VG > Sport

Saturday, 26 November, 22:33

VG - 08 aug 22 kl. 13:43

Sarah Natasha Melby har giftet seg: – Overgikk alt vi hadde drømt om

På papiret har programleder Sarah Natasha Melby (46) og Cathrine Zaborowski (50) vært gift i ett år. I helgen fikk de endelig feiret giftermålet med venner og familie..
Les mer på VG


Les mer om:
Sarah Natasha Melby, Cathrine Zaborowski, Natasha Melby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sarah, Natasha, Melbyhar , giftet, seg, Overgikk, altvi , hadde drømt om
VG - 08 aug 22 kl. 13:43

Sarah Natasha Melbye har giftet seg: – Overgikk alt vi hadde drømt om

På papiret har programleder Sarah Natasha Melbye (46) og Cathrine Zaborowski (50) vært gift i ett år. I helgen fikk de endelig feiret giftermålet med venner og familie..

VG - 14 apr 22 kl. 04:52

Sarah Natasha Melbye: – For pokker stolt av den jeg er!

Sarah Natasha Melbye (46) har vært samboer med Cathrine Zaborowski (50) i mange år, men først nå er tiden inne for å snakke om det..

NRK - 05 jun 22 kl. 12:19

Melby mener regjeringen uthuler sanksjonene mot Russland

Venstre-leder Guri Melby mener Norge må være strengere mot Russland og kritiserer regjeringen for unntaket i havneforbudet. – Så lenge Russland blokkerer ukrainske fartøy fra å gå i land i Ukraina, kan ikke russerne få bruke norske havner, sier Melby. I starten av mai trådte havneforbundet mot Russland i kraft.

NRK - 11 jun 22 kl. 13:05

Guri Melby ber Erna Solberg bli med på å stanse oljefelt

I sin tale til landsstyret kom Venstre-leder Guri Melby med en direkte utfordring til sin gamle sjef om å skrote det omstridte Wisting-feltet. Våren 2020 innførte Stortinget gunstige skattebetingelser for oljenæringen. Tidligere statsminister Erna Solberg har sagt hun angrer.

NRK - 19 sep 22 kl. 12:30

Venstre: Regjeringen kan ikke vente på SV

Venstre-leder Guri Melby vil ha hastebehandling av forslagene om nye strømtiltak på Stortinget. Hun vil ikke vente på mulige forhandlinger mellom regjeringspartiene og deres foretrukne budsjettpartner SV. – Regjeringen bør prioritere folk og bedrifter over vennskapet sitt med SV.

NRK - 17 maj 22 kl. 04:51

Norge bedt om å evakuere sårede ukrainske soldater

Norge er bedt om å bistå med medisinsk evakuering av sårede ukrainske soldater fire ganger de siste ukene. - Vi må si ja, mener Venstre-leder Guri Melby. Ukrainske myndigheer har bedt Norge ta imot skadde soldater hele fire ganger på svært kort tid, og da mener jeg vi bør stille opp, sier Melby til Vårt Land.

NRK - 17 maj 22 kl. 04:51

Ber Norge ta imot sårede soldater

Norge er bedt om å bistå med medisinsk evakuering av sårede ukrainske soldater fire ganger de siste ukene. – Vi må si ja, mener Venstre-leder Guri Melby. Ukrainske myndigheer har bedt Norge ta imot sårede soldater fire ganger på svært kort tid.

Klartale - 01 jun 22 kl. 09:32

Norge sier ja til å ta imot skadde soldater fra Ukraina

Tirsdag kveld ble det klart at regjeringen hadde bestemt seg.– Regjeringen vil nå også ta imot sårede soldater, sa Emilie Enger Mehl i en pressemelding. Hun er justisminister fra Senterpartiet.

NRK - 18 aug 22 kl. 23:07

Melby blei avbroten under debatten

Partileiar Guri Melby (V) blei avbroten under debatten av ein person som ropte slagord. Etter kvart fekk Melby halda fram med innlegget..

NRK - 12 okt 22 kl. 14:37

Vedum avviser Venstre-ønske om Hurdal 2.0

Verden har endret seg dramatisk siden regjeringen snekret sin plattform i Hurdal, og løfter er satt til side. Nå ber Venstre-leder Guri Melby om en Hurdal 2.0.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Ukrainsk razzia mot klostre: – Tror de er russiske agenter

Ukrainske agenter har slått til mot klostre – på jakt etter russiske spioner. Sikkerhetstjenesten har brukt løgndetektor for å finne mulige russervennlige geistlige..

VG - 1 time siden

Kilde mot seier i utfor-åpningen: Leder med seks hundredeler

Aleksander Aamodt Kilde (30) har fått en drømmestart på farts-sesongen. Han er seks hundredeler foran nummer to, Daniel Hemetsberger, i mål..

VG - 2 timer siden

Ville Mbappé-tall: – Ingen svakheter

(Frankrike–Danmark 2–1) Med to mål mot Danmark har Kylian Mbappé nå like mange VM-mål som Lionel Messi. Og Frankrikes stjernespiss er bare 23 år..

VG - 4 timer siden

Alan Walker donerte 80000 kroner til Barnekreftforeningen

Det som skal ha vært den norske DJ-stjernen Alan Walker dukket plutselig opp i den direktesendte streamen: - Jeg ble helt skjelven, det var helt sprøtt!.

VG - 6 timer siden

Polen-seier setter Messi og Argentina under voldsomt press

(Polen – Saudi-Arabia 2–0) Robert Lewandowski (34) scoret endelig i VM da Polen tok tre poeng mot Saudi-Arabia. Nå kan Mexico sende Lionel Messi (35) og Argentina ut av VM allerede lørdag kveld..

VG - 8 timer siden

«Flashdance»-sanger Irene Cara er død

Den amerikanske sangeren og skuespilleren Irene Cara er død, 63 år gammel..

VG - 10 timer siden

Norge sviktet jødene allerede på 1930-tallet

Når vi nå markerer at det 80 år siden at 529 norske jøder ble sendt ut av landet for å ende i Auschwitz, er det all grunn til å se nærmere på hvordan dette kunne skje. I alt ble 773 jøder sendt til dødsleirer fra Norge..

VG - 11 timer siden

«VGS»-stjernenes private russeplan

I NRK-serien «VGS» er kampen om russebussene nådeløs. Flere av skuespillerne er på russebuss også privat..

VG - 12 timer siden

Stig Hoffmeyer er død

Den danske skuespilleren Stig Hoffmeyer er død, 82 år gammel. Han er blant annet kjent fra den norske storfilmen «Max Manus»..

VG - 11 timer siden

Styret i Foreningen for barnepalliasjon trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, ifølge grunnlegger og generalsekretær Natasha Pedersen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com