NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 20:04

NRK - 01 mar 21 kl. 16:59

Sarkozy ankar

Tidlegare president i Frankrike, Nicolas Sarkozy, vil anke dommen han fekk tidlegare måndag, som fann han skuldig i korrupsjon. Det opplyser advokaten hans, ifylgje Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, Sarkozy, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sarkozy, ankar
NRK - 15 jun 21 kl. 18:51

Sarkozy avviste anklager

Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy møtte i dag i retten i Paris tiltalt for å ha brukt dobbelt så mye i valgkampen sin i 2012 som det lovlige maksimumsbeløpet på 22,5 millioner euro. Sarkozy avviste anklagene og sa at han ledet valgkampen politisk, men ikke var involvert i organisering og logistikk. Han nektet også for at valgkampen i 2012 var organisert i mye større skala enn i 2007.

NRK - 01 mar 21 kl. 16:59

Sarkozy ankar korrupsjonsdom

Tidlegare president i Frankrike, Nicolas Sarkozy, vil anke dommen han fekk tidlegare måndag, som fann han skuldig i korrupsjon. Det opplyser advokaten hans, ifylgje Reuters..

NRK - 20 maj 21 kl. 09:03

Sarkozy i retten

Tidligere president Nicolas Sarkozy er tiltalt for ulovlig finansiering av valgkampen i 2012. Torsdag startet rettssaken. Den 66 år gamle tidligere presidenten er tiltalt for å ha brukt dobbelt så mye i valgkampen som det lovlige maksimumsbeløpet på 22,5 millioner euro.

NRK - 17 jun 21 kl. 16:32

Ønsker 6 md. fengsel for Sarkozy

Aktor ber om seks måneder fengselsstraff for den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy, melder nyhetsbyrået AFP. Sarkozy møtte i retten tidligere denne uken, tiltalt for å ha brukt mer penger enn det som er lovlig under valgkampen i 2012. Han avviste anklagene og sa han ikke var involvert i organisering eller logistikk i valgkampen..

NRK - 13 feb 21 kl. 03:39

USA ankar britisk Assange-avslag

USA ankar avgjersla i ein britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnleggar Julian Assange ikkje skal bli utlevert til USA. I USA er Assange klaga for spionasje og for å ha lekt dokument som avslørte USAs lovbrot i Irak..

NRK - 20 apr 21 kl. 18:41

Ankar «raudt lys»-dom

25 oppdrettarar på Vestlandet ankar ein dom frå tingretten om det såkalla «trafikklyssystemet» mot lakselus. Oppdrettarane er usamde med staten i at dei skal vere i raud sone og med det må kutte i produksjonen. – Vi meiner saka er av ein prinsipiell art som gjer at den må vidare i rettssystemet, seier talsperson Even Søfteland til NRK..

NRK - 12 maj 21 kl. 09:30

Gyldendal ankar lydbok-dom

Den historiske rettssaka mellom Gyldendal og Jørn Lier Horst enda med at Horst vart frifunnen. No ankar Gyldendal dommen. – Vi er ueinig i tingrettens hovudkonklusjonar og anker derfor for å få saka vurdert på nytt, seier administrerande direktør i Gyldendal Norsk Forlag, Arne Magnus.

NRK - 01 mar 21 kl. 10:51

Sarkozy-dom faller i dag

Mandag faller dommen i korrupsjonssaken mot Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy. Han er anklaget for bestikkelser i forbindelse med en annen rettssak om ulovlig valgfinansiering. Dommeren i saken og Sarkozys advokat er også tiltalt i saken..

NRK - 01 mar 21 kl. 14:02

Sarkozy funne skuldig i korrupsjon

Tidlegare president i Frankrike, Nicolas Sarkozy, vart måndag funnen skuldig i korrupsjon. Aktor har bede om fire års fengsel, to av dei på vilkår, i rettsforhandlingane..

E24 - 01 mar 21 kl. 14:05

Nicolas Sarkozy funnet skyldig i korrupsjon

Påtalemyndigheten har bedt om fire års fengsel – to av dem ubetinget – for Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye sprekker på La Palma

Ein ny sprekk der lava veltar ut, har tvunge ytterlegare 500 menneske til å evakuera etter vulkanutbrotet på øya La Palma på Kanariøyene. Utbrotet som starta søndag, har så langt ført til at minst 190 bygningar er øydelagde. 6000 menneske er evakuerte..

NRK - 15 minutter siden

Vil ta imot NATO-ansatte afghanere

Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, skriver VG. – Det var tidlig et ønske om at NATO -land og partnerland skulle gi beskyttelse til de som ikke jobbet spesifikt for et enkeltland i Afghanistan. Der har vi alle et ansvar, hvor Norge tidlig sa seg villig til å bidra, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til VG.

NRK - 15 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 30 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 45 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 1 time siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 1 time siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt