E24 > Økonomi

Sunday, 28 November, 00:12

E24 - 22 okt 21 kl. 18:03

Sandnes-selskap får det til å spire i ørkensand

Sandnes-selskapet Desert Control, som mener de kan gjøre ørken grønn med flytende nanoleire, melder nå om at de sikter mot store operasjoner i De forente arabiske emirater..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Desert Control, De

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sandnes-selskapfår det , tilå , spirei , ørkensand
E24 - 04 sep 21 kl. 08:26

Selskapet skal gjøre ørkensand om til dyrkbar jord – nå varsler de storsatsing i USA

Dette selskapet skal gjøre ørkenen grønn og dyrkbar med nanoleire. Med på laget har de en rekke styrtrike investorer..

NRK - 11 okt 21 kl. 15:48

Isabelle Pedersen vrakes

Hekkeløper Isabelle Pedersen er ikke tatt ut til landslaget kommende sesong. Det ble klart da landslaget i friidrett ble presentert mandag. Sportssjef i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, tok da ut friidrettslandslaget med utøvere som satser mot OL i Paris i 2024.

NRK - 27 sep 21 kl. 17:15

Miljøorganisasjoner med krav

Seks miljø- og solidaritetsorganisasjoner har samlet seg om tre felles krav til de rødgrønne partiene, som nå sonderer på Hurdalsjøen Hotell, skriver NTB. De tre kravene er som følger: * Norge må slutte å lete etter mer olje og gass. * Naturen må vernes.

E24 - 25 aug 21 kl. 12:58

Sandnes og Bjerkreim tapte kampen om Equinors batterifabrikk: Tysvær med videre

Det ble onsdag klart at Equinor, Hydro og Panasonic ikke ønsker å legge sin batteripark til Sandnes eller Bjerkreim. - Batteri-toget er i ferd med å gå, sier kommunedirektør i Sandnes. Tysvær med til finalen..

NRK - 22 aug 21 kl. 04:48

Alvorlig voldshendelse i Sandnes

Politiet i Sandnes har pågrepet en person i forbindelse med en alvorlig voldshendelse i et privathus. Et område rundt huset som ligger nær Sandnes sentrum, er sperret av. Operasjonsleder Nikolai Austerheim sier at en person er fraktet til sykehus.

NRK - 13 jul 21 kl. 08:33

Åtvarar selskap mot Hongkong

USAs president Joe Biden vil denne veka åtvare amerikanske selskap om den aukande risikoen ved å operere i Hongkong, der kinesiske myndigheiter har tatt meir kontroll over regionen. Bakgrunnen for åtvaringane at myndigheitene kan få tilgang til utanlandske selskap sine data, samt den nye lova som opnar for arrestasjon av alle som kritiserer kinesiske myndigheiter, skriv Reuters..

NRK - 06 jul 21 kl. 11:33

Sandnes fjerner elsparkesykler

Sandnes fjerner elsparkesyklene bare to uker etter at de ble lansert i kommunen. I alt 200 elsparkesykler er satt ut i kommunen. Disse fjernes innen fredag, og hele elsparkesykkelprosjektet settes på hold til høsten, opplyser kommunens representant for prosjektet, Trond Julius Kjærstad, til Sandnesposten..

NRK - 11 jul 21 kl. 08:48

17 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 11 nye smittetilfeller i Sandnes, fire nye i Stavanger og to smittetilfeller i Randaberg siste døgn. Torsdag ble de lokale smitteverntiltakene for de fire kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg på Nord-Jæren forlenget til 18. juli.

VG - 13 jul 21 kl. 20:53

Mangler flere tusen vaksinesvar i Rogaland: Et kappløp mot deltaviruset

SANDNES/STAVANGER (VG) I kommunene på Nord-Jæren har over 20.000 ennå ikke svart på innkallingen til vaksinetime. Kommuneoverlegen i Sandnes tror ferielystne rogalendinger kan ha noe av skylden..

NRK - 22 jul 21 kl. 23:15

Mann knivstukket i Sandnes

Bevæpnet politi leter etter en person på Vibemyr i Sandnes, etter at en mann ble funnet med stikkskader i overkroppen torsdag kveld. Den skadde mannen, som er i begynnelsen av 40-årene, er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang..

Fler nyheter fra E24

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover – Tesla faller videre

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Blandet på Wall Street: General Electric stiger

De sentrale indeksene på Wall Street går hver sin vei i tidlig handel tirsdag, mens General Electric stiger mer enn fem prosent etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:38

Bakkafrost-raset viser at oppdrett trives best lokalt

Se ikke bort fra at det for en oppdretter er en fordel å holde seg ved sin merd..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:36

Avinor søker fellingstillatelse av oter på Vigra

Flyplassen i Ålesund vil ha lov til å felle og flytte otere som kommer seg inn på flybanen..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:32

Analytikere: Svensker kjøper boliger på billigsalg i Norge

Tirsdag kom nyheten om at svenske SBB kjøper norske Solon. Svenske eiendomsselskaper har gjentatte ganger vist interesse i Norge den siste tiden..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:00

Forlik i Anna Iversen-saken: – Fornøyd

Etter forhandlinger mellom partene kom Anna Iversen og Rosenberg Worley frem til et forlik..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:46

Reuters: Junta-krav forsinker Telenor-salg i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar ønsker delvis lokalt eierskap til virksomheten som Telenor skal selge i Myanmar, skriver nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:25

Da Carina ville tjene mer, fulgte hun tre råd: − Det ble et betydelig lønnshopp

Carina Heimdal Waag fulgte en konkret fremgangsmåte for å få høyere lønn. Det ga uttelling: 35.000 kroner mer i årslønn, samt ekstra goder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt