NRK > Nyheter

Thursday, 06 October, 12:37

NRK - 17 aug 22 kl. 02:53

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Palin, John McCain, Alaska, Trump, Representantenes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sarah, Palin, satser, politisk, comeback
NRK - 01 sep 22 kl. 02:49

Sarah Palin tapte valg til Kongressen

I USA tapte republikaneren Sarah Palin tapte valget for Alaskas eneste sete i Representantenes hus til demokraten Mary Peltola. Palin ble verdenskjent som visepresidentkandidaten til John McCain i presidentvalget i 2008. Den tidligere guvernøren i Alaska hadde støtte fra Donald Trump.

NRK - 10 jul 22 kl. 06:21

Trump drev valgkamp for Palin

Tidligere president Donald Trump drev lørdag valgkamp i Alaska sammen med tidligere guvernør og visepresidentkandidat Sarah Palin. De to står hverandre nær ideologisk og har spilt en viktig rolle i det republikanske partiets dreining det siste tiåret mot ytre høyre. De står også begge bak påstanden om at juks ved valget i 2020 førte til at Trump tapte.

Dagbladet - 01 sep 22 kl. 12:05

Ydmyket

Verken en gigantisk krigskasse, Trump-støtte eller en demografisk fordel var nok for Sarah Palin i kampen om å havne i Representantenes hus..

VG - 11 jul 22 kl. 05:00

Politiet krevde at Sarah oppga feil etnisitet: – Fremstår rasistisk

Politiet ga norske Sarah Lilleberg Safavifard tre etniske kategorier å velge mellom da hun ble arrestert. Hun passet ikke inn i noen av dem..

VG - 08 aug 22 kl. 13:43

Sarah Natasha Melby har giftet seg: – Overgikk alt vi hadde drømt om

På papiret har programleder Sarah Natasha Melby (46) og Cathrine Zaborowski (50) vært gift i ett år. I helgen fikk de endelig feiret giftermålet med venner og familie..

VG - 08 aug 22 kl. 13:43

Sarah Natasha Melbye har giftet seg: – Overgikk alt vi hadde drømt om

På papiret har programleder Sarah Natasha Melbye (46) og Cathrine Zaborowski (50) vært gift i ett år. I helgen fikk de endelig feiret giftermålet med venner og familie..

VG - 20 sep 22 kl. 15:16

Nå er «Succession»-stjernen Sarah Snook på plass i Norge

Sarah Snook (34) fra HBO-serien «Succession» har ankommet Åndalsnes for å spille inn en ny sesong av den populære serien..

NRK - 10 maj 22 kl. 23:42

Flere politisk motiverte forbrytelser i Tyskland

Antallet politisk motiverte forbrytelser i Tyskland økte i fjor med 23 prosent fra året før, viser en oversikt fra tysk politi. I løpet av 2021 ble det registrert litt over 55.000 politisk motiverte lovbrudd i Tyskland, og økningen var størst for forbrytelser som politiet ikke kunne knytte til noen spesifikk ideologi.

NRK - 31 maj 22 kl. 15:02

Tone Sofie Aglen ny NRK-kommentator

Tone Sofie Aglen er ansatt som ny politisk kommentator i NRK Nyheter. Aglen er i dag politisk kommentator i VG. – NRKs samfunnsoppdrag går helt til kjernen av det jeg brenner for som kommentator, og jeg er svært glad for denne muligheten til å bidra til å gi folk innsikt og interesse for norsk politikk og samfunnsliv.

Klartale - 03 jun 22 kl. 09:48

Det kan bli politisk krise 100 dager før valget i Sverige

Det er valg i Sverige i høst. Men statsministeren truer med å slutte i neste uke. Årsaken er at mange flere partiet er lite fornøyd med hennes justisminister.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

ABE-reformen borte

Avbyråkratiserings- og effektiviseringsreforma, som vart innført av tidlegare statsminister Erna Solberg, er ikkje lenger omtalt i budsjettdokumenta. Reforma gjekk ut på å krevje at offentleg sektor skulle vise omstillingsevne og -vilje. I budsjetta frå statsminister Solbergs regjeringar medførte den at offentlege verksemder måtte spare inn mellom 0,5 og 0,8 prosent på driftspostane årleg.

