NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:51

NRK - 26 nov 22 kl. 23:00

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraine, Ukrainas, Volodymyr Zelenskyj, Kyiv, Afrika, Zelenskyj, Ukraina, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Samlet, inn, 150, millioner, dollar, til, eksportav , ukrainsk, korn til land i nød
Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 24 okt 22 kl. 08:42

Ny rekord for TV-aksjonen

Det ble samlet inn 266 millioner kroner under årets TV-aksjon. Pengene går til Leger Uten Grensers arbeid med glemte kriser.– Vi er imponert og stolte over alle de som i år har støttet årets TV-aksjon, sier Lindis Hurum i en pressemelding.

Klartale - 11 okt 22 kl. 13:25

Han tjener over tre ganger mer enn Haaland

Magasinet Forbes er kjent for å lage lister over hvem som tjener mest. Nå har de laget en liste for verdens best betalte fotballspiller. Der er det Kylian Mbappé som er øverst på lista.

NRK - 19 nov 22 kl. 17:31

Flere organisasjoner får ekstra millionstøtte før jul, melder TV 2

Ni organisasjoner som hjelper folk i en vanskelig situasjon, får til sammen 20 millioner kroner av regjeringen før jul. Frivillige organisasjoner som arrangerer alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter, eller gir julehjelp i form av matkasser og gaver til sårbare grupper får nå 20 millioner kroner av regjeringen, skriver TV 2. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp, sier arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap).

Klartale - 16 dec 22 kl. 16:00

Dette er de mest populære norske TikTok-erne

En av de mest populære nordmennene på TikTok er hunden Honey the Iggy. Hunden har hele 2,9 millioner følgere. Bak henne kommer artisten Girl in Red.

Klartale - 09 sep 22 kl. 09:45

Dronning Elizabeths død ble markert verden over

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde fredelig torsdag. Hun ble 96 år gammel. Hun har sittet 70 år ved tronen.

NRK - 20 dec 22 kl. 07:07

Argentinas VM-helter tilbake i Buenos Aires: Møtt med folkehav

Like før halv syv norsk tid, halv tre på natta argentisk tid, landet flyet med de argentiske VM-laget i hovedstaden Buenos Aires. En halvtime senere kom de ut av flyet, og ut på den røde løperen som var satt opp på flyplassen Ezeiza, hvor flere hadde samlet seg og det var band til stede. Med Lionel Messi, med VM-trofeet i hånden, og trener Lionel Scaloni i spiss gikk spillerne og trenere over til bussen som skulle ta dem videre til treningsanlegget til det argentiske fotballforbundet, hvor de skal sove ut før den store festen om noen timer.

NRK - 20 dec 22 kl. 07:07

Argentinas VM-helter tilbake i Buenos Aires: Møtt av folkehav

Like før halv syv norsk tid, halv tre på natta argentisk tid, landet flyet med de argentiske VM-laget i hovedstaden Buenos Aires. En halvtime senere kom de ut av flyet, og ut på den røde løperen som var satt opp på flyplassen Ezeiza, hvor flere hadde samlet seg og det var band til stede. Med Lionel Messi, med VM-trofeet i hånden, og trener Lionel Scaloni i spiss gikk spillerne og trenere over til bussen som skulle ta dem videre til treningsanlegget til det argentiske fotballforbundet, hvor de skal sove ut før den store festen om noen timer.

Klartale - 26 aug 22 kl. 09:49

Her renner Nepals mest hellige og forurensede elv

Elva Bagmati snor seg gjennom byen Katmandu. Den er hovedstaden i Nepal. Vannet kommer langveisfra.

NRK - Igår: 10:19

Politiet må kutt og flytte om på 242 millioner kroner i år

Politiet er pålagt å effektivisere og spare inn til sammen 242 millioner kroner i 2023. 58 millioner kroner er direkte kutt, mens resten skal omprioriteres. Blant annet skal politidistriktene samlet få 73 millioner kroner mer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 15 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 15 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 45 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 45 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 1 time siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com