NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:20

NRK - 26 sep 23 kl. 21:02

Savnet jeger funnet i god behold

Jegeren som var meldt savnet fra jakt i Åmli tirsdag kveld har kommet til rette, melder politiet. – Han er i fin form, skriver de på X/Twitter. Mannen i 20-årene skal selv ha kommet seg til en bilvei og fått skyss tilbake til jaktlaget. Store ressurser deltok i leteaksjonen tirsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åmli, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, jeger, funneti , god, behold
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

NRK - 03 okt 23 kl. 01:43

USA: Savnet jente (9) funnet i god behold – én pågrepet

En niårig jente som var fryktet bortført etter en campingtur i delstaten New York i helga, er funnet i god behold, melder amerikanske medier. Hundrevis av mannskaper har deltatt i letingen etter jenta, som forsvant fra Moreau Lake State Park i Saratoga, nord i delstaten. Rundt to døgn etter hun ble meldt savnet, ble hun funnet.

NRK - 08 aug 23 kl. 07:44

Savnede fisketurister i Bømlo er funnet i god behold

De tre fisketuristene som var savnet i Bømlo, ble tirsdag funnet etter å ha vært savnet siden mandag. Alle de involverte ble funnet i god behold. – Det går helt greit med de involverte.

VG - 03 okt 23 kl. 14:40

Stakk fra politiet – jaktet ned av politihunden Jeger

Mannen stakk fra politiet og satte igjen bilen i et kratt. Jeger fant ham likevel..

Klartale - 09 nov 23 kl. 15:33

– Kvinner har mer respekt for fartsgrenser

1007 nordmenn har blitt spurt om hva de synes om å kjøre forbi. Undersøkelsen er gjort av Norstat for selskapet Frende Forsikring.- Mer enn 1 av 3 kvinner sier at de ikke liker forbikjøringer i det hele tatt.

NRK - 19 nov 23 kl. 00:55

Savnet turgåer funnet i god behold

En turgåer som ble meldt savnet i Vågsbygdskogen i Kristiansand lørdag kveld, ble funnet i god behold og fremstår uskadd. Vedkommende hadde mistet telefonen og lett etter hunden sin. Turgåerens familie meldte mannen savnet etter at hunden hans kom tilbake, men ikke mannen selv, skriver Fædrelandsvennen.

Klartale - 18 okt 23 kl. 08:20

Person funnet død

Gutten var på jakt med familien da han forsvant. Siden søndag har mange hjulpet til med å lete etter han. Tirsdag sa politiet at de har funnet en død person.

NRK - 26 sep 23 kl. 20:48

Leter etter savnet jeger med store ressurser

Det letes med store ressurser etter en mann i 20-årene som er meldt savnet på jakt i Åmli i Agder. Det søkes med mannskap fra politiet og frivillige fra Norske Redningshunder og Norsk Folkehjelp. Operasjonsleder Jarl Nilsen i Agder politidistrikt sier at det er blitt vurdert om det skal sendes ut redningshelikopter.

NRK - 01 jun 23 kl. 20:18

45 sekker med menneskelevninger funnet i Mexico

Myndigheter i den mexicanske delstaten Jalisco har funnet 45 sekker med menneskelevninger. De prøver nå å finne ut hvor mange personer det er snakk om. Sekkene ble funnet utenfor storbyen Guadalajara, og det skal være levninger av både menn og kvinner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 45 minutter siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 45 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com