NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:45

NRK - 06 aug 22 kl. 05:42

Savnet kvinne kom til rette i Løten

Kvinnen i 70-årene som var savnet i Skogbygda i Løten i Innlandet, ble ved 2-tida i natt funnet uskadd i terrenget. Politi og frivillige har i natt lett etter kvinnen med hund, droner og helikopter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skogbygda, Løten, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, kvinne, kom, til, rettei , Løten
Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

NRK - 28 jun 22 kl. 14:35

Minst 22 mennesker savnet etter båtforlis i Middelhavet

Minst 22 migranter og flyktninger som forsøkte å krysse Middelhavet, er savnet etter at gummibåten de befant seg i, forliste. En kvinne er bekreftet omkommet. Leger Uten Grenser iverksatte en redningsaksjon da den forliste båten ble oppdaget utenfor den libyske kysten mandag kveld.

Klartale - 29 maj 22 kl. 06:00

Her tar de farvel med ofre for Perus blodige historie

Landsbyen Accomarca ligger i Andesfjellene i Peru. I Accomarca ble 69 mennesker drept av soldater. Det skjedde 18.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - 09 apr 22 kl. 08:40

Funnet i live etter mer enn to dager i havet

En fransk kvinne og en britisk mann ble lørdag reddet opp av havet utenfor kysten av Malaysia. De to har vært savnet siden en dykkertur onsdag. De reddede var del av en gruppe dykkere som ble fraktet ut med båt.

NRK - 30 maj 22 kl. 13:15

Gjenopptar søk etter savnet kvinne

Søndag iverksatte politiet en leteaksjon etter en kvinne i 70-års alderen i Langevåg i Sula kommune i Møre og Romsdal. Kvinnen har vært savnet siden klokken 23.00 lørdag kveld.

NRK - 25 jun 22 kl. 05:11

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 03 aug 22 kl. 02:24

Savnet multeplukker kom til rette

Mannen i 70-årene som var savnet på multeplukking i Søndre Land, kom til rette i god behold ved 01.40-tiden i natt, opplyser politiet i Innlandet. Det var igangsatt en omfattende leteaksjon med et stort antall frivillige og mannskaper fra Sivilforsvaret.

NRK - 29 maj 22 kl. 23:55

Avsluttet søk etter savnet kvinne i Langevåg

Politiet iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 70-års alderen i Langevåg i Sula kommune i Møre og Romsdal tidlig søndag. Kvinnen har vært savnet siden klokken 23.00 lørdag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krever slutt på hemmeleghald

– Fiskeridirektoratet kan ikkje halde dette hemmeleg berre for at det skal vere bekvemt for seg. Dei må kunne leggje fram dokumentasjon når det har vore så stort engasjement rundt denne kvalrossen. Det krev generalsekretær i miljøorganisasjonen Sabima og biolog Christian Steel.

NRK - 5 minutter siden

Russisk desinformasjon florerer tross EU-forbud

Russiske desinformatører trenger ikke mer enn å skifte konto på YouTube for å omgå EU-forbudet mot å publisere innhold fra RT og Sputnik. Nesten et halvt år etter at EU stengte de viktigste russiske propagandakanalene, publiseres innhold fra Sputnik og RT på over 250 ulike nettsider. De siste seks månedene har det prorussiske propagandamaskineriet jobbet godt og funnet mange veier rundt EU-forbudet.

NRK - 8 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 1 time siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 3 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com