NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 13:23

NRK - 14 juni 21 kl. 17:47

Se Dagsnytt 18


Les mer på NRK


Les mer om:
Dagsnytt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se Dagsnytt18
NRK - 21 juni 21 kl. 18:02

Se «Dagsnytt atten» her

I dagens «Dagsnytt atten» møtes blant annet Arild Hermstad (MDG) og Ola Elvestuen for å diskutere elbilens plass i byen, og mistillitsforslaget mot Stefan Löfven i Sverige vil bli diskutert..

NRK - 23 juni 21 kl. 18:00

Se «Dagsnytt atten» her

Lærere går foran i vaksinekøen, søndagsåpne butikker, og håndhilsing er blant sakene som diskuteres i dagens «Dagsnytt atten»..

NRK - 21 juli 21 kl. 18:04

Se «Dagsnytt 18» her

Terrortrusselen mot Norge, oppgjøret etter 22. juli, kortere arbeidstider, og Helse Norges nye logo er blant temaene som diskuteres i kveldens utgave av Dagsnytt 18..

NRK - 12 mars 21 kl. 17:51

Se Dagsnytt 18

NRK - 16 mars 21 kl. 18:10

Se Dagsnytt 18

NRK - 17 mars 21 kl. 22:59

Håper å åpne lesesalene på fredag

Universitetet i Oslo håper å kunne åpne lesesalene allerede på fredag. På Dagsnytt 18 i kveld sa UiO-rektor Svein Stølen at de jobber med å øke kapasiteten på hurtigtestingen på Blindern, samt å etablere hurtigtesting nærme Domus Juridica på Tullinløkka..

NRK - 29 mars 21 kl. 17:49

Dagsnytt 18

NRK - 30 mars 21 kl. 17:54

Dagsnytt 18

NRK - 06 april 21 kl. 17:57

Dagsnytt 18: Vaksinepass m.m.

NRK - 07 april 21 kl. 18:01

Dagsnytt 18

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Legendarisk House-DJ død av korona

Musikkprodusenten Paul Johnson, kjent blant annet for houselåten «Get get down» fra 1999, er død. Det melder blant annet The Guardian. Johnson døde av koronaviruset etter lengre tid innlagt på sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Sverige og Finland blir oransje

ECDCs europeiske smittekart ble oppdatert torsdag. Hele Sverige og Finland blir oransje på det oppdaterte kartet. Smittekartet er med på å danne grunnlaget for beslutningene for innreisereglene i Norge.

NRK - 45 minutter siden

Frankrike med 3. dose til sårbare

Frankrike skal fra september tilby en ekstra vaksinedose til eldre og andre som er spesielt sårbare, opplyser president Emmanuel Macron. – Ja, vi vil trolig trenge en tredje dose, ikke for alle med en gang, men i alle fall for de eldre og de mest sårbare, sier Macron. Macron har tidligere sagt at de har en plan for å gi en ny dose til de som fikk vaksine først tidlig i 2021, stort sett folk over 80 år og folk med alvorlige helseproblemer.

NRK - 1 time siden

Jakob Ingebrigtsen i semifinale

Jakob Ingebrigtsen skal i dag løpe semifinale på 1500 meter under OL i Tokyo. Ingebrigtsen springer i heat 2, og tidspunktet er klokka 13.10 i dag.

NRK - 1 time siden

Aksjonister stoppet for tredje gang

Aksjonistene i Repparfjord har i dag stoppet Nussirs arbeid i Repparfjorden for tredje gang, ifølge iFinnmark. Nussir-direktør Øystein Rushfeldt bekrefter til NRK at han nå har kontaktet både politiet og Hammerfest kommune om situasjonen..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 20-årene fra Oslo er tiltalt for flere voldtekter av en kvinne. Hun skal også ha blitt utsatt for annen vold og truet på livet. I tillegg er mannen tiltalt for å ha tatt kvelertak på en annen kvinne og for å ha dyttet en mann slik at han falt og fikk en muskelscene revet av..

NRK - 1 time siden

Over 200 millioner smittede

Over 200 millioner koronasmittede er registrert på verdensbasis siden starten av pandemien, melder Johns Hopkins-universitetet. Deltavarianten fører til ny smitteøkning. Den smitter raskere enn alle tidligere varianter av koronaviruset.

NRK - 1 time siden

82 nye smittede i Bergen

82 nye smittede er registrert i Bergen siste døgn. Byrådet har kalt inn til pressekonferanse i dag klokken 14 for å varsle om nye tiltak. Smittetallene i Bergen har gått merkbart opp de to siste ukene, de fleste smittede er i aldersgruppen 20-29 år..

NRK - 1 time siden

– Har identifisert ulykkessjåfør

Politiet melder at de nå har identifisert en person de mener var fører av el-sparkesykkelen under ulykken på Torgallmenningen lørdag i Bergen. Dette har skjedd med bistand fra Voi. Vedkommende stakk av etter å ha kjørt på en 1-åring.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for foreningssvindel

Tre personer er pågrepet for svindel mot lag og foreninger over hele Norge, skriver politiet i Nordland i en pressemelding. Nordland politidistrikt har de siste ukene samarbeidet med Sør-Vest politidistrikt og Oslo politidistrikt i etterforskning av to såkalte CEO-bedragerier, hvor lag og foreninger via epost er lurt til å utbetale til dels store summer til det de tror er betaling for utstyr. Som følge av etterforskningen ble det 3.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt