NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:38

NRK - 14 sep 21 kl. 15:53

Savnet kvinne på Evenskjær

Politiet på Evenskjær i Troms leter etter ei kvinne i 70-årene med demens. Hun skal ha på seg en mørkerosa jakke, er 155 cm og har kort mørkeblondt hår. Kvinnen har vært savnet siden i 9-tiden i morges, og poliet er nå i starten av leteaksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Evenskjær, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, kvinne, Evenskjær
NRK - 23 jun 21 kl. 15:18

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 02 aug 21 kl. 13:41

Kvinne savnet etter brann i Trysil

En enebolig i Trysil er fullstendig nedbrent. En kvinne som er bosatt på adressen er savnet. Nå jobbes det med å finne ut om huseier er i huset, eller ikke er tilstede..

NRK - 17 aug 21 kl. 02:52

Savnet kvinne er funnet ved Gol

En kvinne i 60-årene som var savnet i området Nystølfjellet og Vardefjell i Hallingdal, er funnet, melder Sør-Øst politidistrikt. Store ressursser var satt inn i letingen etter kvinnen, blant annet helikoptre og redningshunder..

NRK - 04 sep 21 kl. 06:23

Leter etter savnet kvinne

Politiet i Trøndelag har startet søk i Malvik i Hommelvik etter en kvinne i 80-årene. Kvinnen er meldt savnet fra et sykehjem, og har begrenset evne til å orientere seg. Det er ikke kjent hva kvinnen har på seg, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 04 sep 21 kl. 07:03

Savnet kvinne funnet i Trøndelag

En kvinne i 80-årene som ble meldt savnet fra et sykehjem i Hommelvik i Trøndelag natt til lørdag har kommet til rette. Kvinnen blir ivaretatt av helse, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:40

Leter etter savnet kvinne

Politiet i Tromsø leter etter ei savnet kvinne i 70-årene. Kvinnen er borte fra institusjonen hun bor på. Hun er rundt 155 cm, slank, har på seg en rosa fleecejakke og bærer ei svart veske, skriver politiet på Twitter..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:53

Savnet kvinne på Evenskjer

Politiet på Evenskjer i Troms leter etter ei kvinne i 70-årene med demens. Hun skal ha på seg en lilla allværsjakke, er 155 cm og har kort, mørkeblondt hår. Kvinnen har vært savnet siden i 9-tiden i morges, og poliet er nå i starten av leteaksjonen.

NRK - 25 sep 21 kl. 14:15

Kvinne savnet i Porsgrunn

En eldre kvinne er meldt savnet i Porsgrunn. Hun skal ha på seg en hvit, strikket genser, sort bukse, blå joggesko og et brunt rutet skjert. Politiet ber om tips..

NRK - 10 okt 21 kl. 22:13

Savnet kvinne til rette i Bergen

Politiet opplyser klokken 22 at en kvinne i 50-årene, som har vært savnet siden søndag ettermiddag, er kommet til rette. Politiet og over 70 frivillige mannskaper var med og lette etter kvinnen. – Hun er våken og bevisst, men blir undersøkt av helsepersonell.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt