NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:12

NRK - I førrgår: 16:30

Savnet gutt funnet

Politiet melder på Twitter at den savnede gutten på Bakklandet er funnet. Ifølge dem er alt ok..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Bakklandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, gutt, funnet
NRK - 07 apr 22 kl. 11:20

Norsk dykker fraktet til sykehus i Malaysia – flere andre dykkere savnet

En gruppe europeiske dykkere ble onsdag meldt savnet i Malaysia. En norsk kvinne i 30-årene er funnet og innlagt på sykehus, mens tre andre fortsatt er savnet. Den norske kvinnen ble torsdag funnet i vannet et godt stykke unna der dykkerne sist ble observert ved en øy langs Malaysias sørøstlige kyst.

NRK - 17 jun 22 kl. 11:03

Ung gutt funnet død i Bergen

En 12 år gammel gutt funnet død på Lone, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Gutten skal ha blitt funnet 2. juni.

NRK - 04 mar 22 kl. 14:27

Funn av levninger og klær i Karasjok

Politiet i Finnmark melder om at det er funnet levninger av et menneske i Karasjok i samme område som 78-år gamle Nils Kristian Guttorm ble meldt savnet 5. august i fjor. Det var en reindriftsutøver som varslet politiet om funn av klær.

NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.

NRK - 03 mar 22 kl. 11:38

Person funnet død i Maridalsvannet

Alle nødetatene har rykket ut til Maridalsvannet i Oslo, etter at en forbipasserende så noen i vannet. – Vi er fremme der nå, og vi kan bekrefte at det er funnet en person i vannet, åpenbart død, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. Politiet tror at personen har ligget lenge i vannet, og betrakter det foreløpig som en ulykke.

NRK - 10 mar 22 kl. 11:16

Savnet mann ble funnet ved Maridalsvannet

Mannen som i forrige uke ble funnet død i et vann nord for Maridalsvannet i Oslo, var en savnet mann i 70-årene. Det bekrefter politiet til Nordre Aker Budstikke. Mannen, som er i 70-årene, ble meldt savnet av sin familie 20.

VG - 31 mar 22 kl. 11:20

Ung kvinne funnet død i solarium - seks dager etter hun ble meldt savnet

En savnet kvinne ble funnet død i et solarium seks dager etter at hun ble meldt savnet i Larvik..

VG - 17 jun 22 kl. 11:09

Ung gutt funnet død i Bergen

En 12 år gammel gutt er funnet død på Lone i Askøy bydel i Bergen kommune..

NRK - 22 jun 22 kl. 06:14

Savnet mann ble funnet

Den savnede mannen i Inderøy er funnet, melder politiet. Store styrker har i hele natt lett etter mannen, som ble meldt savnet fra et bofellesskap på Straumen tirsdag kveld. Mannn ble funnet like ved institusjonen, opplyser politiet..

NRK - 22 jun 22 kl. 06:23

Savnet mann funnet i Inderøy

En mann som var savnet i Inderøy er funnet, melder politiet. Store styrker har i hele natt lett etter mannen, som forsvant fra et bofellesskap på Straumen tirsdag kveld. Mannn ble funnet like ved institusjonen, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 30 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 45 minutter siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 45 minutter siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Elden: Ikke overbevist om at det finnes motiv

Den siktedes forsvarer etter Oslo-skytinge, John Christian Elden, sier til NRK at man bør være forsiktige med å spekulere i noe motiv. – Jeg er slett ikke overbevist om at det er noen motiv for handlingen, sier Elden. – Jeg vil advare mot å spekulere på at dette er knyttet opp til situasjoner i Oslo eller annet, det må etterforskningen vise, sier Elden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com