Styrketreningen hjelper Johan Martin Hansen-Just (79) gjennom sorgen. Nå oppfordrer han andre til å bygge seg opp igjen – fysisk. Det gir også mental gevinst.

VG - 14 timer siden

Carina Dahl slått ut av «Stjernekamp» – vi anmeldte låt for låt

I aller siste hinder før finalen, snublet Carina Dahl ut av «Stjernekamp»..

VG - 14 timer siden

Mektig av Rotan – vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Alexandra Rotan imponerte både VGs anmelder og leserne lørdag. Nå venter vi på resultatet av avstemningen i «Stjernekamp»..

VG - 14 timer siden

Fra duell til toppscore i «Skal Vi Danse»: – Du er on fire!

Magnus Moan gikk inn i kveldens konkurranse med tre minuspoeng fra forrige ukes duell. Det stoppet han ikke fra å få toppscore fra dommerpanelet..

VG - 14 timer siden

Brighton kontret i senk av Manchester City

(Brighton – Manchester City 1–4) Stakkars Brighton fikk kjørt seg i første omgang mot Manchester City, og med tre baklengsmål før sidebytte var «toppkampen» avgjort, og City er to poeng bak ligaleder Chelsea..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt