Klartale > Nyheter

Wednesday, 27 September, 18:22

Klartale - 28 feb 23 kl. 12:12

Se video fra demonstrasjon

Unge samer og aktiviserer demonstrerer mot de som styrer Norge. Det har de gjort siden torsdag sist uke.De demonstrerer fordi samiske familier ønsker å fjerne vindmøller på Fosen. Høyesteretten mener vindmøllene er satt der ulovlig. Og at de ikke respekterer menneske-rettighetene til samiske familier.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Fosen, Olje, Finans, Oslo, Twitter, Kultur

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se videofra , demonstrasjon
NRK - 31 aug 23 kl. 15:09

48 drept i demonstrasjon mot FN i Kongo

Minst 48 ble drept da myndighetene i Kongo slo ned en anti-FN demonstrasjon i Kongo. Det melder nyhetsbyrået AFP. Demonstrasjonene fant sted onsdag i byen Goma.

Klartale - 04 jul 23 kl. 14:02

Derfor snakker så mange om Bjørnar Moxnes

Bjørnar Moxnes leder partiet Rødt. Han har blitt tatt for tyveri av et par solbriller. Nå er navnet hans overalt i norske medier.

NRK - 03 jun 23 kl. 16:04

Fosen-demonstrasjon i Tromsø

Lørdag møtte flere opp til Fosen-demonstrasjon i Tromsø. I dag er det 600 dager siden Høyesterett slo fast av vindkraftanleggene Forsen i Trøndelag strider med urfolksrettigheter. Nestleder i Tromsø Sameforening, Helene Juna Olsen, var også der.

NRK - 05 sep 23 kl. 16:26

Dødstallene stiger etter demonstrasjon i Kongo

Minst 56 mennesker ble drept under en demonstrasjon mot FNs fredsbevarende styrke i Kongo (MONUSCO) onsdag i forrige uke. Styrken har siden i fjor blitt gjenstand for protester flere ganger fordi de ikke makter å beskytte sivilbefolkningen mot voldelige militser. Kongos generaladvokat Michel Kashil opplyste tirsdag at seks regjeringssoldater er siktet for medvirkning til drap på demonstranter i forbindelse med protestene.

NRK - 04 nov 22 kl. 03:09

Mulige nazihilsener ved Bolsonaro-demonstrasjon skaper oppstyr

Video fra en demonstrasjon der hundrevis av Bolsonaro-støttespillere synes å gjøre nazihilsen, har vakt sterke reaksjoner i Brasil. I videoen kan man se folk med høyre arm strukket ut mens de synger Brasils nasjonalsang på en protest onsdag mot Luiz Inacio Lula da Silvas seier i presidentvalget. Protesten, der en motorvei i delstaten Santa Catarina sør i Brasil ble sperret, var en av mange rundt om i landet der president Jair Bolsonaros støttespillere satte opp veisperringer og samlet seg utenfor militærlokaler med bønn om at militæret griper inn for å sikre at Bolsonaro blir sittende ved makten.

Klartale - 02 maj 23 kl. 13:46

Frykter video med vold kan svekke tilliten til politiet

En video sjokkerer. Den viser politiet slå en mann i Kongsberg flere ganger. Hendelsen skjedde ved en bensinstasjon.

NRK - 08 maj 23 kl. 12:54

Mann filmet og publiserte video fra rettssak på sosiale medier

En mann er bortvist fra Hordaland tingrett etter at han skal ha filmet deler av rettssaken mot fem menn i 20-årene som står tiltalt for voldtekt. Mannen skal ha filmet og delt video fra en av de fornærmede kvinnenes forklaring på Instagram. Han skal i tillegg ha delt video som viser de fem tiltalte mennene, og delt navnene deres.

NRK - 18 jun 23 kl. 16:42

Video viser britiske konservative som fester under koronanedstengingen

Avisen the Mirror offentliggjorde søndag en video fra en julefest hos de konservative i London i desember 2020, mens Storbritannia var koronanedstengt. Videoen er ifølge Mirror tatt opp på en julefest for ansatte i Det konservative partiet på partikontoret i London 14. desember 2020.

NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video viser Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video skal vise Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Nå snur årstiden – høstferien kan bringe årets første snø

Starten av høstferien byr nemlig på det som bli årets siste varme helg. Det sier Meteorologisk institutt. – Helgen er en flott mulighet til å komme seg ut å nyte de siste varme temperaturene, sier Eldbjørg Moxnes til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 5 timer siden

Erna Solberg har fått én uke på seg til å svare

Erna Solberg er leder for partiet Høyre. De siste ukene har mange snakket om Solberg. Årsaken er hennes mann Sindre Finnes.

Klartale - 6 timer siden

Nå tar det dobbelt så lang tid å selge nye biler

Finn.no sier det tar dobbelt så lang tid å selge nye biler nå, kontra før. Det tar 20 dager å selge biler som er fem år eller eldre.

Klartale - 6 timer siden

Sverige dobler straff

Sverige har hatt problemer med kriminalitet de siste årene. De siste månedene har det blitt verre.Gunnar Strömmer sier de er nødt til å gjøre noe for å snu utviklingen.

Klartale - 6 timer siden

Halvparten av studentene har fortsatt digital undervisning

En av fem sier de har digital undervisning ofte. Til sammen 55,1 prosent sier de har det ofte eller av og til. Det skriver nettsiden Khrono.

Klartale - 7 timer siden

Armenere flykter fra området

Styrker fra Aserbajdsjan og Armenia kjemper mot hverandre. Begge landene vil ha kontroll over området Nagorno-Karabakh. Området er egentlig en del av Aserbajdsjan og er på størrelse med Østfold fylke.

Klartale - 8 timer siden

En fin, men også tøff tid

Du har nettopp slitt deg gjennom 13 år med skole. Så er det på an igjen. Med studier.

Klartale - 8 timer siden

Tordenvær skaper trøbbel for trafikken

På Bergen lufthavn Flesland er flere avganger utsatt. Det samme gjelder ankomst, ifølge kanalen NRK.Togene på Jærbanen mellom Sandnes og Stavanger er stengt.

Klartale - 9 timer siden

Mer enn 100 døde etter brann i bryllup

Bryllupet var i distriktet Al-Hamdaniya i Irak. Flere kommer til å dø, tror myndighetene. Bryllupet var kristent.

Klartale - 9 timer siden

Nasa har begynt å studere prøver fra asteroide

Romkapselen Osiris-Rex er kommet tilbake på jorda, etter en lang reise. Den har vært på asteroiden Bennu. Søndag landet kapselen på jorda.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com