NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:34

NRK - 23 jul 21 kl. 09:55

Se Asheim (H) om studieopptak

I år var det rekordmange søkere til høyere utdanning. Hvor mange av dem kom inn på drømmestudiet? Følg forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheims (H) pressekonferanse om opptaket til høyere utdanning her fra kl. 10.00.
Les mer på NRK


Les mer om:
Henrik Asheims, Asheim, Dagens, P1

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Se AsheimH om , studieopptak
VG - 21 jul 21 kl. 10:22

Universitet feilsendte e-poster til kommende studenter: – Veldig skuffet

UiT feilsendte anslagsvis flere hundre e-poster om bekreftet studieopptak. Marco Dahl (23) trodde han hadde kommet inn på drømmestudiet..

Aftenposten - 12 aug 21 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 13. august

Hydrogen, Nesna, kildebruk og studieopptak..

NRK - 28 jul 21 kl. 05:12

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

Aftenposten - 28 jul 21 kl. 06:02

Asheim om studentfusk: – Loven må presiseres

Utdanningsminister Henrik Asheim (H) ønsker en mer oversiktlig lov etter en kraftig økning i fuskesaker i høyere….

VG - 28 jul 21 kl. 11:43

Asheim om høsten: - Bank i bordet så ser det veldig mye bedre ut enn i fjor

Det blir en langt mer normal studiestart i høst med både fysisk undervisning og fadderuke, sier forskning- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H)..

NRK - Igår: 13:13

Asheim og Helleland får viktig verv

Tidligere statsminister Erna Solberg blir parlamentarisk leder for Høyre. Parlamentariske nestledere blir Trond Helleland og Henrik Asheim. Øvrige medlemmer er Svein Harberg, Mari Holm Lønseth, Heidi Nordby Lunde og Margret Hagerup.

E24 - 28 apr 21 kl. 15:06

– Trenger ikke være rakettforsker for å skjønne lave søkertall

Roy Steffensen (Frp) mener det politiske ordskiftet og medieomtale ødelegger for rekruttering til petroleumsfag. Nå har han utfordret forsknings- og høyere utdanningsminister, Henrik Asheim (H), til å finne en løsning..

VG - 07 maj 21 kl. 13:57

Ingen formuesskatt-kamp på Høyres landsmøte

Redaksjonskomiteens leder, Henrik Asheim, bekrefter at det ikke blir noen voteringer om formuesskatt på Høyres landsmøte..

NRK - 09 maj 21 kl. 05:03

Høyre delt om mobilforbud i skolen

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker forbud mot bruk av mobil i timene på gunnskoler og videregående skoler fordi det kan ta oppmerksomhet fra undervisningen. Et mindretall i Høyres programkomité sier nei og mener det må bli opp til rektor, slik regelen er i dag, melder Aftenposten. Hva Høyre skal mene om saken, blir avgjort på landsmøtet kommende helg..

VG - 09 maj 21 kl. 07:53

Delt om mobilforbud i skoletimen

Statsråd Henrik Asheim (H) ønsker forbud. Et mindretall i Høyres programkomité sier nei..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 30 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt