Klartale > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:50

Klartale - 28 feb 23 kl. 12:12

Se video fra demonstrasjon

Unge samer og aktiviserer demonstrerer mot de som styrer Norge. Det har de gjort siden torsdag sist uke.De demonstrerer fordi samiske familier ønsker å fjerne vindmøller på Fosen. Høyesteretten mener vindmøllene er satt der ulovlig. Og at de ikke respekterer menneske-rettighetene til samiske familier.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Fosen, Olje, Finans, Oslo, Twitter, Kultur

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se videofra , demonstrasjon
NRK - 31 aug 23 kl. 15:09

48 drept i demonstrasjon mot FN i Kongo

Minst 48 ble drept da myndighetene i Kongo slo ned en anti-FN demonstrasjon i Kongo. Det melder nyhetsbyrået AFP. Demonstrasjonene fant sted onsdag i byen Goma.

Klartale - 04 jul 23 kl. 14:02

Derfor snakker så mange om Bjørnar Moxnes

Bjørnar Moxnes leder partiet Rødt. Han har blitt tatt for tyveri av et par solbriller. Nå er navnet hans overalt i norske medier.

NRK - 03 jun 23 kl. 16:04

Fosen-demonstrasjon i Tromsø

Lørdag møtte flere opp til Fosen-demonstrasjon i Tromsø. I dag er det 600 dager siden Høyesterett slo fast av vindkraftanleggene Forsen i Trøndelag strider med urfolksrettigheter. Nestleder i Tromsø Sameforening, Helene Juna Olsen, var også der.

NRK - 05 sep 23 kl. 16:26

Dødstallene stiger etter demonstrasjon i Kongo

Minst 56 mennesker ble drept under en demonstrasjon mot FNs fredsbevarende styrke i Kongo (MONUSCO) onsdag i forrige uke. Styrken har siden i fjor blitt gjenstand for protester flere ganger fordi de ikke makter å beskytte sivilbefolkningen mot voldelige militser. Kongos generaladvokat Michel Kashil opplyste tirsdag at seks regjeringssoldater er siktet for medvirkning til drap på demonstranter i forbindelse med protestene.

NRK - 30 sep 23 kl. 09:15

Tyrkia fornærmet av demonstrasjon i Stockholm

Tyrkiske myndigheter fordømmer en demonstrasjon som ble avholdt utenfor landets ambassade i Stockholm fredag, melder Aftonbladet. – Det tyrkiske folket forventer at Sverige forebygger systematiske fornærmelser av våre valgte ledere, samt pågående terrorpropaganda, skriver Tyrkias utenriksdepartement i en uttalelse. Demonstrantene kritiserte blant annet president Erdogan.

NRK - 08 nov 23 kl. 12:42

Storbritannias regjering ber politiet avlyse demonstrasjon

Det britiske politiet er under økende press fra den britiske regjeringen, som vil at en pro-palestinsk demonstrasjon skal avlyses. Demonstrasjonen lørdag er planlagt samme dag som Storbritannia markerer slutten på andre verdenskrig og hedrer sine falne i alle konflikter siden 1914. Statsminister Rishi Sunak har uttalt at protesten mot Israel-Hamas krigen derfor er «provoserende og respektløs».

NRK - 24 nov 23 kl. 05:07

Fraråder felles demonstrasjon mot krigen i Gaza

Politiet fraråder Skien kommune å arrangere en felles demonstrasjon mot krigen i Gaza. Initiativet til en slik markering kommer fra Arbeiderpartiet i Skien. Leder for politiet i Telemark, Dag Størksen, sier erfaring viser at en slik felles demonstrasjon med både palestinere og Israelvenner kan medføre en sikkerhetsrisiko.

Klartale - 12 okt 23 kl. 13:30

En mann ble dømt for koranbrenning i Sverige

Mannen delte en video der en koran ble brent på en grill. Koranen ble brent sammen med bacon. Lydsporet i filmen var sangen «Remove kebab».

NRK - 04 nov 22 kl. 03:09

Mulige nazihilsener ved Bolsonaro-demonstrasjon skaper oppstyr

Video fra en demonstrasjon der hundrevis av Bolsonaro-støttespillere synes å gjøre nazihilsen, har vakt sterke reaksjoner i Brasil. I videoen kan man se folk med høyre arm strukket ut mens de synger Brasils nasjonalsang på en protest onsdag mot Luiz Inacio Lula da Silvas seier i presidentvalget. Protesten, der en motorvei i delstaten Santa Catarina sør i Brasil ble sperret, var en av mange rundt om i landet der president Jair Bolsonaros støttespillere satte opp veisperringer og samlet seg utenfor militærlokaler med bønn om at militæret griper inn for å sikre at Bolsonaro blir sittende ved makten.

Klartale - 02 maj 23 kl. 13:46

Frykter video med vold kan svekke tilliten til politiet

En video sjokkerer. Den viser politiet slå en mann i Kongsberg flere ganger. Hendelsen skjedde ved en bensinstasjon.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Slurver du med refleksen? Da bør du skjerpe deg

Mange bruker faktisk ikke refleks i det hele tatt. Yrkes-sjåfører fortviler. Sju av ti opplever ofte farlige situasjoner i mørket.

Klartale - 21 timer siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - Igår: 13:30

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - Igår: 11:30

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - Igår: 09:01

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - Igår: 08:49

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - Igår: 05:50

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - I førrgår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com