VG > Sport

Sunday, 26 June, 18:41

VG - 09 apr 22 kl. 04:36

Sanksjoner rammer grenseby: – Kan ikke bosette Finnmark med kanoner

KIRKENES (VG) Når handelen med Russland stopper, forsvinner arbeidsplasser i nord. Det utfordrer Norges sikkerhet, mener Orinor, og støttes av sjefsforsker ved FFI..
Les mer på VG


Les mer om:
Kirkenes, Russland, Norges, Orinor, FFI, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sanksjoner, rammer, grensebyKan , ikke, bosette, Finnmarkmed , kanoner
NRK - 23 feb 22 kl. 07:26

NUPI-forsker skeptisk til om sanksjoner har ønsket effekt

Pernille Rieker, seniorforsker ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) sier til NRK at hun er skeptisk til om sanksjoner fra Vesten kommer til å hindre videre russisk invasjon av Ukraina. – Vi har erfaring med at sanksjoner ikke har fungert veldig godt. Det har rammet enkeltpersoner, men ikke nødvendigvis endret russisk politikk.

NRK - 23 feb 22 kl. 07:52

Støre tror ikke sanksjoner stopper Putin

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier han tror Russlands president Vladimir Putin er vel vitende om at handlingene i Øst-Ukraina kommer til å bli møtt med sanksjoner. Støre er onsdag morgen gjest i Politisk kvarter på NRK. – Tror noen Putin lar seg stanse av sanksjoner?

NRK - 07 apr 22 kl. 04:41

Bank-sanksjoner rammer vanlige russere

Russlands FN-ambassdør Anatoly Antonov sier at Vestens sanksjoner mot de to russiske storbankene Sberbank og Alfabank rammer vanlige russere. Det melder nyhetsbyrået Tass, ifølge Reuters. Sberbank styrer en tredel av alle bankverdier i Russland og Alfabank er landets 4.

NRK - 25 feb 22 kl. 20:31

Britene målretter sanksjoner mot Putin

Storbritannia iverksetter sanksjoner som rammer president Vladimir Putin direkte. Ifølge Reuters er det snakk om å fryse tilgangen til Putins verdier i utlandet. CNN melder at også USA i kveld vil kunngjøre sanksjoner som er direkte rettet mot den russiske presidenten..

NRK - 27 feb 22 kl. 17:47

Varsler sanksjoner mot Hviterussland

EU vil komme med nye sanksjoner mot Hviterussland og president Aleksandr Lukasjenko. Det skal i første omgang være snakk om sanksjoner som rammer landets eksportindustri..

NRK - 09 maj 22 kl. 04:19

Storbritannia innfører ytterligere sanksjoner mot Russland og Hviterussland

Storbritannia innfører nye sanksjoner mot Russland og Hviterussland som følge av Russlands invasjon i Ukraina. Tollsatsene økes for grunnstoffene platina og palladium, og rammer handel for rundt 1,4 milliarder pund. Eksportforbudet vil rette seg mot Russlands fabrikk- og tungindustri, som vil koste rundt 250 millioner pund, ifølge regjeringen.

NRK - 07 mar 22 kl. 16:58

Boris Johnson ser på alle mulige sanksjoner, inkludert olje

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, sa mandag at de vurderer alle typer sanksjoner mot Russland. Det inkluderer å nekte russisk olje i europeiske land. – Vi beveger oss utrolig raskt, og vi ser at det som ikke var aktuelt å gjøre for tre uker siden er nå på bordet for diskusjoner, sa Johnson.

NRK - 23 feb 22 kl. 04:13

Australia med Russland-sanksjoner

Russland oppfører seg som skurker og bøller, sa Australias statsminister Scott Morrison da han onsdag kunngjorde økonomiske sanksjoner mot Russland. De australske sanksjonene inneholder innreiserestriksjoner og økonomiske sanksjoner mot personer i Russlands nasjonale sikkerhetsråd. I tillegg kommer bredere sanksjoner mot de ukrainske utbryterregionene Donetsk og Luhansk, ifølge kringkasteren ABC..

NRK - 13 apr 22 kl. 21:24

Russland innfører sanksjoner

Russland opplyser onsdag at det innføres sanksjoner mot 398 medlemmer av USAs kongress. Sanksjonene kommer som gjengjeldelse for Washingtons straffetiltak overfor Russland, som følge av invasjonen av Ukraina. Russiske myndigheter sier at det kan komme ytterligere sanksjoner.

NRK - 28 feb 22 kl. 13:04

Rødt sier nei til å sende våpen til Ukraina

– Norge er i en særstilling sammenliknet med en rekke andre land, fordi vi grenser direkte til Russland, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til NRK. Partiet mener Norge av den grunn ikke bør sende våpen til Ukraina nå. – Folkerettsekspert Cecilie Hellestveit har vært kritisk til å sende norske våpen til Ukraina.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fortsatt for mye pride?

Alle er like mye verdt i landet vårt..

VG - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar etter coronatrøbbel

En manglende teknisk løsning gjorde at Lise Klaveness ble igjen på Gardermoen. Nå må hun delta digitalt på mandagens møter, før hun drar mot Qatar senere på dagen..

VG - 1 time siden

Macca, Grohl og The Boss overrasket publikum

Paul McCartney (80) hadde et par solide ess i ermet da han gikk på scenen under Glastonbury-festivalen lørdag..

VG - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Qatarske myndigheter hevder at deres side ikke godtar dokumentene som Klaveness og flere i delegasjonen har lagt frem som bevis på en negativ coronatest..

VG - 2 timer siden

Gjelstens største triumf: – En fantastisk opplevelse

Bjørn Rune Gjelsten (65) kan smile stolt etter at hesten hans «Like a Diamond van het Schaeck» vant en av de mest prestisjefylte sprangridningsstevner i verden..

VG - 2 timer siden

Tar sønnen ut av omstridt privatskole

Det danske kronprinsparet tar sin eldste sønn, prins Christian (16) ut av den private kostskolen Herlufsholm etter avsløringer om det de beskriver som «uakseptable forhold»..

VG - 6 timer siden

Åpnet døren for Warholm til Müller-Wohlfart: – Jeg tror Karsten vinner VM

Karsten Warholms (26) kamp mot klokken før VM har ført ham til en tysk stjernelege – som har vekket oppsikt med sine metoder. Sponsoren fløy Warholm i privatfly hjem etter lårskaden i Marokko og tilbød kontakt med Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart (79) i München..

VG - 7 timer siden

To 19-åringer omkom i MC-ulykke i Rogaland: – Det er utrolig trist

Etter en MC-ulykke natt til søndag omkom to 19-åringer i Rogaland..

VG - 10 timer siden

Den nye Rosenborg-helten mister aldri troen på seg selv: – Han har en utrolig arrogant selvtillit

TRONDHEIM (VG) På 250 eliteserieminutter har Rosenborg-fansens nye helt Ole Sæter (26) scoret fem mål. For seks år siden var det ikke mange som trodde at Sæter skulle bli løsninga på Rosenborgs spissproblem. Kanskje bare ham selv..

VG - 15 timer siden

Ti i Pride-tog: Derfor er det viktig og riktig å markere nå

Etter det rystende angrepet valgte mange å samle seg til spontant Pride-tog i Oslo sentrum..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com