NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 21:27

NRK - 28 sep 22 kl. 15:28

Se Støre om beredskap


Les mer på NRK


Les mer om:
Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se Støreom , beredskap
NRK - 12 maj 22 kl. 12:58

Fire skogbrannhelikoptre i beredskap til helgen

Til helgen vil det være fire skogbrannhelikoptre i beredskap i Sør-Norge. Vanligvis er det bare ett helikopter i fast beredskap i sommerhalvåret. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering av situasjonen og besluttet at tre skogbrannhelikoptre skal settes i beredskap på basene på Kjevik, Voss og Kjeller.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:08

Setter ekstra beredskap for skogbrannhelikopter

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DBS) setter ekstra beredskap fra og med 20. mai, til og med 23. mai etter en vurdering, det skriver de på Twitter.

NRK - 21 okt 22 kl. 10:02

Statsministeren takker kommunene for flyktninginnsats

Norge har nå tatt imot over 30.000 ukrainske flyktninger, som er mer enn noen gang på så kort tid. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) takker kommunene for innsatsen.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:39

Fylkesrådet ber om sterkere beredskap i Finnmark

Fylkesrådet i Finnmark ønsker økt beredskap i Finnmark. På ønskelisten står politihelikoptre, større våpenkapasitet og styrket tilstedeværelse fra Hæren. Det kommer fram i et innspill fra Troms og Finnmark fylkeskommune til Forsvarskommisjonen og Totalberedskapskommisjonen.

NRK - 06 jun 22 kl. 16:07

Pakistan i beredskap foran nok en hetebølge

Pakistanske redningskorps ble satt i beredskap da landet mandag ble rammet av nok en hetebølge der gradestokken kan stige til 50 grader. Det er den tredje hetebølgen hittil i sommer i Pakistan og deler av India som har kostet mange liv. Nødetatene har opprettet kriseklinikker for å ta seg av folk med heteslag, mens ambulansene er satt i beredskap.

NRK - 28 sep 22 kl. 11:21

Svensk marine i beredskap etter gasslekkasjene

Etter gasslekkasjene i Østersjøen er den svenske marinen i beredskap for å rykke ut til området om nødvendig. Detonasjonene som ser ut til å ha ødelagt rørledningene, har skjedd utenfor svensk territorium, og det svenske forsvaret anser ikke at landet er under angrep på noe vis. Likevel mener forsvarsminister Peter Hultqvist (S) det er viktig at Sverige er til stede i området.

NRK - 30 okt 22 kl. 10:03

Forskere og Røde Kors: Beredskapen i Norge må oppskaleres

Både frivillige organisasjoner og offentlige instanser venter at behovet for beredskap vil føre i framtiden, og frykter at dagens kapasitet er for dårlig. Det kommer fram i en rapport som Røde Kors og Institutt for samfunnsforskning har samarbeidet om. – Ett av hovedfunnene er at beredskapsaktørene på tvers av frivillig og offentlig sektor venter at beredskapspresset øker i framtiden, og peker på at dagens beredskapskapasitet ikke nødvendigvis vil være tilstrekkelig, sier Vibeke Wøien Hansen og Marte Slagsvold Winsvold ved Institutt for samfunnsforskning i en pressemelding.

Klartale - 02 nov 22 kl. 10:10

Mener politiet har god nok beredskap

Det er høy nok beredskap i politiet. Det mener Politidirektoratet.Benedicte Bjørnland er politidirektør.

Klartale - 01 aug 22 kl. 06:30

Fra mandag kan enda flere barn og unge få penger til briller

Flere familier med barn og unge skal få hjelp penger til briller. Det har regjeringen bestemt. Det gjelder fra og med mandag.

Klartale - 24 maj 22 kl. 15:10

Tre av fire vil slite hvis det oppstår en krise

Beredskapslager har det vært mye snakk om det siste året. Både som følge av krig, men også som råd fra de som styrer Norge.Vet du hva du trenger når det oppstår en krise?

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

NRK - 15 minutter siden

Førebur evakuering på Hawaii

Innbyggarar som bur i nærområda til vulkanen Mauna Loa på Hawaii, blir bedne om å gjere seg klare til å evakuere. Utbrotet starta seint søndag kveld lokal tid, og er det første utbrotet på vulkanen på nesten 40 år. Ifølge styresmaktene når lavaen som no blir kasta ut av krateret ei høgde opp mot 60 meter, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Frp avslår Christian Eikelands anke

Landsstyret i Frp har i kveld behandlet og avslått ankesaken til tidligere fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland. Han ble tidligere i høst fratatt sine organisatoriske verv etter at det ble klart at han hadde brukt i underkant av 50.000 kroner av partiets penger til privat bruk.

NRK - 1 time siden

Kvart milliard i minus for Hurtigruten

Hurtigruten fekk eit negativt resultat før skatt på 25,9 millionar euro, som svarar til rundt 268 millionar kroner, i tredje kvartal, melder Bergens Tidende. Selskapet hadde ei omsetning i tredje kvartal på 195 millionar euro, mot 49 millionar euro i same periode i fjor. Hurtigruten seier dei ser fram til 2023 fordi bestillingane no er i ferd med å strøyme inn, skriv avisa..

NRK - 1 time siden

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Opposisjonen misnøgde med budsjettet

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

WWF: Betre budsjett for klima og natur

WWF Verdens naturfond er godt nøgde med at SV blei samde med regjeringa om statsbudsjettet for neste år. Dei meiner forhandlingane har gjeve eit betre resultat for klima og natur: – Dette budsjettet kuttar meir utslepp enn regjeringa opphaveleg foreslo, og det reverserer nesten heile kuttet til skogvern, skriv generalsekretær Karoline Andaur i ein e-post til NRK..

NRK - 1 time siden

Skattesmell for boligverdi over 10 mill

Budsjettet legger opp til at «dyre» primærboliger skal bli verdsatt til 70 prosent av verdien som formue. Boliger over 10 millioner regnes som dyre, ifølge SV. Endringen betyr at alle som bor i slike boliger blir rikere på papiret når formuesskatten skal beregnes.

NRK - 2 timer siden

Høgre: Budsjettet tek Noreg i feil retning

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK..

NRK - 2 timer siden

Tyskland sender aggregat til Ukraina

Tyskland vil sende over 350 aggregat til Ukraina for å hjelpe straumlause ukrainarar gjennom kulda. Det opplyser ein talsmann for den tyske regjeringa til AFP. I tillegg vil Tyskland løyve 56 millionar euro til Ukraina som skal bli brukt til å reparere det øydelagde straumnettet i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com