NRK - 15 minutter siden

Elbilforeningen: Tidenes verste elbilbudsjett

Det er ikke bare NAF som reagerer på elbilsatsingen i budsjettet. – Denne regjeringa går på diesel! Med forslag til statsbudsjett blir det dyrere å både kjøpe og bruke elbil.

NRK - 30 minutter siden

Frikortgrensa blir på 3040 kroner neste år

Egenandelstaket for helsetjenester blir på 3040 kroner neste år. Det betyr at man får frikort når man har betalt 3040 kroner i helseutgifter. I år er dette beløpet på 2921 kroner.

NRK - 30 minutter siden

0,75 prosent til bistand

Regjeringa vil bruke 0,75 prosent av brutto nasjonalinntekta (BNI) til bistand. Dermed er dei langt unna Stortinget sitt vedtak om å bruke 1 prosent av BNI på bistand. I budsjettet skriv dei at veksten i anslått brutto nasjonalinntekt er "eksepsjonelt høg".

NRK - 30 minutter siden

Foreslår 43 millioner til Nationaltheatret: – Lettet

Nationaltheatret-bygningen er i svært dårlig stand, og regjeringen tar sikte på at prosjektet skal gjennomføres med effektiv framdrift uten unødig opphold, skriver de i Statsbudsjettet. Direktør Marta Færevaag Hjelle er lettet over at teatret får 25 millioner til drift, samt 15 millioner til videre utgreing av hvordan teatret skal rehabiliteres. – Regjeringen har tatt ned forventingene våre, så man blir lettet for hva som helst.

NRK - 45 minutter siden

EU vedtar ny sanksjonspakke

EUs stats- og regjeringssjefer har formelt vedtatt en ny sanksjonspakke som reaksjon på Russlands annektering av områder i Sør- og Øst-Ukraina. Det bekrefter Det europeiske råd i en pressemelding torsdag. De nye sanksjonene innebærer blant annet pristak på russisk olje, forbud mot sjøtransport av russisk olje til tredjeland, samt forbud mot relaterte tjenester.

NRK - 45 minutter siden

Støre svarer på Erna Solbergs kritikk

Statsminister Jonas Gahr Støre tar regjeringens første statsbudsjett i forsvar. – Det er et stramt budsjett, slår Støre (Ap) fast overfor NTB. – Vi er i en tid der realiteten for mange er at selv om de får det samme neste år som de får nå, så vil de likevel ha mindre å rutte med fordi prisene stiger, sier statsministeren, som torsdag er i Praha for å delta på et felleseuropeisk toppmøte.

NRK - 30 minutter siden

Foreslår 10,6 millioner for å satse på lesing – Forleggerforeningen reagerer

Nordmenn leser færre bøker enn før, og regjeringen foreslår 10,6 millioner kroner til tiltak for å snu trenden. Summen skal ifølge forslaget fordeles på forskjellige organisasjoner som fremmer lesing. Blant annet får Språkrådet en økt bevilgning på 1 millioner kroner.

NRK - 45 minutter siden

Russland sier det er utenkelig at de ikke er del etterforskningen i gasslekkasjene

Russlands utenriksdepartement sier det er «utenkelig» at en etterforskning av lekkasjene i gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 vil fortsette uten Russlands deltagelse, skriver Reuters. Utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sier utestengelsen av Russland og Gazprom viste at Vesten hadde noe å skjule. President Vladimir Putin har tidligere anklaget USA og deres allierte for å utføre angrepet på rørledningene..

NRK - 45 minutter siden

10 000 flyktningar frå Ukraina

Regjeringa ventar det vil kome 10 000 flyktningar og fordrivne frå Ukraina til Noreg neste år. Samt 4 000 andre asylsøkarar. Men dei skriv at prognosane for 2023 er «svært usikre» Regjeringa foreslår å bruke 1,6 milliardar kroner av bistandsbudsjettet på flyktningar i Noreg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com