E24 > Økonomi

Saturday, 02 December, 22:57

E24 - 24 okt 22 kl. 20:52

Scandic anker parkeringsdom til Høyesterett

Hotellkjeden Scandic anker dom som sikrer fri parkering ved Nordkapp og utmark i Norge..
Les mer på E24


Les mer om:
Scandic, Nordkapp, Norge, Høyesterett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Scandic, anker, parkeringsdom, til, Høyesterett
Aftenposten - 24 okt 22 kl. 20:52

Scandic anker parkeringsdom til Høyesterett

Hotellkjeden Scandic anker dom som sikrer fri parkering ved Nordkapp og utmark i Norge..

NRK - 23 sep 22 kl. 14:11

Scandic tapte parkeringskamp om Nordkapp

Lagmannsretten mener Scandic ikke kan ta seg betalt av turister som besøker en av landets mest kjente naturdestinasjoner. Det er ordfører Trudy Engen i Nordkapp kommune som melder om seier i en pressemelding. NRK har foreløpig ikke fått tilgang på dommen.

NRK - 25 nov 22 kl. 19:25

Høyesterett avviste anken fra Scandic

Fredag ettermiddag ble det klart at Høyesteretts ankeutvalg avviser anken fra Scandic, skriver Radio Nordkapp. I høst slo Hålogaland lagmannsrett fast at Scandic må ha løyve fra kommunen for å kunne kreve inn parkeringsavgift på Nordkapp-platået. Denne avgjørelsen anket Scandic til Høyesterett, nå er anken avvist og dommen er rettskraftig.

NRK - 28 apr 23 kl. 14:21

Anmelder Scandic for ulovlig avgiftsinnkreving

Knut-Bjørn Lindkvist og Jan Olsen har anmeldt Scandic for ulovlig avgiftsinnkreving på Nordkapp-platået. Anmeldelsen skal ifølge Finnmarksposten ha blitt levert den 27. april.

NRK - 22 aug 22 kl. 05:39

Ny runde i retten

I dag kommer striden om Scandic Hotels rett til å ta avgift på Nordkapplatået opp i lagmannsretten. Scandic Hotels anket saken etter at Nordkapp kommune vant fram i Vestre Finnmark tingrett med sin påstand om at Scandic Hotels ikke skal kunne kreve parkeringsavgift. Ordfører i Nordkapp kommune Trudy Engen sier rettssaken berører kommunen sterkt..

NRK - 17 dec 22 kl. 11:04

Norsk Kennel Klub anker dommen om avl på cavalier king charles spaniel for Høyesterett

Norsk Kennel Klub (NKK) anker Borgarting lagmannsretts dom om at avl på cavalier king charles spaniel skjer i strid med dyrevelferdsloven inn for Høyesterett. I lagmannsrettens dom slås det fast at videre oppdrett av rasen cavalier king charles spaniel etter dagens praksis, vil være i strid med dyrevelferdsloven. Lørdag opplyser NKK at de anker dommen inn for Høyesterett.

NRK - 24 okt 22 kl. 13:29

Scandic anker til Høyesterett

Scandic har valgt å anke til Høyesterett i Nordkapp-saken etter å ha tapt to rettsinstanser mot Nordkapp kommune. Det melder Radio Nordkapp. Kommunen har fått medhold i at man må ha løyve fra kommunestyret for å kunne drive avgiftsparkering på Nordkapp-platået..

NRK - 05 sep 23 kl. 19:34

Væpnet politiaksjon ved Scandic-hotell i Bergen

Flere biler fra politiet og flere ambulanser har rykket ut til en gate utenfor Scandic Ørnen i Bergen sentrum. Politiet har rykket med væpnede styrker til stedet. Politiet på stedet vil ikke opplyse om hva som skjer, men et øyenvitne NRK har snakket med sier det har vært et slagsmål på stedet.

NRK - 04 jul 22 kl. 15:30

Brann på Scandic-hotell i Trondheim

Naudetatane rykker ut til melding om brann på Scandic Solsiden i Trondheim. Evakuering held på, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 16 okt 22 kl. 03:33

Melding om brann ved hotell Scandic Sortland

Det er meldt om brann ved hotell Scandic i Sortland. 117 gjester ved hotellet evakueres, melder politiet i Nordland på Twitter. Politiet meldte om brannen klokken 03.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Håpet kan være ute for ny handelskorridor

Etter utbruddet av krigen mellom Israel og Hamas, kan planene om en ny handelskorridor mellom India og Europa være i fare..

E24 - 3 timer siden

«Bare la meg dø. Redd deg selv»

LAHAINA (E24): Mike Cicchino (37) løper bortover langs stranden. Han har så mye røyk i øynene at han knapt klarer å holde dem åpne. Rundt ham ligger forbrente mennesker, noen av dem ikke lenger i live..

E24 - 4 timer siden

Alt går ikke opp: Kraftig priskutt på denne skapningen.

Det blir ingen gjentagelse av fjorårets rekordhøye julepriser på hummer. Prisen har stupt, men mange av de 30.000 hobbyfiskerne smiler likevel bredt etter årets sesong..

E24 - 6 timer siden

Massive dagligvareprotester: – Kan bety at forslaget treffer

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har ennå ikke fått gjennom ny dagligvarepolitikk. Nå lover han svar før jul..

E24 - 8 timer siden

Slik kan det bli enklere å bytte bank

For få bytter bank, mener regjeringen. Dette er tiltakene de og andre aktører på markedet mener bør på plass for å forenkle bankbytter enda mer..

E24 - 9 timer siden

Virke ber Vestre gripe inn: – Regjeringen er på ville melkeveier

Geir Pollestad (Sp) ønsker å kutte i støtten til Tines konkurrenter. Virke mener regjeringen taler med to tunger, og frykter at Tine skal få monopol..

E24 - 9 timer siden

Millioner rullet inn på konto: – Skulle tro jeg hadde vunnet i lotto

Se for deg at du går inn i nettbanken og oppdager at du plutselig er blitt nesten 930 millioner kroner rikere. Det var tilfellet for malaysiske Hafidzah Abdullah..

E24 - 12 timer siden

Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen hjelper hjemløse katter. I tillegg har de gitt private lån med kredittkortrente til nordmenn i gjeldstrøbbel..

E24 - 12 timer siden

Mener regjeringen bruker klima som salderingspost

Staten tjener ti milliarder kroner på klima i 2024, ifølge miljøstiftelsen Zero. Nå ber de og Fornybar Norge regjeringen om å bruke mer av klimaprofitten på klimatiltak..

E24 - 13 timer siden

Norge bidrar med 270 millioner i klimafond til fattige land

270 millioner kroner blir Norges bidrag til det nye internasjonale tap og skade-fondet som skal sikre støtte til fattige land som rammes av klimakatastrofer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com