VG > Sport

Thursday, 09 February, 00:57

VG - 14 apr 22 kl. 04:52

Sarah Natasha Melbye: – For pokker stolt av den jeg er!

Sarah Natasha Melbye (46) har vært samboer med Cathrine Zaborowski (50) i mange år, men først nå er tiden inne for å snakke om det..
Les mer på VG


Les mer om:
Natasha Melbye, Cathrine Zaborowski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sarah, Natasha, Melbye, For, pokker, stoltav den , jeger
VG - 08 aug 22 kl. 13:43

Sarah Natasha Melbye har giftet seg: – Overgikk alt vi hadde drømt om

På papiret har programleder Sarah Natasha Melbye (46) og Cathrine Zaborowski (50) vært gift i ett år. I helgen fikk de endelig feiret giftermålet med venner og familie..

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

VG - 08 aug 22 kl. 13:43

Sarah Natasha Melby har giftet seg: – Overgikk alt vi hadde drømt om

På papiret har programleder Sarah Natasha Melby (46) og Cathrine Zaborowski (50) vært gift i ett år. I helgen fikk de endelig feiret giftermålet med venner og familie..

NRK - 19 jan 23 kl. 16:54

Natasha Pedersen: – Informert om oppsigelsen gjennom mediene

I en uttalelse til NTB via sin advokat sier Natasha Pedersen at hun ble informert om oppsigelsen i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) gjennom mediene. Pedersen mistet torsdag jobben som generalsekretær i FFB etter en rapport fra PwC om foreningens pengebruk. I en uttalelse advokat Anne-Marie Varen har sendt til NTB på vegne av Pedersen står det blant annet: «Når det gjelder mitt ansettelsesforhold i FFB har jeg per nå ikke mottatt oppsigelse fra styret.

Klartale - 05 dec 22 kl. 15:54

Tips for en stressfri førjulstid

Med desember kommer førjulstid. For mange betyr det stress, skriver Opplysnings-kontoret for brød og korn i en pressemelding.Torunn Nordbø er daglig leder i Opplysnings-kontoret.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:37

Melbye vil stenge norske havner for russiske skip

Venstre-leder Guri Melby mener Norge bør imøtekomme Zelenskyjs ønske om å nekte russiske skip å legge til havn. – Norge kan gå foran og gjøre det, eller så kan vi i det minste ta initiativ til at Europa skal stå sammen om å stenge sine havner, sier Melby til NTB. Hun fortsetter: – Det er mye som tyder på at sanksjonene så langt ikke er sterke nok og at det fortsatt går for mye varer, olje og gass ut og inn av Russland til at vi greier å stoppe pengestrømmene.

VG - 30 sep 21 kl. 02:16

Aktor: Iscenesatte falsk pågripelse før drapet på Sarah Everard

Den tiltalte ekspolitimannen Wayne Couzens skal ha iscenesatt en falsk pågripelse for brudd på coronareglene før han kidnappet, voldtok og drepte Sarah Everard..

Dagbladet - 30 sep 21 kl. 13:14

Minutter seinere kidnapper han Sarah (33)

Politiet frigir overvåkningsvideo fra like før Sarah Everard ble kidnappet, voldtatt og drept. Nå er en politimann dømt til livstid for drapet..

VG - 30 sep 21 kl. 13:47

Politimann dømt til livstid i fengsel for drapet på Sarah Everard

Politimannen Wayne Couzens iscenesatte en falsk pågripelse for brudd på coronareglene før han kidnappet, voldtok og drepte Sarah Everard (33)..

Aftenposten - 30 sep 21 kl. 20:39

Drapet på Sarah Everard skapte en debatt om kvinners sikkerhet i Storbritannia. I dag kom dommen mot den siktede politimannen.

En 48 år gammel politimann er dømt til livstid i fengsel for å ha bortført, voldtatt og drept 33 år gamle Sarah Everard….

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Maanum involvert i vinnermålet da Arsenal gikk til ligacupfinale

Frida Maanum spilte hele kampen og gjorde forarbeid til vinnermålet da Arsenal slo Manchester City 1-0 etter ekstraomganger i ligacupens semifinale..

VG - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) døde etter kreftsykdom

Onsdag døde Victor Dyreng (20) etter å ha vært kreftsyk i halvannet år. «Jeg er ubeskrivelig stolt og like mye knust – helt samtidig,» skriver broren på Instagram..

VG - 1 time siden

Jadon Sancho reddet poeng: Scoringen som rører Old Trafford

(Manchester United-Leeds 2–2) Han var ikke med på Manchester Uniteds treningsleir under VM-pausen på grunn av «fysiske og mentale» problemer. Onsdag reddet Jadon Sancho poeng på Old Trafford..

VG - 2 timer siden

Vil lage nytt «Hotel i særklasse»

John Cleese planlegger å gjenopplive den legendariske komiserien «Hotel i særklasse» sammen med sin datter Camilla Cleese..

VG - 3 timer siden

Vegvesenet vurderer erstatningskrav etter krasj med gangbro

SKUI (VG) Lastebileieren risikerer å måtte betale erstatning etter nedrivningen av gangbroen over E16 i Bærum..

VG - 3 timer siden

Her får hun Norges første medalje på 30 år – den tøffe veien for Kajsa (24)

MÉRIBEL (VG) Kajsa Vickhoff Lies kamp for sin første mesterskapsmedaljen har på ingen måte vært enkel. 1993 var sist en norsk fartskvinne greide det samme..

VG - 4 timer siden

Endelig i mammas armer igjen

ANTAKYA/OSLO (VG) Onsdag ble åtte år gamle Yigit Cakmak reddet. Da hadde han kjempet for livet i 52 timer i ruinene fra en bygning som hadde kollapset etter det kraftige jordskjelvet i Tyrkia mandag morgen..

VG - 4 timer siden

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død

Tidligere alpinstjerne Elena Fanchini er død 37 år gammel, etter flere års sykdom. Hun vant i sin karriere to verdenscuprenn og tok VM-sølv i utfor i 2005..

VG - 4 timer siden

Larvik slo Sola - kjemper om medaljer

Larvik slo Sola hele 32–23 på bortebane i håndballens eliteserie. Den gamle storklubben kjemper om sin første seriemedalje siden det siste gullet for seks år siden..

VG - 5 timer siden

Melodi Grand Prix-vinner Alessandras produsent slår tilbake mot kopi-kritikken

«Queen Of Kings» sammenlignes både med en svensk låt fra i fjor og en Oskar Westerlin-sang fra en annen TV-konkurranse. – Kreativ inspirasjon, mener en av MGP-vinnerlåtens produsenter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com