NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 23:10

NRK - 28 sep 22 kl. 15:28

Se Støre om gasslekkasjen og beredskap


Les mer på NRK


Les mer om:
Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se Støreom , gasslekkasjenog , beredskap
NRK - 12 maj 22 kl. 12:58

Fire skogbrannhelikoptre i beredskap til helgen

Til helgen vil det være fire skogbrannhelikoptre i beredskap i Sør-Norge. Vanligvis er det bare ett helikopter i fast beredskap i sommerhalvåret. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering av situasjonen og besluttet at tre skogbrannhelikoptre skal settes i beredskap på basene på Kjevik, Voss og Kjeller.

NRK - 28 sep 22 kl. 13:08

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen klokken 15.30 onsdag. Det er fra før kjent at beredskapen på norsk sokkel er skjerpet etter hendelsen.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:08

Setter ekstra beredskap for skogbrannhelikopter

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DBS) setter ekstra beredskap fra og med 20. mai, til og med 23. mai etter en vurdering, det skriver de på Twitter.

E24 - 27 sep 22 kl. 18:09

Beredskapen på norsk sokkel skjerpes etter gasslekkasjen

Terje Aasland (Ap) sier at beredskapen på norsk sokkel blir skjerpet etter den store gasslekkasjen i Østersjøen..

VG - 28 sep 22 kl. 17:32

Melby (V) etter hastemøte om gasslekkasjen: – Har skjønt alvoret

Det forteller Venstre-lederen etter onsdagens hastemøte i forbindelse med gasslekkasjen fra Nord Stream 1 og 2..

VG - 28 sep 22 kl. 17:32

Melby etter hastemøte om gasslekkasjen: – Har skjønt alvoret

Det forteller Venstre-lederen etter onsdagens hastemøte i forbindelse med gasslekkasjen fra Nord Stream 1 og 2..

VG - 28 sep 22 kl. 17:32

Hastemøte om gasslekkasjen: – Har skjønt alvoret

STORTINGET (VG) Flere stortingsrepresentanter forteller VG at de er lettet etter redegjørelsen fra regjeringen om gasslekkasjen i Østersjøen..

NRK - 21 okt 22 kl. 10:02

Statsministeren takker kommunene for flyktninginnsats

Norge har nå tatt imot over 30.000 ukrainske flyktninger, som er mer enn noen gang på så kort tid. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) takker kommunene for innsatsen.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:39

Fylkesrådet ber om sterkere beredskap i Finnmark

Fylkesrådet i Finnmark ønsker økt beredskap i Finnmark. På ønskelisten står politihelikoptre, større våpenkapasitet og styrket tilstedeværelse fra Hæren. Det kommer fram i et innspill fra Troms og Finnmark fylkeskommune til Forsvarskommisjonen og Totalberedskapskommisjonen.

NRK - 06 jun 22 kl. 16:07

Pakistan i beredskap foran nok en hetebølge

Pakistanske redningskorps ble satt i beredskap da landet mandag ble rammet av nok en hetebølge der gradestokken kan stige til 50 grader. Det er den tredje hetebølgen hittil i sommer i Pakistan og deler av India som har kostet mange liv. Nødetatene har opprettet kriseklinikker for å ta seg av folk med heteslag, mens ambulansene er satt i beredskap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Infantino møtt med pipekonsert

Fifa-president Gianni Infantino ble møtt med høylytt buing under VM-kampen mellom England og Wales. Både Norges og Danmarks fotballforbund har uttalt at de ikke lenger har tillit til sveitseren..

NRK - 15 minutter siden

Stort britisk fugleinfluensa-utbrudd

Britene kan måtte slite med å få kalkun på bordet i til jul. Halvparten av landets frittgående kalkuner og gjess er gått tapt som følge av fugleinfluensa. Utbruddet er landets største noensinne, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

USA advarer mot tyrkisk bakkeoperasjon i Syria

Fremskrittene som er gjort i kampen mot IS, vil stå i fare dersom Tyrkia går inn med bakkestyrker i Syria, advarer forsvarsdepartementet i USA. Tyrkia har gjennomført en rekke bombeangrep i Syria retter bombeeksplosjonen i Istanbul der seks mennesker ble drept. Tyrkia hevder at YPG og PKK sto bak angrepet, noe de kurdiske gruppene avviser.

NRK - 4 timer siden

Ringeriksbanen tilbake til Bane Nor

Ringeriksbanen fortsetter som fellesprosjekt i Nye Veier. Dette ble klart da budsjettavtalen mellom regjeringspartiene og SV ble presentert i kveld, skriver Hallingdølen. I sitt budsjettforslag tidligere i høst foreslo regjeringen å splitte jernbane og ny E16 slik at jernbanen skulle tilbakeføres til Bane Nor..

NRK - 4 timer siden

76 millioner kroner til Stad skipstunnel

Ap, Sp og SV har i budsjettforhandlingene blitt enige om at Stad skipstunnel får 76 millioner kroner i oppstartsmidler over neste års statsbudsjett. –Skipstunnelen er et svært viktig prosjekt for et maritimt midtpunkt som Møre og Romsdal. Nå gjelder det å få spaden i jorda så fort som mulig, sier Per Vidar Kjølmoen, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet..

NRK - 3 timer siden

Eldreombudet legges ned

Fra 1. juli 2023 er det over og ut for Eldreombudet som ikke fikk midler til videre drift over statsbudsjettet 2023. Ombudet var foreslått lagt ned i forslaget til statsbudsjett.

NRK - 45 minutter siden

Enighet mellom SAS og kabinansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk kabinforening og SAS Norge. Avtalen innebærer en lønnsøkning på 3,7 prosent for alle kabinansatte fra nyttår. – Vi har fått på plass en avtale og sikret våre medlemmer et moderat lønnsløft som er i takt med resten av samfunnet, sier Bjarte Stedje, styreleder i Norsk Kabinforening til NRK De kabinansatte i SAS var klar til å ta ut rundt 500 medlemmer ut i streik om partene ikke ble enige, men enigheten nå gjør at SAS unngår konflikt rett før en travel julehøytid.

NRK - 2 timer siden

Lege sikta for å utnytta stillinga si til å ha sex

Legen frå Rogaland er sikta for å ha skaffa seg seksuell omgang ved «misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold», noko som kan gi opp til seks års fengsel. Han blei varetektsfengsla i ei veke, men anka fengslinga, i dag har lagmannsretten forkasta anken. Mannen nektar straffskuld, skriv forsvararen hans, Christina Marie Steensnæs Winsor, i ein SMS til NRK.

NRK - 1 time siden

61 migrantar redda i Den engelske kanal

Franske styresmakter redda 61 migrantar, enkelte av dei barn, i Den engelske kanal tysdag. Stille sjø har ført til at mange migrantar den seinare tida har prøvd å kome seg over kanalen til Storbritannia i små båtar, melder Reuters. Personane som blei plukka opp skal ha vore frå Afghanistan, India, Iran og Pakistan..

NRK - 1 time siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com